reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej sexy laseczki:)

Ja znowu buszuję w kuchni, nawet nie mam czasu iść na kibelek...byłam w sklepei i kupiłam sobie jenasy UWAGA rozm 36:)

reklama
Witam!
zyraffka-ja też poprzednio psikałam wodą czyściłam nosa co jakiś czas i doszło do tego że mała na widok aspiratora i wody wyła i wtedy wyczytałam w necie że lepiej nie czyścic noska tylko ze dwa razy dziennie psiknąć wodą bo podobno im więcej sie wyciąga tym więcej się wydziela teraz jak miała katar tak robiłam i naprawde było mniej tego towaru no i maść majerankowa jest super
Ja siedze w pracy babcia z małą na spacerze a mąż poszedł na pogrzeb kolegi 29 masakra:no:

a ja poszukuje zaufanego/sprawdzonego/poleconego kogos,moze byc z allegro, kto wykona dla mnie ulotki i wizytowki,moze ktoras juz Koszysta z czegos takiego ?

Cześć laleczki :-)
Nosz kurcze tak jak nigdy nie narzekam na nasze państwo i na polityke tak chyba zacznę. Czekałam od kilku dni na "trzynastkę" jak na zbawienie, krucho u nas z kasą jak nigdy, w końcu się wkurzyłam, poszlam do księgowej i okazało się, że po macierzyńskim nie przysługuje- nosz cholera- i macie politykę prorodzinną :wściekła/y::wściekła/y:

Poza tym cudnie :-D Wczoraj planowałam posiedzieć sobie z mężem wieczorem po jego koncercie przy piwku, ale Małgosia zaplanowała to samo i od 24 do 3rano imprezowała z nami :dry: W ogóle zrobiła się taka żywa śmiechotka- przemieszcza się z prędkością światła w wybranym już przez siebie kierunku, z Piotrusiem już się wykłóca o zabawki, a jak coś jej sie nie podoba to zaraz skarży "mama, mama". Wczoraj pierwszy raz dzieci kąpałam razem- jeszcze tak szcześliwej mojej dwójeczki nie widziałam, Małgosia pływaczka oczywiście na brzuchu , Piotrek ją polewał po głowie, a ta pełen zachwyt

Aiso- też jestem poruszona Twoją osobą i Twoimi dołkami, ale czasami mam wrażenie, że sama sobie nie dość próbujesz pomóc, Perfecta ma racje- jak czujesz, że dołek nadchodzi- reaguj natychmiast, nie czekaj, az będziesz na skraju rozpaczy... Trzymaj się!

Buziule dla Was wszystkich kochane! Ide uśpić Gosiaka, ale jeszcze wrócę :tak:

Cześć laleczki :-)
Nosz kurcze tak jak nigdy nie narzekam na nasze państwo i na polityke tak chyba zacznę. Czekałam od kilku dni na "trzynastkę" jak na zbawienie, krucho u nas z kasą jak nigdy, w końcu się wkurzyłam, poszlam do księgowej i okazało się, że po macierzyńskim nie przysługuje- nosz cholera- i macie politykę prorodzinną :wściekła/y::wściekła/y:

Poza tym cudnie :-D Wczoraj planowałam posiedzieć sobie z mężem wieczorem po jego koncercie przy piwku, ale Małgosia zaplanowała to samo i od 24 do 3rano imprezowała z nami :dry: W ogóle zrobiła się taka żywa śmiechotka- przemieszcza się z prędkością światła w wybranym już przez siebie kierunku, z Piotrusiem już się wykłóca o zabawki, a jak coś jej sie nie podoba to zaraz skarży "mama, mama". Wczoraj pierwszy raz dzieci kąpałam razem- jeszcze tak szcześliwej mojej dwójeczki nie widziałam, Małgosia pływaczka oczywiście na brzuchu , Piotrek ją polewał po głowie, a ta pełen zachwyt

Aiso- też jestem poruszona Twoją osobą i Twoimi dołkami, ale czasami mam wrażenie, że sama sobie nie dość próbujesz pomóc, Perfecta ma racje- jak czujesz, że dołek nadchodzi- reaguj natychmiast, nie czekaj, az będziesz na skraju rozpaczy... Trzymaj się!

Buziule dla Was wszystkich kochane! Ide uśpić Gosiaka, ale jeszcze wrócę :tak:

kajdusiu - ja dostałam trzynastke wyliczoną z 2 pensji które dostałam w 2010 roku, szału nie było ale zawsze coś, a ty cały rok byłaś na zwolnieniu a później na macierzyńskim?

kajdusiu - ja dostałam trzynastke wyliczoną z 2 pensji które dostałam w 2010 roku, szału nie było ale zawsze coś, a ty cały rok byłaś na zwolnieniu a później na macierzyńskim?
to mialaś chyba fuksa :-) Ja byłam na zwolnieniu od maja, ale to bez różnicy, bo podobno jest przepis, że musi być faktycznie przepracowane pół roku, choc teraz czytam różne fora i sama nie wiem, czy mnie jednak nie zrobili w ciula....

to mialaś chyba fuksa :-) Ja byłam na zwolnieniu od maja, ale to bez różnicy, bo podobno jest przepis, że musi być faktycznie przepracowane pół roku, choc teraz czytam różne fora i sama nie wiem, czy mnie jednak nie zrobili w ciula....

mi sie zdaje ze zrobili, pogadam z moja płacówką w poniedzialek
6mcy przepracowane, ale ty chyba dłużej tam pracujesz?

konniczynka dziękuję:)
a co do mojego rzekomego tonu to nie wiem o co wam chodzi? Jakbym napisała "dziewczyny" "koleżanki" to byście mnie posądziły o spoufalanie się...jak piszę "panie forumowiczki" to jestem oskarżona o złośliwości. Jeśli moje wypowiedzi kogoś drażnią to niech idzie się poskarżyć mamie, albo duchowemu mentorowi Lenie która znajdzie inteligentną odpowiedź na każdego posta! Wyluzujcie już z tą manią prześladowczą. I tak...dla tych którzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem teraz jestem złośliwa.

Pozdrawiam sobotnie :)

reklama

nie wiem czy jest jakiś przepis, może wewnętrzny, wczytaj się w regulamin w pracy. Ja dostałam część trzynastki - na zwolnieniu byłam od kwietnia, później macierzyński, a do końca roku urlop wypoczynkowy.

Do góry