reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

mi sie zdaje ze zrobili, pogadam z moja płacówką w poniedzialek
6mcy przepracowane, ale ty chyba dłużej tam pracujesz?
No tak, pracuję dłużej, ale to ma być (że niby) 6 miesiecy w tym danym roku przepracowane...., będę wdzięczna jeżeli czegos się dla mnie dowiesz...

Lencja i inne dziewczyny związane z budżetówką, a najlepiej z oświatą- jak u Was z trzynastkami???

reklama
nie wiem czy jest jakiś przepis, może wewnętrzny, wczytaj się w regulamin w pracy. Ja dostałam część trzynastki - na zwolnieniu byłam od kwietnia, później macierzyński, a do końca roku urlop wypoczynkowy.
to iprawie tak jak jak ja, dzięki, coś mi się zdaje, że będę walczyć o swoje. A Ty w szkolnictwie pracujesz???

konniczynka dziękuję:)
a co do mojego rzekomego tonu to nie wiem o co wam chodzi? Jakbym napisała "dziewczyny" "koleżanki" to byście mnie posądziły o spoufalanie się...jak piszę "panie forumowiczki" to jestem oskarżona o złośliwości. Jeśli moje wypowiedzi kogoś drażnią to niech idzie się poskarżyć mamie, albo duchowemu mentorowi Lenie która znajdzie inteligentną odpowiedź na każdego posta! Wyluzujcie już z tą manią prześladowczą. I tak...dla tych którzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem teraz jestem złośliwa.

Pozdrawiam sobotnie :)

eee yyyy eee...

dlaczego takie rzeczy dzieja sie zawsze na czerwcowkach?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cobra wszedzie znajdzie sie tzw "trudna osobowość" nie tylko na czerwcówkach ;-))) ignor i po sprawie ;-)

konniczynka dziękuję:)
a co do mojego rzekomego tonu to nie wiem o co wam chodzi? Jakbym napisała "dziewczyny" "koleżanki" to byście mnie posądziły o spoufalanie się...jak piszę "panie forumowiczki" to jestem oskarżona o złośliwości. Jeśli moje wypowiedzi kogoś drażnią to niech idzie się poskarżyć mamie, albo duchowemu mentorowi Lenie która znajdzie inteligentną odpowiedź na każdego posta! Wyluzujcie już z tą manią prześladowczą. I tak...dla tych którzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem teraz jestem złośliwa.

Pozdrawiam sobotnie :)
Słuchaj ..... masz cos do mnie???
Czy odpisałam obecnie na Twoje posty???
NIE to wara odemnie!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe żal Ci dupę ściska że dziewczyny mnie lubia na forum a Ciebie nie???
Nie tykaj mojego imienia jeżeli ja Sradziu nie tykam Ciebie!!!!!!!!!!!!

A swoje pozdrowienia wsadz w cztery litery tam gdzie maja je wszystkie czerwcówki:)

Złośliwa to Ty nie jesteś TY jestes.................

reklama
Do góry