reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

wow!bluza z kapturem z pierwszego zdjecia jest mega!poza tym uwielbiam wzor moro:)
a czy te spodnie nad ktorymi jest bluza w moro,sa z motywem marihuany ?Czy juz na oczy dostaje:D
ahahaha az poszłam sprawdzić... Nie to są liście podobne do bananowca:)
Zyrafko- Jak Łukaszek???? Miałam Ci napisac by oczyszczać nosek jak najczęściej i nie zapominaj oklepywać Go , tylko nie na noc

reklama
teraz Łuki śpi. Sraszny ma ten katar. Oklepuję go , Łukasz nawet to lubi:)))leży wtedy spokojnie:) cały czas praktycznie na rękach, mam nadzieję, ze tak mu nie zostanie bo tego już nie wytrzymam ://///

ahahaha az poszłam sprawdzić... Nie to są liście podobne do bananowca:)

szkoda ;p wygladalo mi na cos innego :D

ja mam mase rzzeczy dla kuby,kupilam 40kg ,troche sprzedalam, troche zostawilam,wiekszosc na 1-2latka,wiec portki musze troche podwijac,bo nogawki za dlugie ,a w pasie w sam raz...

marza mi sie spodnie moro,ale kurde nigdzie znalesc nie moge;/

cos Wam pokaze, ładna czapeczka>??kupiona razem z innymi cudami;p

showFullSize.php
[/URL][/IMG]

Łowy udane!!! :):):)
Zobacz załącznik 331609Zobacz załącznik 331610Zobacz załącznik 331611Zobacz załącznik 331612

Głównie Next i George :) PO TANIOŚCI za te rzeczy wyszło około 33 złote:p

No to faktycznie udane łowy. Ciuszki śliczne.

ja mam mase rzzeczy dla kuby,kupilam 40kg ,troche sprzedalam, troche zostawilam,wiekszosc na 1-2latka,wiec portki musze troche podwijac,bo nogawki za dlugie ,a w pasie w sam raz...

showFullSize.php
[/URL][/IMG]

Boska czapa :-D

showFullSize.php
[/URL][/IMG]

Super czapa na super chłopaku:)

zyraffka zdrowka dla Lukaszka, biedaczek nasz kochany..
Perfecta swietne te ciuszki, zazdroszcze wam tych lumpkow! Hehe teraz przez cobre juz tylko jedno widze w tych spodniach..
cobra ale ci Kuba wyrosl!! Super czapa :-)

A ja zrobilam Lili bananowe frytki, wcina jak szalona
:-) Jeszcze chyba nic z takim apetytem nie jadla (poza szynka, pierogami, brokulami i jeszcze paroma innymi takimi...:-p)

Najlepsze zyczenia dla naszych dzisiejszych miesieczniakow: cobrowego Kubusia i lasposowej Martynki!! Buziaczki!!

Mam 9 kilową broszke na ramieniu. Jas z odparzona pupą tak nam płacze jaknigdy wczesniej:( Cały czas na rekach u mnie i mocno przytula sie az mnie poddusza:)
Koriander - Jak się robi bananowe frytki?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry