reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja sie rowniez witam ale pewnie zaraz Lila sie obudzi i nie zdaze poodpisywac.
U nas dzis szaro co oczywiscie wplywa na humorek:baffled:, wiem co czujecie ja sie nie czuje jak foka co prawda, ale jak wieloryb, juz sie w nic nie mieszcze ciagle latam w tych samych ciuchach, Lila wisi na cycu jakby przeczuwala ze ja chce odstawiac, nawet do fryzjera nie mam kiedy isc bo ciagle cos innego do zrobienia, przez co rowniez wygladan jak zarosniety yeti.. nawet jak maz jest w domu to jakis totalny chaos zaczyna panowac..

juz pobudka.. pozdrawiam wszystkie chorowitki i dolaski
jakbym o sobie czytala,
mialam umowiona fryzjerke ale Jas zachorowal, trzeba bylo odmowic,
juz nie wiem co z tymi wlosami robic
o figurze to nie wspomne, ledwo zaczelam wlazic w normalne jeansy to zaraz znow tylko leginsy beda pasowac
z leginsow i tunik to chyba do 40 nie wyjde

eagle no to wirusidlo wstretne, rozlozylo was, zdrowka zycze

Koriander,

Zobacz załącznik 332056

To moje zdjęcie sprzed ciąży....

Zobacz załącznik 332055

...a to aktualne:szok:

Aha, oczywiście chorowitkom życzę zdrówka i najlepsze życzenia dla miesięczniaków z ostatnich dni:)
:-D:-D:-D swietne zdjecia

ewelinka wam tez zdrowka

Wtam serdecznie po dłuzszej przerwie :p

musiałamna jakis czas zniknąc bo przytłaczały mnie te porówniania;/ teraz podchodze juz do tego z dystansem (mam nadzije) :p

Emilka super rosnie od 2 tygodni sie juz nie cyckujemy, pieknie zaczeła pic z butli i od 3 tyg super wcina łyzeczką - zyc nie umierac :):)
na razie nie chce wstawac sama ale za topełzanie ma we krwi :-D dzisiaj mielismy taki mały spontan i zrobiła 2 kupki do nocnika, oczywiscie Filip z zazdrosci tez musial :p ale tylko siusi a to juz coś :p

Wszytskim chorowitkom zdrowka i jeszcze raz zdrówka :)
ja tez czasami tak mam ze potrzebuje nabrac dystansu do tych porownan
jednak rozumie to ze kazda mama chwali sie co potrafi jej dziecko
jak zaczelam na ten temat gadac z lekarka Jasia to mi dogadala, ze rozwoj dziecka to nie wyscigi, ze powinnam cieszyc sie ze mam swietnie rowijajace sie dziecko a nie szukac dziury w caly
i ma racje
dobrze ze znowu zagladasz do nas
i gratuluje osiagniec nocnikowych

reklama
Koriander - cieszę się że humorek się polepszył!!! :) gratki dla Lilci! spryciula mała ;)

Zdec - ja nie podawałam ani pepti ani nutramigen... ale teraz pediatra kazała dać HA bo mały za nic w świecie nie chciał jeść pepti... no i ja dziś mu dałam risotto z królikiem i brokułami... kurcze, tam mleko??? ja pierdziele... muszę uważniej czytać skład... :( szkoda że tyle Cię omija kiedy jesteś w pracy... mała się rozwija i to najważniejsze... dobrze że chociaż masz pracę i kogoś do opieki nad małą ;) mnie nic nie omija bo ja ciągle z małym... i nauczyłam go dawać buzi i daje tylko mnie!!! ;)

A po co Ty prowokujesz???? DAJ SOBIE SPOKÓJ po co te kąśliwe posty???? Nie masz się gdzie wyżywać? Dworuj sobie Z rodziny , znajomych a nie tutaj siejesz zamęt i cisnienie podnosisz... Chcesz pisać , pisz ale NIE PROWOKUJ AWANTUR!

reklama
Do góry