reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

zaraz was doczytam
wpadłam tylko pochwalić się ze mamy trzeciego ząbka lewa górną jedyneczkę,
ale się cieszę tym bardziej, ze to niespodzianka i przez przypadek odkryłam, bo z zachowania nic nie wynikało, jadła normalnie, nie marudziła, spała w nocy:tak::tak:
wszystkie zęby mógłby by jej tak iść:tak::tak: w końcu po jakiś 3 m-cach nowy ząbek yupiiii:-):-):-):happy2::happy2::happy2:

reklama
Emalia - Cieszę się niezmiernie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super wieści Kochana!
Kolenderko- Kongratulejszonsy ząbkowe!!!! A co to znaczy falbaneczki ?:)
Kurcze skąd Wy wiecie że za chwilkę wyjdą ząbki:) Ja już od 3 miesięcy mówię że lada dzień wyjdą:) Ale nie wychodzą:p Zdradzcie jakieś szczegóły jak Wy widzicie bo ja jezdem chyba rudą blondynką:) (ale naturalną blondynka chciałam zaznaczyć wszystkim blondynkom)
Eagle - Kochana łer ar ju?
edit:
Gosiu -Dla Was też tithowe Kongratulejszonsy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Emalia - Cieszę się niezmiernie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super wieści Kochana!
Kolenderko- Kongratulejszonsy ząbkowe!!!! A co to znaczy falbaneczki ?:)
Kurcze skąd Wy wiecie że za chwilkę wyjdą ząbki:) Ja już od 3 miesięcy mówię że lada dzień wyjdą:) Ale nie wychodzą:p Zdradzcie jakieś szczegóły jak Wy widzicie bo ja jezdem chyba rudą blondynką:) (ale naturalną blondynka chciałam zaznaczyć wszystkim blondynkom)
Eagle - Kochana łer ar ju?

u kuby jest tak,ze ma goraczke,albo tak kolo 37stopni ,
nerwowo gd\ryzie wszystko co sie da,duzo spi w dzien,w nocy niekoniecznie,chce sie przytulac,lazi za mna ''mama i mama'' bez powodu ;p
nawet jak jestem metr od niego,gorzej je - nie chce ulubionej zupy pomidorowej , i kupale sa inne niz zawsze:D

doczytuje:-)

Perfecta
- ja tak samo niekumata w ząbkach, po prostu mam niespodzianki:-)

zdec - super, ze się odezwałaś, Natalcia to się nawdycha świeżego powietrza:tak: udało wam się mieszkano wynająć?

hefi - bardzo mi przykro:-(

olavip - super z tym odrzuceniem smoczka, ciekawe jak u nas będzie:confused:

mama-kubulki - fajnie z tym wyjazdem:tak:

emalia - nawet nie wiesz kochana jak się ciesze!!!Suuuper!!

koriander - oo u Was też ząbek!!!:-):-):-) gratuluje, to się panienki w jednym czasie zgrały:-D

kajdusia - cześć:-):-) widzę, ze ty zapracowana kobita jesteś;-) super, ze razem sobie wspaniale czas organizujecie:tak: a Gosie to już chyba tak z tym apetytem mają;-);-)

zyrraffka - nie wiem czy nadmanganian potasu pomoże, ale raczej nie zaszkodzi, więc myślę, że warto spróbować

ja tak na chwilke przed praca, dzwonila przed chwila moja kolezanka, jest w ciazy z BLIZNIAKAMI! ale jazda, :) a ma juz coreczke 1,5 roku

a mmoja inna kolezanka urodzila miesiac temu rojaczki, trzech chlopakow, rety ale kosmos, jak z nimi kiedys wyjsc na spacer? rąk brakuje eh szok szok szok

perfecta-u nas zawsze tak samo ze 3-4 dni ślina leci ciurkiem wszystkim sobie po dziąsłach jeżdzi nie chce jeść lekki katarek z nosa i pupcia się robi zaczerwieniona jak tylko kupe zrobi no i więcej ją trzeba na rekach nosić sama się niechce długo bawić

W końcu chociaż raz trochę wcześniej w domu...

Co do moich smutków to na zamkniętym napisałam ale w sumie to żadna tajna informacja więc i tu mogę... Wczoraj zmarła moja była szefowa :( W sobotę pogrzeb i tak dziwnie bo niby przez 4 miesiące była w hospicjum więc każdy mógł się tego spodziewać ale każdy miał nadzieję na poprawę....

emalia - super że problem nie jest aż tak poważny jak mógłby być :)

Lena - dzięki za zaproszenie ale teraz to nie wiem kiedy będę miała taką możliwość :(

koriander, gosiagro - ząbkowe gratulacje

kajdusia - mięcho pyszne więc wie co dobre :)

cobra - ja mam MULE z Ikei i mała nawet się nią bawi. Czasami nie zwraca na nią uwagi ale są momenty gdzie z zacięciem próbuje wyjąć te koraliki które są na drucikach :)

Perfecta - zaraz ci podeślę moją stertę to przez tydzień z góry ciuchów nie wyjdziesz ;)

reklama
Do góry