• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
kajdusia Gosia jest boska szczególnie to zdjęcie z kwiatkiem
emalia jak tam załatwianie?pewnie latania od groma?
Kasiek widzę że porządki u mnie też ale okres urlopowy jakoś nie sprzyja sprzedaży zbędnych rzeczy :-(
nadika jak tam lekarz?
zyrafka i jak farba na głowie czy się cykasz?a waga sprawdzona?;-)
eagle dzisiaj jakoś nie było czasu nawet na kawkę
o koniczynka a ty się przeprowadzasz?
zyrafka i co gaz masz?:-D
kasiek faktycznie pech z tym leżaczkiem ale co inne może pójdzie
lena co jest grane coś z Gają?
uffffffffff chyba się udało nadrobić!

Mój miglanc marudzi od 17;30 oczy trze na całego ale spać nie bo przecież on nie małe dziecko żeby o tej porze spać chodzić więc lepiej matkę doprowadzić do furii:wściekła/y:

Maja śpi, mąż na piwko wyszedł a ja samotny wieczór spędzam, no nie do końca samotny bo z Wami:-)

Klementinka - na pewno czeka was nie lada wyzwanie, na poczatku pewnie Jasiowi bedzie ciężko jak bedzie widział ze ciągle przytulasz inne dziecko, ale z czasem na pewno bedzie wszystko ok:tak: na pewno każdą chwile wolną będziesz musiała spędzać z nim, żeby nie czuł się opuszczony, samą mnie to interesuje jak tu podzielić czas na dwójkę, dasz mi najwyżej później rady;-);-) najgorszy początek a później to się już razem bawić będą i bedzie inaczej:-)

zyrraffka - u nas zazwyczaj sama myje ząbki, a raczej więcej gryzie szczoteczkę:-) i raczej zawsze jest to stały element przed kąpielą; ja już opanowałam sztukę przemieszczania się między zabawkami, w dzień ich nie sprzątam, bo to bez sensu, zaraz porozrzuca, a ostatnio najbardziej sobie upodobała mój piórnik, w którym mam ze 30 długopisów:confused2::confused2: więc można sobie wyobrazić jak moja podłoga wygląda:shocked2::shocked2:

Lencja - Majusia za to lubi pianę, chociaż takiej wielkiej to nigdy jeszcze nie mieliśmy, my mamy dosyć cienką warstwę, bierze ją sobie w raczki i klaska:-)

dorotka - jasne, że pamiętamy, pisz częściej:tak: a ty pracujesz?

konniczynka - kiedy się przeprowadzacie?

Kasiek - rzeczywiście pech, ale może uda się jeszcze zarobić

Lena - co z Gajusia? dużo zdrówka!

izia- dobre z tym małym dzieckiem:-D:-D Majusia jest nadal malutkim dzieckiem i już chrapiocha:-)

Liza- fajne te twoje dzieciaczki:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny robila sobie ktoras z was henne na wlosach?? taka ziolowa :-p

Kasiek i co udalo sie posprzedawac??
zyraffka nie cykaj masz ciemne wlosy wiec na pewno kolor wyjdzie delikatny mi przy takich ciemnych zawsze sie podobaly odcienie fioletu lub oberzyny na wlosach tak sie fajnie mieni w sloncu, czerwien tez moze byc interesujaca

gosiagro i jak wybralas juz jakis przysmak ?
Kajdusia jak studenci, pilni?
Milka swietny Olcia tekst sorry za spozniony refleks :-D
dorota widzialam zdjecie Ignasia na zamknietym i nie moge, takiej burzy wlosow jeszvze nie widzialam! Cos przeslicznego, super masz synka, szkoda ze sie tak rzadko nim chwalisz :tak:

edit

gosiagro e tam samotny :-p:-):-)

zaraz poodpisuje reszcie tylko sciagne meza z polki

huraaaaaaa Małe dziecko zasnęło a jednak:-Djaka cisza!:happy:
koriander a co byś chciała wiedzieć na temat henny? że jak z półki? gdzieś go wsadziła?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry