reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

olavip i po tygodniu brania leków minęło? Moja znajoma 3tyg. była na lekach i niestety co jakiś czas ma nawroty. Współczuje Ci najpierw jedno, teraz paluszek-bidulko trzymaj się:)

hehe nie po tyg. ja byłam na zastrzykach dokładnie całe dwa tyg! na silnych lekach przeciwbólowych tydz, bo potem dopatrzałam się że zaciążyłam i leki musiałam odstawić! Kochana jak już z tego się wyliżesz to pamiętaj,żeby uważać,żeby cię nie przewiało! ja nosiłam spodnie 3/4 nawet w te upały jak powiewało! I uwaga na jeziora i takie tam - tylko w gorące bezwietrzne dni, bo Ci wróci jak nic! Maż jak dostał 2 raz to musiałam go w łóżku przekładać, bo sam nie mógł nawet się obrócić! A i jak Ci nie przejdzie po jakimś czasie to powiedz że chcesz skierowanie na zabiegi (masaże i kąpiele tam jakieś!

reklama
już jestem, najgorsze to rozpakowywanie, pranie i wszystkiego porządkowanie po podróży. Urlop udany bo pogoda była fajna, Natanek wniebowzięty na plaży, cały czas w piachu by siedział, a jak widział statki to buźka od razu się smiała. Przez pierwsze dni bał się wody (a była zimna tylko 17-18 stopni) aż przyszedł moment przełomowy i sam zaczął do wody wbiegać :) Łeba pełna ludzi, na plaży problem ze znalezieniem miejsca dla dwóch rodzin z dziećmi ale dawaliśmy radę i było sporo życzliwych ludzi którzy nawet nam się przesuwali z recznikami bysmy mogli rozłozyć dwa parawany. A tak ogólnie to sporo hałasu, balujacej młodzieży ale i również dużo rodzin z dziećmi. Jesteśmy zadowoleni. Natanek był bardzo grzeczny, jak był zmęczony to nawet sam zasypiał na plazy, nie marudził no i co najważniejsze dostał dużego apetytu, byłam w szoku ile mój niejadek potrafił zjeść i sam się dopominał o jedzenie. No i myślałam że będzie już sam chodził bo ładnie mu to wychodziło ale raz się tak przewrócił ze nabił sobie guza i teraz się boi i tylko za rączke chce chodzić.
Ale naskrobałyście przez te 10 dni i raczej nie nadrobię ;/
a oto kilka fotek:
IMG_0141.jpg
IMG_0454.jpgIMG_0243.jpgIMG_0262.jpgIMG_0486.jpg

jaki Natanek śliczny. W tym materacu jak fajnie siedzi, że się nie boi, szok. A Ty Kochana nie pokazuj się z takim super seksownym ciałem, bom zazdrosna:-D, matkosiu jaki brzuch :szok:gdaie taki można kupić???
tak na poważnie to piękna z Ciebie kobietka, pierwszy raz chyba swoje zdjęcie dodałaś bo nie kojarzę Cię.

jaki Natanek śliczny. W tym materacu jak fajnie siedzi, że się nie boi, szok. A Ty Kochana nie pokazuj się z takim super seksownym ciałem, bom zazdrosna:-D, matkosiu jaki brzuch :szok:gdaie taki można kupić???
tak na poważnie to piękna z Ciebie kobietka, pierwszy raz chyba swoje zdjęcie dodałaś bo nie kojarzę Cię.

heh a ja taka zakompleksiona jestem że szok!!!!!, trochem za chuda :/ a kiedyś dawałam zdjęcia na zamknietym.

Perfecta - gratulacje!! :) Przyjmujesz zapisy?? :)
EWA1981 - zdrówka życze :(
zyrraffka - gratulacje dla Łukaszka!! :) Zdolny z niego chłopak :)
Kasiulka_1980 - gratuluje Hani :)
gosiagro - przystojniak z Twojego chrzesniaka :)
lenaDTR - a co dokładnie się dzieje?
olavip - współczuje paluszka :( Takie małe, a wiem jak może boleć...
nadika - super Natanek ma zdjęcia :) Wy z mężem tez super wygladacie :)

Ewa nieciekawie mam nadzieje ze bol szybko minie

Zyrafka gratuluje obiadku

Kasiulka super maly raczek gna do przodu

Perfekta gratuluje !!!

odebralam wyniki eryka niesety anemia jest nadal nic bedziemy nadal dawali to zelazo. A Olafkowi wyrwali pierwszego mleczka co dzin poprawiam po nim mycie zebow i nie zauwazylam ze rosnie mu 2 rzad :)) tatus dzis zauwazyl no pojechali do dentysty posmarowala takim zelem ze zabek sam wyskoczyl :)))) teraz czeka na wrozke zebuszke :)) ale skas wie ze to jednak rodzice tylko czekac az sie zorientuje ze Mikolaj to tez rodzice

dziekuję Kochane!!!! Ja wiem dlaczemu tak się stało! Bo od początku chyba bardziej wierzyłyście we mnie niż ja w samą siebie:) A przede wszystkim już od samego początku kciukasy zaciskałyście !!!!! Udział w mym sukcesiku WAM SIĘ NALEŻY!!! Wszystkie strzygę i modeluję for free!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ola jeszcze raz współczuje

nadika super z was rodzinka:) śliczne zdjęcia:)

milka zdrówka dla Eryczka; gratulacje dla Olafka za stałego ząbka:)
Kasia niestety nie odpisuje co z Filipkiem.

Do góry