reklama
Witam
Kelmentinka fajnie ze juz jestescie w domku
zdróka dla wszytsch chorujących
my butki kupujemy w ccc albo w deichmanie
w tym roku kupiłam Filipowi w decthlonie bardzo fajne butki do polowu z gumy reszta z eni przemakalnego materiału z cieplutkim korzuszkiem w srodku za całe 55 zł 
aaai jestescie szczesliwymi posiadazami biegówki
i to Emialwiecej jezdzi niz Filip 
Kelmentinka fajnie ze juz jestescie w domku
zdróka dla wszytsch chorujących
my butki kupujemy w ccc albo w deichmanie

aaai jestescie szczesliwymi posiadazami biegówki

zyrraffka
Szczęśliwa mama
cześć Dziewczyny. Wpadłam nba chwilkę przed pracą przywitać się i życzyć miłego dnia. Mam nadzieję, ze wszystkie choróbska przeszły!!
aisa80
Fanka BB :)
Witam 
Kasiulka_1980 – kamerka jest super. Nie widziałam jej wczesniej! Tyle ze napisane ze od 3 lat.... może być chyba jeszcze taka gapcia na taką zabawke. Pomyślimy...
Wracaj do zdrowia!
Perfecta – ależ ja nie strasze...
Napisałam po prostu to o czym chyba wszyscy wiedzą... No ale OK... niech Nadika dojdzie do siebie. Aha, Perfecta – ja tam nie ufam niestety naszym lekarzom i na temat antybiotyków tak właśnie mysle – i wiem, ze czasem nie ma wyjścia i niestety trzeba je zażyć 
Nadika – cieszę się że Twoje samopoczucie jest lepsze! J Głowa do góry!
A co do bucików to musze jakies szafy wyciagnąć bo mam jeszcze jakies 2 pary koazków po kuzynce Basi, która jeszcze nie wynosiła
W sobote zabrałam się za wekowanie obiadków dla Basi na cały tydzień i w trakcie robienia gulaszyku tarłam marchew na nowej tarce no i trach... wjechałam w tarke palcem i mam bebechy na wierzchu! Byłam cały week zła bo już nic nie moglam robic a najgorsze ze nie umyłam ani jednego OKNA!!!!
Wezme sobie wolne w pracy ostatniego pazdziernika i dokoncze te chole...ne okna!
No i na dodatek, od 2 nocy Basia nam się budzi kolo 1-3 ... Nie wiemy czemu. Ząbki????
Budzi się i przyhcodzi do nas, ale wracamy z nią do jej pokoju i zasypia po 15 minutach.
Eh....
Kasiulka_1980 – kamerka jest super. Nie widziałam jej wczesniej! Tyle ze napisane ze od 3 lat.... może być chyba jeszcze taka gapcia na taką zabawke. Pomyślimy...
Wracaj do zdrowia!
Perfecta – ależ ja nie strasze...
Nadika – cieszę się że Twoje samopoczucie jest lepsze! J Głowa do góry!
A co do bucików to musze jakies szafy wyciagnąć bo mam jeszcze jakies 2 pary koazków po kuzynce Basi, która jeszcze nie wynosiła
W sobote zabrałam się za wekowanie obiadków dla Basi na cały tydzień i w trakcie robienia gulaszyku tarłam marchew na nowej tarce no i trach... wjechałam w tarke palcem i mam bebechy na wierzchu! Byłam cały week zła bo już nic nie moglam robic a najgorsze ze nie umyłam ani jednego OKNA!!!!
No i na dodatek, od 2 nocy Basia nam się budzi kolo 1-3 ... Nie wiemy czemu. Ząbki????
Budzi się i przyhcodzi do nas, ale wracamy z nią do jej pokoju i zasypia po 15 minutach.
Eh....
Liza
Hej dziewczyny 
Wesele SUPER!!!! Mówie Wam
))
no ale od poczatku, wybrałam jednak sukienke czarną(z czego sie ciesze bo bylo zimno a ona taka własnie na wesele jesienne!), dodatki srebrne, kwiatka miałam we włosach
jasnego takze rozjasnilam sie tez tym ;-) zdjęc nie mam, nie robilismy nie bylo czasu ;P siostra Marcina zrobila nam jakies i bedzie mnóstwo zdjęc zrobionch przez fotografa, bo jak nigdy nie bylo nas widac na weselach tak cos czuje ze na plycie po sobocie bedziemy czesto
DD
Wybawiłam sie ze szok,wrócilismy do domu kolo 3! Daniel zasnol na sali kolo 22, a Hania przysnela na 15min a tak to bawila sie do konca- zaszalała mówie wam
A Miki... Miki byl troszke łobuzem ponoc bo nie mial sie z kim bawic, ale mama dała sobie rade, zasnol tez spokojnie i jedna pobudke mial kolo 22:30, tak to mama nie narzekala
ciesze sie.
A wczoraj zaliczylismy poprawiny
juz ze wszystkimi! umęczenie z Mikim dzieciak jakis go pchnol guz na glowie zostal, potem juz jęczał bo te trójki zaczely chyba rosnąc;P dobrze ze to tylko chwile bylismy (4h) ale pokazalismy se bo chrzestny chcial tez zobaczyc malego 
Jak jakies zdjęcia mi siostra M przesle to wam pokaze a jak nie to dopiero jak płytki dostaniemy pokaze napewno.
)))
No ide ciuchy skladac, nie chce mi sie zmeczona jestem i nogi mnie bolą
Hania w szkole 
Sorry ze tylko o sobie ale nie mam sily nadrabiac... ;P
Wesele SUPER!!!! Mówie Wam
no ale od poczatku, wybrałam jednak sukienke czarną(z czego sie ciesze bo bylo zimno a ona taka własnie na wesele jesienne!), dodatki srebrne, kwiatka miałam we włosach
Wybawiłam sie ze szok,wrócilismy do domu kolo 3! Daniel zasnol na sali kolo 22, a Hania przysnela na 15min a tak to bawila sie do konca- zaszalała mówie wam
A Miki... Miki byl troszke łobuzem ponoc bo nie mial sie z kim bawic, ale mama dała sobie rade, zasnol tez spokojnie i jedna pobudke mial kolo 22:30, tak to mama nie narzekala
A wczoraj zaliczylismy poprawiny
Jak jakies zdjęcia mi siostra M przesle to wam pokaze a jak nie to dopiero jak płytki dostaniemy pokaze napewno.
No ide ciuchy skladac, nie chce mi sie zmeczona jestem i nogi mnie bolą
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ale super zazdroszczę... i pewnie jedzonko pychotaHej dziewczyny
Wesele SUPER!!!! Mówie Wam))
no ale od poczatku, wybrałam jednak sukienke czarną(z czego sie ciesze bo bylo zimno a ona taka własnie na wesele jesienne!), dodatki srebrne, kwiatka miałam we włosachjasnego takze rozjasnilam sie tez tym ;-) zdjęc nie mam, nie robilismy nie bylo czasu ;P siostra Marcina zrobila nam jakies i bedzie mnóstwo zdjęc zrobionch przez fotografa, bo jak nigdy nie bylo nas widac na weselach tak cos czuje ze na plycie po sobocie bedziemy czesto
DD
A Miki... Miki byl troszke łobuzem ponoc bo nie mial sie z kim bawic, ale mama dała sobie rade, zasnol tez spokojnie i jedna pobudke mial kolo 22:30, tak to mama nie narzekalaciesze sie.
A wczoraj zaliczylismy poprawinyjuz ze wszystkimi! umęczenie z Mikim dzieciak jakis go pchnol guz na glowie zostal, potem juz jęczał bo te trójki zaczely chyba rosnąc;P dobrze ze to tylko chwile bylismy (4h) ale pokazalismy se bo chrzestny chcial tez zobaczyc malego
Jak jakies zdjęcia mi siostra M przesle to wam pokaze a jak nie to dopiero jak płytki dostaniemy pokaze napewno.)))
No ide ciuchy skladac, nie chce mi sie zmeczona jestem i nogi mnie boląHania w szkole
ja za tydzień mam ślub brata cywilny ale bez hulańców
Muszę się pochwalić na wczorajsze imieniny dostałam żelazko
milusia21
Dziewczyny plis pomóżcie, bo ja juz rozkładam ręce!!!!!!Moje dzieci sa tak niegrzeczne ze masakra!!!Ja mam czasami juz dosc!!!Nie wiem jak do nich mozna dotrzeć!!wszędzie wlazą, cały czas psocą, juz próbowałam nie krzyczeć tylko tłumaczyć-nic, krzyczę-nic, dam klapsa albo po rękach-nic!!!dalej to samo!!!Jechać gdzieś z nimi to jest jedna wielka masakra!!bo ja wychodzę mokra bo cały czas muszę za nimi biegać bo ciagle cos biorą czego niemogą...juz wychodzę z siebie i staje obok!!!i to nie tylko moja opinia...moi rodzice też to widzą, a juz na tle innych dzieci to w ogóle..najchętniej oddała bym ich do żłobka, może to by poskutkowalo, ale nie mam takiej mozliwosci...jak tak dalej będzie to czeka mnie psychiatryk!!!proszę pomóżcie, napiszcie co proponujecie, ja juz nawet z psychologiem na ten temat rozmawiałam!ale on każe narazie czekać i obserwować, tylko że ja juz nie mam na to sił!!

reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
niestety to są uroki macierzyństwa!!Dziewczyny plis pomóżcie, bo ja juz rozkładam ręce!!!!!!Moje dzieci sa tak niegrzeczne ze masakra!!!Ja mam czasami juz dosc!!!Nie wiem jak do nich mozna dotrzeć!!wszędzie wlazą, cały czas psocą, juz próbowałam nie krzyczeć tylko tłumaczyć-nic, krzyczę-nic, dam klapsa albo po rękach-nic!!!dalej to samo!!!Jechać gdzieś z nimi to jest jedna wielka masakra!!bo ja wychodzę mokra bo cały czas muszę za nimi biegać bo ciagle cos biorą czego niemogą...juz wychodzę z siebie i staje obok!!!i to nie tylko moja opinia...moi rodzice też to widzą, a juz na tle innych dzieci to w ogóle..najchętniej oddała bym ich do żłobka, może to by poskutkowalo, ale nie mam takiej mozliwosci...jak tak dalej będzie to czeka mnie psychiatryk!!!proszę pomóżcie, napiszcie co proponujecie, ja juz nawet z psychologiem na ten temat rozmawiałam!ale on każe narazie czekać i obserwować, tylko że ja juz nie mam na to sił!!![]()
Na pewno tez jest Ci ciężej bo nie maja ojca zawsze to obowiązki podzielon na pół!niestety chyba nie bardzo da się coś z tym zrobic!bo co lać to nic nie da, krzyczec to tylko na chwilę!popsrostu trzeba odczekać az zaczna byc swiadomi i kumaci