reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Julia piekna z Ciebie mama:))

Lena jestes obldna ja omijam kuchnie szerokim lukiem

Ola ale spioch !!!!!

Mamakubulki ten lekarz chyba zapomnial go zbadac przed szczepieniem....

Asia moja kolezanka miala kilka razy usuwany paznokiec zanim ostatecznie pomoglo oby tak nie bylo i u Cievie

My dzis zaliczylismy gotowanie obiadkow dla ercia juz sie mrozi pomidorowka koperkowa szpinkakowa i krupniczek. Erciowi apetyt wrocil humorek zreszta tez :)) slodki jest taki ze do zjedzenia zalicza juz tylko jedna pobudke wiec nie jest zle tylko te bomble dalej ma Ta choroba bromholska jakas zagadkowa pisza ze sie nie leczy a gdzie indziej znajaduje ze ma wplyw na naczynia wiencowe.... mam nadzieje ze to naprawde od goraczki

Pierwsza, tak myslałam ze pobudka bedzie o 5 , nie jest źle bo zazwyczaj wstaje o 6. Ja nadal chora, czuje sie tragicznie, dziś mieliśmy mieśc gości ale chyba odwołamy bo ja chyba nie dam rady nic przygotowac i z nimi siedzieć.

Milka-daj przepis na szpinakową

Hej ja tylko na chwilę, bo dopiero co wstaliśmy wszyscy :-) Wczoraj byłyśmy na zaległym szczepieniu, Nina dobrze dała radę, nic jej nie było po szczepieniu. A waży juz 11,590 :-D kochany pączuś

hej Laski!!!!!!!!!!!

moje dziecko jakies zdrowsze po tym szczepieniu!!!!!!! mniej kaszle,goraczki nie było, ślad po wkłuciu maleńki bez obrzęku i zaczerwienienia ;) przyszlo mi nawet do głowy( ale to chyba tylko moja teoria spiskowa;)) ze zrobili mu iniekcje z soli fizjologicznej, zamiast szczepionki, bo tak ładnie to wyglada, wczesniej musialam altacetem smarowac, bo miejsca po szczepieniu byly spuchniete,a teraz cycuś glancuś
jestem szczesliwa bo tak sie bałam o Kubę, a meża to myslalam ze udusze, on pewnie nawet nie wiedzial, ze przeziebionych dzieci sie nie szczepi, tatuś oszołom, wiecej go samego nie wyśle
nasza ukochana i zaprzyjaźniona pediatryczka lezy w szpitalu i czeka na przeszczep, a miesiac temu jeszcze byliśmy u niej i nic nie przepowiadało choroby, wiec moj szanowny małż poszedl do innej lekarki, powiedzial, ze dziecko kaszle od kilku dni, podobno go osłuchala i powiedziala zeby nawilzac nos i zawolala pielegniarke na szczepienie,a potem maz sam sie zapytal, czy mozna Kube zwazyc i zmierzycc 13,3 kg i 87cm
przepraszam ze tylko o sobie
sciskam Was dziewczynki i milego dnia
odezwe sie pozniej

hej dziewczyny,

ale mnie dzisiaj głowa boli.. dobrze że sobota i mąż w domu to się Natankiem zajął i obiad zrobił:))

Właśnie trwa poważna operacja znajomego.. ma przeszczep watroby.. Proszę Was o kciuki!!! one zawsze mają moc!!. Wczoraj wieczorem dostał telefon z Warszawy żeby przyjechał bo jest dawca i miał się stawić w szpitalu do 24.00. Porobili mu badania i przygotowali do operacji która własnie trwa już od kilku godzin.

reklama
Ale tu dziś cisza, u mnie wszyscy już śpią ja też zaraz się kładę bo jutro pewnie znowu pobudka o 5 bo przecież księżniczka pomimo 2 godzinnego spania na spacerze padła o 18...i to niby jej normalna pora po zmianie czasu ehhh
Ja dziś zaszalałam na allegro, kupiłam sobie kilka rzeczy, ciekawe co mi przyślą pewnie znowu jakieś badziewie,jak zawsze, nigdy się nie nauczę:rofl2: Dziś była u nas prababcia Klary, przez cały dzień siedziała u nas i mi dogadywała ty musisz dużo jeść dużo pić bla bla bla wrrrr żebym tak jak ona niedługo wyglądałaa pierwsze słowa jakimi mnie powitała"a ty co chora jesteś? bo nie jesz..." wwrrrrrrrrrr jutro mamy dzień dla siebie, mam nadzieje ze sami go spędzimy rodzinnie. Ide spatki. Miłej nocki;-)

Do góry