reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ale tu cisza;/ jeszcze troche i bedzie wiosna
![]()
optymistka

dzisiaj cały dzień czuję dzidziusia w brzuszku- fantastyczne :-)
gosiu - odzywala się do Ciebie może koriander???
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
milusia21
Fanka BB :)
Sukienke będę raczej wypożyczać, mam już swoje typy(prosta ale z klasaMilusia ja nie biore kamerzysty bo to straszny koszt...a ja uwielbiam zdjecia ogladac i mam do nich sentymentwiec nie bedxiemy filmowac naszego przyjecia, plyta moze sie porysac i jej nieodtworzycie...ale to wasze zdanie jest najwazniejsze
Piekna dataja mam 12.10.2012
Myslalas jaka suknie chcesz? jaki kroj?bo jak do szycia to jeszcze z 2 miesiece i bedzie trzeba wymiary brac
![]()
Co do malutkiej Madzi i tego co się dzieje, to wydaje mi sie że wiele wiadomosci robia dla sensacji, to co zrobiła matka(jesli można ja tak nazwać) nie podlega usprawiedliwieniu...ŚMIESZNE od 3miesięcy do 5lat...jakieś bajki...za psa dostaje sie 2lata a za dziecko dostanie parę miesięcy....
KOCHANE WYGRAŁAM 3 W LOTKA

nadika
Asnecja zdróweczka dladzieciaków i powodzenia w znalezieniu pracy!!
kajdusia i jak się skończył dzień niejadka?? było coś więcej niż tylko mleko? Natan nawet zjadł na obiad rosołek i trochę mięska, potem był u babci i tam ponoć z dziadkiem zjadł drugi obiad. Teraz zasnął przy butli i może wypił 30ml mleka.
Lena z Teletubisiem nie pomogę
Milka powodzenia w odstawieniu od cyca no i w realizacji pozostałych planów
mama kubulki fajnie że wyjazd się udał
perfecta mikstura nie dosyć że zdrowa to bardzo mi smakuje,jeszcze ją trochę doprawiłam pieprzem i ziołami prowansalskimi i dzisiaj na kolację tosty z miksturą
Dzięki!!!
no właśnie gdzie koriander???
kajdusia i jak się skończył dzień niejadka?? było coś więcej niż tylko mleko? Natan nawet zjadł na obiad rosołek i trochę mięska, potem był u babci i tam ponoć z dziadkiem zjadł drugi obiad. Teraz zasnął przy butli i może wypił 30ml mleka.
Lena z Teletubisiem nie pomogę
Milka powodzenia w odstawieniu od cyca no i w realizacji pozostałych planów
mama kubulki fajnie że wyjazd się udał
perfecta mikstura nie dosyć że zdrowa to bardzo mi smakuje,jeszcze ją trochę doprawiłam pieprzem i ziołami prowansalskimi i dzisiaj na kolację tosty z miksturą
no właśnie gdzie koriander???
Ostatnia edycja:
My wlasnie po wizycie lekarza w domu - Krystianek ma nie zaleczone ucho i oskrzela...nie wiadomo dlaczego, a Michałkowi poprzednia lekarka podała za małą dawke antybioryku...
Stanęło na tym, że oboje dostali nowe antybiotyki i kolejny tydz. w domu :/
Stanęło na tym, że oboje dostali nowe antybiotyki i kolejny tydz. w domu :/
Dzieci w wannie
Milusia- gratuluję "trójeczki", czyli nie zawsze w "dwójkę" trafiasz

nadika- na obiad Gosia zjadła 2 frytki, później w samochodzie (jechaliśmy do szpitala do teściowej) zjadła jednego małego nugetsika i dwa chrupki kukurydziane, na kolację zlizała maslo z pół skibki chleba. Na noc pewnie wypije butlę mleka i już
eagle- wkleiłam Ci w "szkole rodzenia" ten fragment o porodzie oczyma dziecka, po którym trochę mi się pozmieniało w głowie, szkoda, że dopiero teraz, kiedy już nie planuję więcej rodzić- na pewno wtedy w szpitalu próbowałabym więcej przeforsować mojego "scenariusza".
Asnecja- duzo zdrówka dla chłopaków!
Milusia- gratuluję "trójeczki", czyli nie zawsze w "dwójkę" trafiasz

nadika- na obiad Gosia zjadła 2 frytki, później w samochodzie (jechaliśmy do szpitala do teściowej) zjadła jednego małego nugetsika i dwa chrupki kukurydziane, na kolację zlizała maslo z pół skibki chleba. Na noc pewnie wypije butlę mleka i już

eagle- wkleiłam Ci w "szkole rodzenia" ten fragment o porodzie oczyma dziecka, po którym trochę mi się pozmieniało w głowie, szkoda, że dopiero teraz, kiedy już nie planuję więcej rodzić- na pewno wtedy w szpitalu próbowałabym więcej przeforsować mojego "scenariusza".
Asnecja- duzo zdrówka dla chłopaków!
Milusia jak bedziesz miala juz na oku jakies kiecki wrzuc zdjecia zebym mogla zobaczyc
ja takze chce prosta kiecke
prawdopodobnie ja takze wypozycze choc sie obawiam czy niebedzie mi za luźna w dniu slubu bo wypozyczonej nie poprawiaja...;/ a teraz jest idealna
CO do sali to placimy 75zl +ciasto+soki i alkohol...wiec jakies niecale 90zl na osobe wyjdzie...
Tez bym chciala wczesniej ale niedamy rady z kasa;/ a chcemy wszytsko za gotowke zeby potem to co dostaniemy przehulac;p napewno jakies wakacje last minute sobie wykupimy

koriander napewno dobrze sie bawi i zapomniala sie odezwac
Asencja zdrowka dla dzieci! kurcze bidulki ze znow na antybiotyku musze jechac;/
CO do sali to placimy 75zl +ciasto+soki i alkohol...wiec jakies niecale 90zl na osobe wyjdzie...
Tez bym chciala wczesniej ale niedamy rady z kasa;/ a chcemy wszytsko za gotowke zeby potem to co dostaniemy przehulac;p napewno jakies wakacje last minute sobie wykupimy
koriander napewno dobrze sie bawi i zapomniala sie odezwac
Asencja zdrowka dla dzieci! kurcze bidulki ze znow na antybiotyku musze jechac;/
Ostatnia edycja:
reklama
Milka26
Milusia fajna data ja mialam 9.9
) i sukienczke prosta bez falban kol tylko gorset i spodnica niestety do dzis lezy w szafie
) nikt sie w nia nie miesci, jesli masz jakies 170 cm i rozmiar 34 to mozesz ja brac
tylko model sprzed 12 lat
)
Eagle piekny brzucho
Asencja powodzenia w poszukiwaniach pracy
Perfekta no jak mama gadula to i syn gadula
)
a wracajac do tematu Madzi
[*] to mysle ze uogolnien nalezy unikac nie wiado co sie stalo i czy kiedykolwiek sie dowiemy ale mowila o ciezkich kliamtach z tesciowa ze sie jej bala, zwrocilam uwage w filmiku wiem ze klamiesz ze tesciowa nawet w takiej chwili uslyszala i wypomniala ze dziewczyna zwraca sie do niej na TY a nie Pani .....wiec babon pewnie nie z tej ziemi.
Eagle piekny brzucho
Asencja powodzenia w poszukiwaniach pracy
Perfekta no jak mama gadula to i syn gadula
a wracajac do tematu Madzi
[*] to mysle ze uogolnien nalezy unikac nie wiado co sie stalo i czy kiedykolwiek sie dowiemy ale mowila o ciezkich kliamtach z tesciowa ze sie jej bala, zwrocilam uwage w filmiku wiem ze klamiesz ze tesciowa nawet w takiej chwili uslyszala i wypomniala ze dziewczyna zwraca sie do niej na TY a nie Pani .....wiec babon pewnie nie z tej ziemi.