zyrraffka
Szczęśliwa mama
julia- strasznie mi przykro, mam nadzieję, ze mimo problemów dojdzie do ślubu!! tego Wam życzę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje mIlusia:* Zyraffciu rowniez:*
Milusia Nic dziwnego kochana bo jeszcze sie nie odwazylam nic napisac, jutro ze spokojem postaram sie napisac.... no ciesze sie wszystko zalatwiliscieteraz tylko fryzjera sobie szukaj i makijazystki
ja juz terminy zaklepywalam, bo u nas tylko jedna,a jak trafi sie wiecej niz jedno wesele to ciezko bedzie..;/
Super perspektywy macie na przyszloscnaprawde juz niemoge sie doczekac relacji fotograficznej z waszego slubu=) mam nadzieje ze po imprezie dasz jakies wskazowki (bo staram sie byc dobrej mysli co do mojego wesela).
Zyrraffciu wspolczuje tego problemu z niejedzeniem Łukaszkamam nadzieje ze z czasem bedzie lepiej
juz niepamietasz tego linku co ci przeslalam o jedzeniu?;p
mialas byc spokojniesza
Lenko ja rowniez nie przejde na zwykle mleko poniewaz musialabym zageszczac a moja Melcia sobie juz sporo wazy...a dlaczego teraz na 4 chcesz juz przejsc? pamietaj o tym zeby mieszac na poczatku mleko, chodz niewiem czy tyczy sie tez to takich straszych dzieci jak nasze...