reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
No jestem, ale niestety przez tel.
Wiec tak: znaleźlismy tak piekna sale w zaciszu lasu ktora jest sama w sobie magiczna ze nie bylo innej opcji niz ta:D niestety termin na 8 byl zajety, ale wyszlo nam na plus,bo wolny byl 15, i tym samym akurat taki wolny termin znalazl zespol ktory chcial moj przuszly maz:) wszystko zaklepane,zapisane, 25 jedziemy z zaliczkami i piszemy umowy:) kamerzysta troche jakby mial swoj swiat, ale aby dobrze zrobil robote:D
spotkanie z rodzicami super, co do kuchni to wyszlo zastaw sie a postaw:Dtak jakos nam sie narobilo tego:) no i ogolnie wszystko pieknie:)
bedziemy konczyc budowe domu,ale to juz praca na lata,bo niestety wszystkiego na raz nie zrobimy,ale perspektywa wlasnego domu w tak pieknym miejscu jest naprawde budujaca:)(pare metrow od jeziora i lasu) wiec chcieli bysmy na wakacje pozniej to dawac pod wynajem dla turystow...ale zobaczymy jak to wyjdzie...
Jutro postaram sie napisac choc troszke odp do Was bo musze opanowac sztuke pisania postow przez telefon:p

Milusia widzę ze wszystko u Was do ślubu pełną parą idzie;)
Co do nieadków aja uwazam ze trzeba tez dziecko przypilnowac, moja Gaja je za 10 i to wszystko chociaz nie lubi sera żółtego ale przemycam jej starty:)bo jak daje w plasterkach to wącha i mówi fuj:)
Zreszta Emalia cos moze powiedziec:)
Zjadłam 5 paczków i pół kg aworków;)ale waga stoi w miejscu :)
Dzisiaj byłam ogladac projekt łazienki rewelacja;)
Co do mleka to zmieniam na dniach na 4:)a krowie to nie poiewaz nie chce karmic Gai manną bo bedzie ważyła 30 kg nie 15:)

Julia chcialam na zamknietym zobaczyc o co chodzi ale nie mam tam zadnych nowych tematow...pewnie przez moj tel:/ mam nadzieje ze co kolwiej sie nie dzieje jakos sie ulozy i staniecie na slubnym kobiercy,bardzo na to licze i trzymam kciuki!

lena czy mogłabyś rozwinąć wypowiedź, bo nie za bardzo wiem o co chodzi z tym przypilnowaniem niejedzącego dziecka:eek:

milusia- wspaniałe perspektywy:)) cieszę się bardzo, domek nad jeziorem- marzenie:-)

Dziekuje mIlusia:* Zyraffciu rowniez:*

Milusia Nic dziwnego kochana bo jeszcze sie nie odwazylam nic napisac, jutro ze spokojem postaram sie napisac.... no ciesze sie wszystko zalatwiliscie:) teraz tylko fryzjera sobie szukaj i makijazystki:) ja juz terminy zaklepywalam, bo u nas tylko jedna,a jak trafi sie wiecej niz jedno wesele to ciezko bedzie..;/
Super perspektywy macie na przyszlosc:) naprawde juz niemoge sie doczekac relacji fotograficznej z waszego slubu=) mam nadzieje ze po imprezie dasz jakies wskazowki (bo staram sie byc dobrej mysli co do mojego wesela).

Zyrraffciu wspolczuje tego problemu z niejedzeniem Łukaszka:( mam nadzieje ze z czasem bedzie lepiej;) juz niepamietasz tego linku co ci przeslalam o jedzeniu?;p
mialas byc spokojniesza:)

Lenko ja rowniez nie przejde na zwykle mleko poniewaz musialabym zageszczac a moja Melcia sobie juz sporo wazy...:) a dlaczego teraz na 4 chcesz juz przejsc? pamietaj o tym zeby mieszac na poczatku mleko, chodz niewiem czy tyczy sie tez to takich straszych dzieci jak nasze...

Ostatnia edycja:
Dziekuje mIlusia:* Zyraffciu rowniez:*

Milusia Nic dziwnego kochana bo jeszcze sie nie odwazylam nic napisac, jutro ze spokojem postaram sie napisac.... no ciesze sie wszystko zalatwiliscie:) teraz tylko fryzjera sobie szukaj i makijazystki:) ja juz terminy zaklepywalam, bo u nas tylko jedna,a jak trafi sie wiecej niz jedno wesele to ciezko bedzie..;/
Super perspektywy macie na przyszlosc:) naprawde juz niemoge sie doczekac relacji fotograficznej z waszego slubu=) mam nadzieje ze po imprezie dasz jakies wskazowki (bo staram sie byc dobrej mysli co do mojego wesela).

Zyrraffciu wspolczuje tego problemu z niejedzeniem Łukaszka:( mam nadzieje ze z czasem bedzie lepiej;) juz niepamietasz tego linku co ci przeslalam o jedzeniu?;p
mialas byc spokojniesza:)

Lenko ja rowniez nie przejde na zwykle mleko poniewaz musialabym zageszczac a moja Melcia sobie juz sporo wazy...:) a dlaczego teraz na 4 chcesz juz przejsc? pamietaj o tym zeby mieszac na poczatku mleko, chodz niewiem czy tyczy sie tez to takich straszych dzieci jak nasze...

bo u nas ciągle problem z 3;(

julia a czemu musisz zageszczac mleko?
lena a samego mleka albo kakao nie moze wypic? czemu musi z manna?
anecznik wlasnie dlatego mecze sie dieta i co wieczor pedaluje na rowerze godzinke, ale ciesze sie z tego bo to jedyna chwila kiedy moge ksiazke poczytac
zyraffko szkoda ze nie zjadl, dobranoc:-)

reklama
Hej piękne! nie mogę zasnąć, a wstałam dziś o 4 i jutro tak samo... ehhh...

Korzystając z tego że pracowałam na pierwszą zmianę, pojechałam z mężem odebrać małego ze żłobka!!! ale tam mają raj!!! :) Damian jak nas zobaczył to od razu TATA po jakimś czasie dopiero mnie zobaczył i MAMA!!! to było słodkie... Pani dziś mówiła że Damian jest niesamowity w rytmice, żadne dziecko nie reaguje tak jak on... miło to słyszeć... podobno najchętniej wcina surówki :) jak weszłam na salę, wszystkie dzieci mnie otoczyły... takie bidulki, widać że czekały już na rodziców, jeden chłopczyk ma może roczek i tak się tulił do mnie, myślałam że się poryczę z wrażenia :) no to by było tyle... muszę się przespać bo wykituje ;)

Miłych snów!!! :)

Do góry