reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dobry wieczor :tak: wyciagam wlasnie cieple kokosanki z piekarnika ale zapach!! :-)

eagle super ze juz w domku, rowniez nie moge sie doczekac zdjec i imienia twojego skarbenka, i gratuluje ze wam tak szybko poszlo, az zazdroszcze bo ja to porodu najbardziej sie boje :baffled:
Lencja u nas plucie to glowna atrakcja mycia zebow chociaz nie wypluwa zawsze calej pasty :blink:

Andzia wspolczuje zgagi, nie pamietam juz co na nia pomaga...chyba jedynie porod :baffled:

Klementinko wszystkiego najlepszego w dniu waszej rocznicy, niech milosc kwitnie caly czas!!

aj ide sie nacieszac mezusiem poki jest milej nocki!!

reklama
Lencja- no to pastożerne nasze dzieciaki. :) Dwa dni temu dałam Jasiowi " wsadzić palec" do pojemnika z solą. Teraz jak widzi ,że go biorę to aż sie trzęsie. :-D już nic mu nie dam nowego do próbowania:no:

Lencja- no to pastożerne nasze dzieciaki. :) Dwa dni temu dałam Jasiowi " wsadzić palec" do pojemnika z solą. Teraz jak widzi ,że go biorę to aż sie trzęsie. :-D już nic mu nie dam nowego do próbowania:no:

hahahha, nie wiem jak Nela na sól by zareagowała - ale wiem, że jest uzależniona od wyjadania mi cynamonu!

Koriander - nacieszcie się sobą (a może tak owocnie się będziecie cieszyć:-p) Chciałabym by Nela pluła pastą, ona pluje ale w innych sytuacjach :)

Ostatnia edycja:
Lencja,koriander niestety moja Amelia jak widzi ze cos nakladam na szczoteczke (minimalnie) jest wrzask i za chiny buzki nie chce otworzyc;/ ja jestem podlamana bo mam taki problem z jej myciem zabkow ze szok;/ mam nadzieje ze wkrotce minie!

Cześć laski !Ostatnio brak mi weny do pisania ale zaglądam do was.U nas ok Michał zdrowy,broi ile wlezie oczy dookoła głowy to mało powiedziane ale dobrze że pogoda zaczyna być jako taka to więcej na dworzu będziemy mam nadzieję i wtedy więcej energii spali i będzie spokojniejszy
widzę że dużo zmian ciąże się mnożą :tak::-)fajnie gratki dla wszystkich tych co śię dowiedzieli w ostatnim czasie i tych co trochę dawniej zdrówka i spokojnej ciąży życzę wdziałam też że eagle ma już przy sobie dzidzię gratulacje niech zdrowo rośnie
to na razie tyle choć nie wiem czy dam radę jeszcze coś dzisiaj skrobnąć papa miłego weekendu

hej,
ale się wyspałam:-) Maja wstała o 5:30, ale ładnie się bawiła i mama jeszcze do 7 podrzemała:-)

Lencja - tak, myślałam, ze mówisz o publicznym, a jakie zajęcia dodatkowe to przedszkole oferuje?

mama-kubulki - mdłości jeszcze nie mam:-) poza sennością i bolącymi piersiami jest oki;-)

koriander - ciesz się ciesz może coś z tego wyjdzie:-p:-p:-D:-D musimy się dzisiaj na skejpku spiknąć

Ostatnia edycja:
Witajcie w sobotni poranek,

Nareszcie wolne po raz pierwszy od dwóch tygodni:)

zyraffka
- nie mamy jeszcze wszystkich ząbków, chociaż jakoś strasznie nie jest z tym ząbkowaniem, bo właściwie nie wiem kiedy jej wychodzi nowy ząb, zaglądam i jest. Ale czuję że smoczek jej pomaga.

gosiagro - o 4 rano:szok: To wcześniej niż ja. Dziwne bo z tego co piszesz w dzień śpi całkiem normalnie. Ja też nic nie wymiotowałam, za to zgaga tragiczna (mówili że dziecko będzie miało długie włosy, a do tej pory Taluśka prawie łysa;P

Andzia_S słodziak:) Jeszcze raz gratuluję drugiego maleństwa!

zyraffka - GRATULACJE!!!:) Będzie przepiękna parka:)

koriander - zdrówka!

eagle super że już w domku! I świetnie że dzidzia taka grzeczna, jak ja sobie przypomnę mojej małej początki to <olaboga> już w szpitalu była najgośniejsza ze wszystkich:-(

lenaDTR a ty też w ciązy?:szok:

Nie ma to jak sobota i pobudka o 6:45:szok::szok::szok::szok::szok:

Pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego dnia:) Uciekam wkońcu się ubrać i coś zjeść:) Może dzisiaj na zamknięty wrzucę jakieś zdjątka jak znajdę chwilę:)

witajcie:)

Milego dnia zycze:)

Dzis piekna pogoda,slonce za oknem to az czlowiekowi chce sie robic=) zaraz ide pranko wywiesic na dwor, a niedlugo spadam na silownie:)

Zdec
to wykorzystaj dobrze jak masz wolne ten czas:) i wstaw zdjecia bo dawno twej pociechy niewidzialam;/

Lena, Lena, Lena!!!!!!!!!! - gadaj tu coś Ty tam wypisała,że co? że nie wymiotujesz,że ciąża, że TY??!!!!!!!:-D:szok::szok:
a ja dziękuję za troskę - kulam się:baffled: szczerze to może jakaś wyrodna jestem bo już chciałabym urodzić, dziś 37tc skończony i ja tam już chce na porodówkę! Z Jagodą mogłam chodzić 41tyg bo się dobrze czułam, ale teraz chcę już końca bardzo bardzo.....

Emalia
- hehe moja tak wszystko tymi paluchami też wyjada jak Jasiu:-D
Koriander - to ja wysyłam jakieś ciążowe fluidy cobyś się zaraziła przy przytulańcach z mężęm:-D

reklama
Witam!

My już po jednym spacerku, Łuki teraz śpi. Pogoda cudowna, aż nie chciało się wracać do domku ale już pora drzemki.

Dzisiaj fasolka po bretońsku, już wstawiłąm fasolę do gotowania.

dorotkode- teść na szczęście narazie nie dokucza bo go nie ma całymi dniami. Rano wychodzi i wraca wieczorem, więc tak jakby go nie było.

eagle- ciesze się bardzo, że tak wszystko Wam się dobrze układa i oby tak dalej :-) Buziaki dla Twoich Dzieciaczków wspaniałych i dla Ciebie, trzymajcie się cieplutko! Maluszek jest przecudowny, jak patrzę na niego to już bym chciała moją malutką tulić :)) Tylko jak ten przystojniak ma na imię??

olavip- już Ci naprawdę niewiele zostało, dasz radę, jesteś dzielną mamusią:-) ja marzyłam zawsze o parce, zobaczysz synek będzie fantastyczny, zawsze jest synuś mamusi, więc będzie super chłopak:-)

emalia- odważne myśli o trzeciej dzidzi:-) ja poprzestanę na dwójce i ani mi się sni więcej, uwielbiam dzieci ale taka gromadka najlepsza u kogoś:-D. Łukaszek w domu nie je najlepiej, za to w żłobku je zupke i skubnie coś z drugiego więc nie ma tragedii, jestem spokojniejsza jak tam chodzi.

lencja- mój Łukaszek też tylko udaje że pluje, tzn. pewnie by chciał wypluć, bo widzi jak ja to robię i próbuje naśladować ale jeszcze mu to nie wychodzi. Napewno niedługo nasze dzieci nauczą się. Współczuję nocki!

andzia- może tylko brzuszek urósł a waga nie urosła tak jak Ci się wydaje:-) ja byłam przekonana że dużo przytyłam a okazało się że wcale.

gosiu- Łuki od 5:30 pojękiwał, wstał o 6 ale włączyliśmy mu bajke i jeszcze polezeliśmy troszkę

Do góry