reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
No to jestem :biggrin2:

Zyrafciu- dzieci w miarę zdrowe. Jasiek smara trochę ale nic poza tym , więc nie panikuje. Remont powoli, powoli bliżej końca;-)
Andziu- mocno trzymam kciuki za jutro. Czekamy na dobre wieści i fotki dzidziusia :)
Kasiek- no właśnie słońce, gdzie one sa??? Meldować się szybko? Kajdusia, Anik, Anecznik itd wszystkie sie odezwać :)
Jak Damiś? Przeszła gorączka?
Nadika- Jasiek pieczarkową też jadł, ale duże kawałki pieczarek mu wybierałam. Jak tam Natanek? Co u Was?

Moja siostra była wczoraj na USG. Jest w 35tyg i dzidzia się nie odwróciła. Leży w poprzek pleckami do góry. Czy któraś z Was tak miała i czy dzidzia się jeszcze odwróciła? Moja siostra panicznie boi się cesarki ( ma za sobą dwa porody naturalne).

Cześć,

Zyrafko- tak jak jest majonez np w sałatce to Jagoda je :tak: Ale ona je tez sery pleśniowe i inne cuda więc wyznacznikiem nie jest. Jedyna rzecz jakiej nie lubi to parówki i dobrze hehe

U nas niestety tylko parówki, na śniadanie nie tknie nic bo woła że chce palakę (parówkę);P

kahna znam to poranne wstawanie:( Też wcześniej spać chodzę, bo codzienna pobudka o 4:30 mnie już powoli dobija:-( W weekend też nie dane pospać, bo mała wstaje 6-7:-:)-(

adorea to nieźle z tym allegro. Ja to mam jakiś problem, raczej tylko kupuję, bo sprzedać to jakoś ciężej:( Ja 86 nadal kupuję jak coś ładnego wpadnie na allegro;-)

Kasiek jesteś super mamą! Jednak wszystkiego nie da się przewidzieć i upilnować, nam mała też raz spadła z łóżka w trakcie spania:(

Emalia gratulacje dla szwagierki! I dla Ciebie : ciociu!:)

Hej. Odpukać na razie nie ma gorączki, więc jest ok. Zobaczymy jak będzie w nocy. Kupiłam na gardełko jakiś zamiennik tego co Zyrraffka stosuje, może pomoże. Zaopatrzyłam się też w Nurofen Forte tak jak pisałyście, więc jak będzie gorączka, to podam.

Mój generalnie teraz bardzo mało je, ale parówki mu smakują, ale musi być ketchup!!! Sam sobie macza w ketchupie, jeśli zapomni to wypluwa i nabija jeszcze raz na widelec, w ketchup i do buzi :) nie jestem z tego faktu zadowolona że lubi parówki, ale skoro nic innego nie przechodzi przez jego gardełko to dobre i to. Ostatnio kupuje Sokoliki od Sokołowa, mają sporą zawartość mięsa, są delikatne i smakują. Dziś wypił 3 butle kaszki i zjadł 4 truskawki, banana i gruszkę. Jak na niego to niewiele, ale dobre i to.

Miłych snów! :)

Krzysiek już śpi od godziny a ja mam czas dla siebie (chociaż nie ukrywam że wolałabym aby w dzień spał przynajmniej godzinkę a wieczorem chodził spac później)...Dziś odwiedziliśmy z naszym dzieckiem sklep z zabawkami z zamiarem kupienia mu jakiegoś fajnego nowego auta, sam miał sobie wybrac.....efekt jest taki że z setek zabawek mój syn wybrał metalowy model opla corsy w skali 1/24 (przynajmniej kosztował tylko 46zł a my mu proponowaliśmy straż pożarną, śmiecierę po 150zł), to dziecko ma już swój gust nic innego z tego co mu pokazywaliśmy mu się nie podobało. Ale faktem jest że on bawi się głównie tymi modelami i bardzo je szanuje (zupełnie zachowuje się jak dorosły a nie maluszek).

emalia u nas wszystko ok, Natanek odpukać zdrowy, łobuzuje, w domu go wszędzie pełno ale jak już pojawi się ktos obcy czy nawet ktos z rodziny to zachowuje się inaczej, tak jakby się wstydził a nawet bał, martwi mnie to bardzo i mam nadzieję że mu to przejdzie bo aż się boję pomysleć co bedzie jak pójdzie do przedszkola. A ja już mam stresa przed czwartkiem bo mam kolejną rozprawę :/
dobrze że z remontem już bliżej końca :)) co do siostry to nie pomogę.
zdec, kasiek u nas też parówki chętnie zjadane, Natan najbardziej lubi jaja i parówki
adorea no to trochę zaoszczędziliście na zabawkach :))

Nadika - U nas jaja są bleeee... w każdej postaci :baffled: trzymam kciuki za rozprawę :tak: a i miałam już kiedyś napisać, pochwal się Natankiem, bo już go w ogóle nie pamiętam :zawstydzona/y:

wITAM:)

ALE nieszczęśliwy wypadek tyle dzieciaków zginelo:((
[*]
[*]
[*]
[*]

zdec no własnie w weeknd mogły by pospac dłużej:)

dziewczyny powiedzcie mi, dzis rano całuje mojego syneczka po brzuszku, a on ma na jednej brodawce 2 sutki...!!! i juz mam zmarwienie...wczesniej nie zauwazylam?? niemozliwe...nagle uroslo...taki sam ...ehh czytalam w necie ze 6% populacji tak ma...maz mówi ze czytal w gazecie typu Logo ze mezczyźni tez tak maja, i świadczy to o nim dobrze jako o kochanku...a c to dla matki za wytłumaczenie???? źle mi z tym... nie wiem czy do dr jakiegos nie isc...

reklama
Do góry