reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam:) jest coraz cieplej i coraz mniej czasu dla siebie ehhh...prawie caly dzien na dworze z corka:p tylko wpadlam obiad na szybko zrobic...choc dzis bardzo wietrznie;/

A ja sie przygotowuje sie zakupow:) to co najbardziej lubie:):):):):) juz z kumpela jestem umowiona, musze troszke ciuszkow Ameli kupic...
A co do ciuszkow wyobrazcie sobie ze mojej corce spodnie z H&M rozm.92 jest za maly sporo w pasie;/;/;/;/;/;/ ehhhh

Kasiek
to pewnie ospa,ale najlepiej do lekarza isc..jakies masci musi zapisac...

Kasiu to super ze wszyscy u was wykurowani:) co do polozenia moja znajoma miala bardzo dlugo polozenie posladkowe,i coreczka po 30 tyg. sie obrucila,wiec na zapas sie niemartw:)

Olavip a co sie dzieje dokladnie? jaki jest twoj lekarz prowadzacy? ja mialam Szymoniaka...
Mi rana bardzo ladnie sie goila gorzej z moim stanem fizycznym, strasznie to znioslam...wrrr
a wracajac do cesarki to dlaczego ja mialas? moze pisalas ale pewnie przeoczylam..

reklama
kasiek obserwuj Damisia a jak nic sie nie zmieni lub bedzie wiecej krostek to najlepiej jutro do lekarza sie wybierzcie.
olavip- nieciekawie z tą raną, dobrze ze jutro lekarz obejrzy
kasiulka- zdróweczka!! a dzidzia się jeszcze może odwróci.,.
kajdusia- nie ma to jak "kochany, zyczliwy" sąsiad, mam jednego takiego - jemu wszystko wolno ale jak ktoś nie po jego myśli coś zrobi to się czepia i uprzykrza zycie
perfecta zdrówka dla Ciebie i Jaśka!!

Kasik- dużo zdrówka dla Was! Oby lekarz postawił słuszną diagnozę i szybko wyleczyl Damiśka
Julia- jeżeli będzie sąsiad oprotestowywał to prawdopodobie i tak nic nie wskóra, ale może się to skończyć w sądzie i przedłużenie terminu rozbudowy o ok. 2 lata :-( Udanych zakupków
olavip- ale babrze Ci się ta rana? trzymam kciuki jutro u lekarza
Kasiulka- dobrze, że już zdrowiejecie. Fajnie, że Hania bedzie miała siostrzyczkę, pewnie będzie równie śliczna :tak:

Ja też coś się czuję "nie teges"... łamie mnie w kościach, głowa boli, gardło tyż.... ehhh, a pojutrze do Katowic....

Zmarła wczoraj ważna dla mnie osoba- skrzypaczka, wspaniały pedagog... kiedyś uczyła mnie, a ostatnio razem współpracowałyśmy.... jakoś nie wyobrażam sobie światka muzycznego bez niej :-(

dzień dobry!

kajdusiu- bardzo mi przykro
[*],

mój mąż się wściekł w nocy na mnie a ja się tylko chciałam przytuli, położyłam na niego tylko nogę rękę i głowę, nie wiem o co mu chodziło:-D jakoś mi coraz mniej wygodnie w nocy

reklama
HELO:)

uuu Liza katar:( ciagle cos nie mzoe byc bez...
a ty jak sie czujesz??

żyrafka, a co kobiecie w ciazy mozna:))) a jak łukaszek z jedzeniem??

kajdusia przykro mi
[*]

julia a spacerujecie? czy mamusia sie opala a mała sie bawi??

a ja zmeczona po weekndzie od piatku imprezy...ehh ( dosc alkocholu)

kasiek a to gdzie ta ospa mialby sie zarazic??? kurcze ciekawe jak takie dziecko znosi ospe:(
perfecta a wy chorowitki bidulki jak sie czujecie??

aga a jak polcia nie mas zjuz gorączki??

Ostatnia edycja:
Do góry