Witam
jest coraz cieplej i coraz mniej czasu dla siebie ehhh...prawie caly dzien na dworze z corka
tylko wpadlam obiad na szybko zrobic...choc dzis bardzo wietrznie;/
A ja sie przygotowuje sie zakupow
to co najbardziej lubie

juz z kumpela jestem umowiona, musze troszke ciuszkow Ameli kupic...
A co do ciuszkow wyobrazcie sobie ze mojej corce spodnie z H&M rozm.92 jest za maly sporo w pasie;/;/;/;/;/;/ ehhhh
Kasiek to pewnie ospa,ale najlepiej do lekarza isc..jakies masci musi zapisac...
Kasiu to super ze wszyscy u was wykurowani
co do polozenia moja znajoma miala bardzo dlugo polozenie posladkowe,i coreczka po 30 tyg. sie obrucila,wiec na zapas sie niemartw
Olavip a co sie dzieje dokladnie? jaki jest twoj lekarz prowadzacy? ja mialam Szymoniaka...
Mi rana bardzo ladnie sie goila gorzej z moim stanem fizycznym, strasznie to znioslam...wrrr
a wracajac do cesarki to dlaczego ja mialas? moze pisalas ale pewnie przeoczylam..
A ja sie przygotowuje sie zakupow
A co do ciuszkow wyobrazcie sobie ze mojej corce spodnie z H&M rozm.92 jest za maly sporo w pasie;/;/;/;/;/;/ ehhhh
Kasiek to pewnie ospa,ale najlepiej do lekarza isc..jakies masci musi zapisac...
Kasiu to super ze wszyscy u was wykurowani
Olavip a co sie dzieje dokladnie? jaki jest twoj lekarz prowadzacy? ja mialam Szymoniaka...
Mi rana bardzo ladnie sie goila gorzej z moim stanem fizycznym, strasznie to znioslam...wrrr
a wracajac do cesarki to dlaczego ja mialas? moze pisalas ale pewnie przeoczylam..