reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
hej Dziewczyny ja po wizycie. Szyjka nie wykazuje ochoty na poród
cesarka będzie 12 lipca a tak na 100% dowiem się na ostatniej wizycie 10 lipca. Szkoda, bo już bym mogła urodzić a tu trzeba czekać i czekać...

Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
hej Dziewczyny ja po wizycie. Szyjka nie wykazuje ochoty na poród![]()
Moja w poniedziałek też nie wskazywała w niedziele urodziłam

Nawet w czasie porodu nie wskazywała bo była dłuuuga

nadika
Fanka BB :)
zyraffka zobaczysz jak Ci szybko zleci do 12 lipca 
ola fasola gołabki wyszły
musiałam zrobić bo Natan ostatnio znów urządza strajki głodowe a gołabki uwielbia 
ale mi już brzuch wyskoczył
z Natanem tak nie miałam a teraz juz nawet spodnie ledwo dopinam !!! jak tak dalej będzię to będę jak beka 
ola fasola gołabki wyszły
ale mi już brzuch wyskoczył

zyrraffka
Szczęśliwa mama
dzień dobry!
nadika- u mnie na odwrót, z Łukaszem bardzo szybko dostałam brzuszka a z Sylwią długo nie było widać. ale przy Łukim odrazu tyłam na potęgę a przy Sylwi najpierw schudłam 3 kg.
strasznie mnie ząb boli od wczoraj :-( wieczorem idę do dentysty ale boję się, ze mi będzie robić bez znieczulenia, strasznie się tego boję :-
-(
nadika- u mnie na odwrót, z Łukaszem bardzo szybko dostałam brzuszka a z Sylwią długo nie było widać. ale przy Łukim odrazu tyłam na potęgę a przy Sylwi najpierw schudłam 3 kg.
strasznie mnie ząb boli od wczoraj :-( wieczorem idę do dentysty ale boję się, ze mi będzie robić bez znieczulenia, strasznie się tego boję :-
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
dzień dobry!
strasznie mnie ząb boli od wczoraj :-( wieczorem idę do dentysty ale boję się, ze mi będzie robić bez znieczulenia, strasznie się tego boję :--(
Dadzą Ci znieczulenie, są takie dla kobiet w ciąży, nie stresuj się :-)
nadika
zyraffka mnie też ząb pobolewa i musze do dentysty,ukruszył się i boli jak mi wejdą tam kawałki jedzenia więc staram się jeść tylko na jednej stronie
ale muszę się zapisać bo im dużej będę zwlekać tym będzie gorzej
kasiulka ooo to ja nie wiedziałam że jest takie specjalne znieczulenie
kasiulka ooo to ja nie wiedziałam że jest takie specjalne znieczulenie
Witam
Tak jest soecjalne znieczulenie dla kobiet w ciazy
sama je dostalam w 8 miesiacu ciazy, pani doktor powiedzialam ze bez znieczulenia napewno urodze;p tak sie panicznie boje dentysty hehe,i powiedziala ze ma dla mnie odpowiednie
Zyrraffko zobaczysz zleci szybko,kochana przypomnij dlaczego masz cesarke? bo niepamietam;/
Tak jest soecjalne znieczulenie dla kobiet w ciazy
Zyrraffko zobaczysz zleci szybko,kochana przypomnij dlaczego masz cesarke? bo niepamietam;/
nadika
ale tutaj dzisiaj cisza...
ja oglądam mecz Hiszpania-Portugalia i mam nadzieję że Hiszpania wygra bo nie chce już więcej ogladac tego nażelowanego lalusia Ronaldo
ja oglądam mecz Hiszpania-Portugalia i mam nadzieję że Hiszpania wygra bo nie chce już więcej ogladac tego nażelowanego lalusia Ronaldo
reklama
Liza
Hej
Ja od wczoraj nocnikuje Mikołaja, dwa razy wczoraj popuścił a tak to robi siku na nocnik jak go sadzam
tylko kuy nie robil ani wczoraj i dzis tez jeszcze... oby nie powstrzymywal... ;P
Oby to byl początek dobrego ;-)
Ja od wczoraj nocnikuje Mikołaja, dwa razy wczoraj popuścił a tak to robi siku na nocnik jak go sadzam

Oby to byl początek dobrego ;-)