reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej Dziewczyny ja po wizycie. Szyjka nie wykazuje ochoty na poród:-D cesarka będzie 12 lipca a tak na 100% dowiem się na ostatniej wizycie 10 lipca. Szkoda, bo już bym mogła urodzić a tu trzeba czekać i czekać...

zyraffka zobaczysz jak Ci szybko zleci do 12 lipca :)
ola fasola gołabki wyszły :) musiałam zrobić bo Natan ostatnio znów urządza strajki głodowe a gołabki uwielbia :)

ale mi już brzuch wyskoczył :szok: z Natanem tak nie miałam a teraz juz nawet spodnie ledwo dopinam !!! jak tak dalej będzię to będę jak beka :-D

dzień dobry!

nadika-
u mnie na odwrót, z Łukaszem bardzo szybko dostałam brzuszka a z Sylwią długo nie było widać. ale przy Łukim odrazu tyłam na potęgę a przy Sylwi najpierw schudłam 3 kg.

strasznie mnie ząb boli od wczoraj :-( wieczorem idę do dentysty ale boję się, ze mi będzie robić bez znieczulenia, strasznie się tego boję :-:)-(

dzień dobry!

nadika-
u mnie na odwrót, z Łukaszem bardzo szybko dostałam brzuszka a z Sylwią długo nie było widać. ale przy Łukim odrazu tyłam na potęgę a przy Sylwi najpierw schudłam 3 kg.

strasznie mnie ząb boli od wczoraj :-( wieczorem idę do dentysty ale boję się, ze mi będzie robić bez znieczulenia, strasznie się tego boję :-:)-(

Dadzą Ci znieczulenie, są takie dla kobiet w ciąży, nie stresuj się :-)

zyraffka mnie też ząb pobolewa i musze do dentysty,ukruszył się i boli jak mi wejdą tam kawałki jedzenia więc staram się jeść tylko na jednej stronie :) ale muszę się zapisać bo im dużej będę zwlekać tym będzie gorzej

kasiulka ooo to ja nie wiedziałam że jest takie specjalne znieczulenie

Witam:)

Tak jest soecjalne znieczulenie dla kobiet w ciazy:) sama je dostalam w 8 miesiacu ciazy, pani doktor powiedzialam ze bez znieczulenia napewno urodze;p tak sie panicznie boje dentysty hehe,i powiedziala ze ma dla mnie odpowiednie:)

Zyrraffko zobaczysz zleci szybko,kochana przypomnij dlaczego masz cesarke? bo niepamietam;/

reklama
Hej

Ja od wczoraj nocnikuje Mikołaja, dwa razy wczoraj popuścił a tak to robi siku na nocnik jak go sadzam :szok: tylko kuy nie robil ani wczoraj i dzis tez jeszcze... oby nie powstrzymywal... ;P
Oby to byl początek dobrego ;-)

Do góry