reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witam wieczorkiem.

byłam u dentysty, słąbo mi się na fotelu robiło, musiał co chwilę przerywać masakra jakaś.
Jutro idę jeszcze raz i za tydzień kolejny.

żeby tylko przestało boleć

gosiu- dobry ten makaron z łososiem??narobiłąś mi apetytu. Jak Majeczka?? gorączkuje jeszcze?? przeziębiona była czy ząbki??

współczuje ci tego bólu:-( mam nadzieje, że szybko zaleczysz
makaron dla mnie był po prostu ok, dla męża pyszny najbardziej zapieczony ser mu smakował:sorry:
Maja dzisiaj już gorączki nie miała, tylko trochę pokasłuje, ale bardzo nieregularnie

Ja jestem ale zdycham. Zaś znowu mam atak kolki nerkowej. Całą garść prochów zjadłam.

U nas generalnie Jasiek nie nosi pieluchy od około dwóch tygodni. Ładnie woła i to i to. Mąż go nauczył na stojąco siusiać na rózne rzeczy ( koło od auta. krzaczki, trawkę itd) :-D Nieważne gdzie, ważne,że woła. W nocy też mu nie zakładamy pieluchy i przez dwa tyg zsiusiał się tylko raz i to podczas mega burzy. Tyle chwalenia się :)

Gosiu- z całego serca gratuluje synusia. Niech rośnie zdrowo :tak: Jak się czujesz?

woow gratuluje takich sukcesów! Dziękuje, czuje się dobrze:-) tylko ostatnie dni siedzę w domu, bo Majusia temperaturę miała, może jutro w końcu wyjdziemy

Dziewczyny potrzebuję sprawdzony przepis na ciasto drożdżowe, moja mama robi dobre ale ona nie potrafi mi podać przepisu bo mówi że wszystko "na oko" robi ;/
a mam taką ochotę na drożdżowy z truskawkami :) końcówka truskawek więc muszę wykorzystać

ja tylko raz w życiu piekłam ciasto drożdżowe z czereśniami, ale nie pamiętam już czy było dobre, generalnie z drożdżowymi jest dużo roboty i czekania, wiec jakoś mnie do nich nie ciągnie

reklama
Zyrraffko mega ci wspolczuje! a dostalas wczoraj znieczulenie?co z tym zebem jest?

Ja po kanalowym leczeniu szczeka mnie boli,we wtorek go bedzie konczyc,mialam rtg i wyszlo ze mam 3 kanalowo do leczenia;/ wiec po kieszeni pojdzie rowno,musze zeby robic na raty bo niemam kasy zeby tak odrazu wydac taka gotowke,w sumie to mam ale mamy wesele i oszczednosci sie przydadza...

julia dostałam znieczulenie na szczęście. Xle były czy nawet wogóle kanały udrożnione i mam stan zapalny, mega ropa. Biorę antybiotyk i nic mi nie przechodzi. Dzisiaj idę żeby mi jeszcze poczyścił tą ropę. Nic nie mów o kosztach bo to jakaś masakra, poszłąm do najlepszego gabinetu u nas bo nikt mi nie chciał tego zrobić i z 1000 zł pójdzie ale co mam zrobić. Na apapie jestem 3 dzień.

POiękna pogoda się szykuje. Dzisiaj się lepiej czuję to trzeba na jakiś sxpacerek z młodym iść.

emalia wow ale sukces w odpieluchowaniu - zazdroszczę, bo u nas nic a nic , zero sukcesów :/
ogólnie czuję się dobrze ale strasznie mnie przekręciło, głowę mam przekręconą w lewą stronę i strasznie to wygląda, jak spałam to musiałam źle być ułożona bo cos mi się stało w szyję i wogóle nie moge przekręcić w prawo, ani w dół ;/
macie jakieś sposoby na takie dolegliwości???

lena
widać że imprezka udana, a Gaja jaka juz duża:)

Ale tu dzisiaj cisza :szok::-D:szok:

Wklejam nowe fotki

DSCN6431.jpgDSCN6421.jpgDSCN6387.jpgDSCN6419.jpg

Witam sie:)

U nas od 7 rano jest burza;/ a wczoraj caly dzien na dworze...

Kasiulka piekna posciel ma Hania ,musze pomyslec o takiej do Meli bo ona uwielbia Myszka Miki i wszystko co z tym zwiazane!
A Maja jest rewelacyjna:)

Zyrraffko
jak bol zeba?

My nadal zmagamy sie z kaszlem Ameli,ma mokry teraz dostaje Flavamed ale chyba bedzie wizyta potrzebna bo kaszel juz ponad tydzien sie ciagnie!

Witam sie:)

U nas od 7 rano jest burza;/ a wczoraj caly dzien na dworze...

Kasiulka piekna posciel ma Hania ,musze pomyslec o takiej do Meli bo ona uwielbia Myszka Miki i wszystko co z tym zwiazane!
A Maja jest rewelacyjna:)

Pierwsza burza była o 5:00 - przespałaś ją..

A pościele są po 39zł na Allegro :-)

Super wygladają dziewczynki:)
Teraz Ty się pokaż;)

Ja się wstydzę :-D

reklama
My nadal zmagamy sie z kaszlem Ameli,ma mokry teraz dostaje Flavamed ale chyba bedzie wizyta potrzebna bo kaszel juz ponad tydzien sie ciagnie!

a dużo Amelka kaszle??bo Maja zaczęła wczoraj jest to raczej kaszel suchy ma jeszcze katar i tez chyba jutro wybiorę się do lekarza, dobry ten flavamed?
ja mam tylko syrop prawoślazowy, co polecacie jaki syrop na kaszel jej dać?

ja natomiast umieram, mam zawalone gardło, boli mnie i mam kaszel i katar, próbuje jakoś domowymi sposobami zwalczać ;/ chorowanie w taka pogodę to makabra:no:

Do góry