reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej Kochane
Żyje w takim tempie że czasem siku nie mam czasu zrobić:-D
Właśnie zakończyliśmy malowanie naszego królestwa:-D teraz rozpocznie się remont łazienki.
Obrączki zamówione, czekamy na odbiór
Suknia już po przymiarce
podziekowania rodzicom już idą
Tylko Pan mlody po wyrwaniu zęba(8ki)od tyg nie może dojść do siebie wdał się stan zapalny,w ogólne masakra byla wzywali innego dentystę bo ząb na wszytskie strony był pokręcony,lekarza tez wezwali bo az odlatywał na tym fotelu...:eek:

Dzieciaczki póki co odpukać zdrowe,calymi dniami bawili by się na podwórku,ładnie już ze soba rozmawiają ,czasem jest niezły ubaw:-D

Pozdrawiamy
----Kolenderko czekam na wiadomość:rofl2:

reklama
hej,

emalia fizycznie czuję się dobrze, dzisiaj tylko lekko głowa mnie pobolewała ale mała kawa pomogła :) ale chyba mi moje hormony dokuczają, normalnie burza hormonów,miewam takie dziwne nastroje że czasem się zastanawiam czy jestem normalna, zaczyna brakować mi cierpliwości do mojego Kochanego Łobuziaka ale jak tylko połobuzuje a potem przyleci się przytulać i lelać to tylko go schrupać taki słodziak :)
emalia to trzymam mocno kciuki za starania bo gosia niedługo urodzi a ja zostanę sama więc przyda się mi towarzystwo no i mam nadzieję że i mama kubulki dołaczy do brzuchatek!!! a gdzie na wczasy się wybieracie???

mama kubulki
jak starania?? :))

milusia to już tylko miesiąc i Wasz ślub!!! jaktoszybko leci. Najważniejsze że dzieciaczki zdrowe i przygotowania do slubu idą pełną parą :))

zyraffka jak Sylwia??

gosiu co u Was? jak się czujesz??

kasiek zdrówka!!!

Ostatnia edycja:
halo halo dziewczyny! co tu sie dzieje? dzisiaj nie ma zadnego posta????????? olaboga wracajcie!!!!!!!!
julia dzieki, ze pytasz;) wakacje były cudowne, duzo zwiedzalismy, poznalismy fajnych ludzi, wrocilismy szczesliwi i opaleni, ale nastepnym razem chyba zabierzemy Kubusia, jak go zobaczylam po tygodniu rozłaki to mialam wrazenie, ze duzo straciłam, nauczył sie tylu nowyc słow, piosenek i ogolnie tak wydoroslal
nadika eh poki co nie ma fasolki......... bardzo bym chciala do Ciebie dołaczyc;)
milusia juz nie moge sie doczekac Waszego slubu;) na pewno bedzie super!

mamakubulki to trzymam mocno kciuki!!!!

dziewczyny a gdzie Wy się podziewacie??
gdzie Perfecta, Agi, Koriander, Koniczynka, Lencja, Olavip, Hefi,Anik, Anecznik, Klementinka, iiwka,ita, Avena, Andzia i jeszcze sporo innych dziewczyn których nie wymieniłam.. co u Was??

Ja was podczytuje ale jakoś na napisanie czegoś już brakuje czasu bo Julia się ostatnio zrobiła mega absorbujaca i nawet na chwile nie można jej z oczu spuścić bo zaraz coś rozrabia... Pomaga mi ze wszystkim łącznie z wstawianiem i wyjmowaniem naczyń ze zmywarki...
Mam taki syf w mieszkaniu ze nie ogarniam ale weekend się zbliża i trochę trzeba będzie zrobic porządków szczególnie w szafach.
Co do wakacji to my jedziemy 25.08 do Świeradowa na tydzień więc mam nadzieje trochę naśladować baterie bo już mam taki tumiwisizm ze przeraża mnie to wszystko... :)
A poza tym chyba po staremu :) nudy nudy nudy...

Ostatnia edycja:
Witam sie:)

WLasnie wypoczywam swiezym powietrzem bo tesciowa daleko stad:):):) jestem taka szczesliwa haha,pewnie w niedziele wroci;/
Mnie po malu stres dopada poniewaz Mela idzie do przedszkola i juz sie zaczynam martwic;/

Pare dni temu oddalismy dokumenty do odszkodania do PZU i juz mamy decyzje,moze doradzicie mi czy jesli zrobie odwolanie i nie w niose zadnych nowych dokumentow jestem w stanie wiecej dostac? bo mi powiedziala ze raczej nic nie da jak nie dodam zadnego nowego papierka...
Dali nam 9% tylko szkoda ze NNW takie niskie;/
Mam cicha nadzieje ze ZuS da podobnie procentowo:) bo 1% w ZUSie to 650zl:):)
a potem dwie jeszcze inne ubezpieczalnie...

Mamo kubulki zycze szczesliwego zafasolkowania:) no to super ze wakacje sie udaly:) no my chcielielismy w tym roku gdzies leciec ale jak chcemy to wesele to musimy pasa przycisnac;p w podroz poslubna pojedziemy wstepnie mama zostanie z corka:) choc niewiem czy nie zmienimy zdania i wezmiemy ja ze soba;p

Emalia zycze super pogody a z tego co slyszlalam to ma byc pieknie:)
p.s mam nadzieje ze tradycji stanie sie zadosc i wrocisz w dwupaku

emalia a gdzie to się wybieracie?nie bedziecie czasem koło mnie przejeżdzać?;-):-)
u nas nic ciekawego Michał strasznie broi nie daje chwili wytchnienia strasznie lubi zabawę z dziećmi choć w sumie rzadko ma okazję się z nimi bawić ale wykorzystuje ten czas na całego limit remontu zaplanowany na ten rok rawie wykonany,a i jeszcze od przyszłego roku mam w domu emeryta:-D

reklama
Do góry