reklama

Czerwiec 2011

Ja w sumie zawsze wciskam dodatkowe plukanie. Proszek moze pozostawac jezeli pralka jest przepelniona (ubrania powinny swobodnie plywac, no ale ja zawsze napycham do oporu), lub proszku jest za duzo.

reklama
A ja nigdy nie włączam dodatkowego płukania dla mnie to troszkę marnotrawstwo wody...:zawstydzona/y:Wolę dać mniej proszku lub płynu do prania w zależności w czym piorę.Podobnie jak traschka do czarnych i ciemnych rzeczy używam raczej zawsze płynów a do jasnych proszków.Co do pełnej pralki to moja zawsze pęka w szwach ;-)

Żegnam się z Wami brzuszki na dziś.

A jutro zapowiada się sympatyczny dzień.Spotykamy się z Setaną na plotki.
Dobranoc :*

Dziewczynki, ja też się żegnam, jeszcze tylko cos przegryzę - może jabłuszko i idę spać... Do jutra.

Katamisz- b. zazdroszczę spotkania z Setaną- fajna z niej babeczka:)

Dziekuje dziewczyny za kciuki :-)
napewno sie przydadzą

Zebrra witaj :-) poczytałam tylko poglądowo co u was i nie mam siły odpisać, jutro mnie nie bedzie jade z bratem do Katowic podtrzymać go na duchu (nie ma to jak otucha innego mgr który juz to przeszedł ;-))
Wiec mam nadzieje że sie odezwe w środe pa

Aestima ja chyba też jabłko wszamie na dobranoc

Witajcie brzuszki, jestem pierwsza, szok ;-)
Nie mogłam dziś w nocy spać, obudzilam się o 5 i przewracałam się z boku na bok. Dobrze, że przynajmniej ładne słoneczko za oknem. Wczoraj poczyniłam już pierwsze zakupy dla Weroniki, trochę na allegro, trochę w Auchan, trochę w rossmanie. Kosmetyczkę do szpitala mam juz prawie spakowana ;-)
Dziś zamierzam zrobić porządki w szafie z ubraniami, bo jak pracowałam to jakoś nie bardzo miałam ochotę tam zaglądać.
W czwartek jadę do mojego szpitala, umówilam się tam na wizytę z ginem, a poza tym chce obejrzeć ten szpital, tak go Silva zachwalała :-)
Miłego dzionka Wam życzę.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry