reklama

Czerwiec 2011

reklama
zeberko fajnie ze jesteś !! przykro mi że ciśnienie tak wariuje :( 3majce sie w dwupaku jak najdłużej :-) no i zdrowia dla Jasia...biedaczysko tak długo chorowac...

mnie znow cos mdli...eh...ide zjesc tableteczki i do lozka - sorry ze bez polskich liter, ale pisze z netbooka i za cholere mi to nie idzie...

Katamisz...jakie buty kupiłaś??? Ja widziałam ostatnio takie piękne ale na wysokim obcasie ale muszę poczekać aż urodzę, bo z tym brzuchem na obcach to by trochę śmiesznie wyglądało :-)
Cześć Marta :-) i Agatka

Ja kupiłam adidasy czarne z wstawkami lakierowanymi-fajne.Takie do auta i do latania na co dzień(o ile mogę to lataniem w tym stanie nazwać;-))No a do tego torebka do kompletu sportowa przez ramię z wstawkami lakierowanymi.Co do obcasów to też czasem nosiłam przed ciążą ale raczej preferuję na co dzień sportowy styl ubierania także z obcasami w ciąży problemów nie mam:-)

traschka całe szczęście już niedługo maj...powinnaś cały maj przeleżeć w oczekiwaniu na Marysię :tak:

agatkaT kciuki za jutrzejszą wizytę.Co do skurczy u mnie też są coraz częściej i występują bolesne i też zaczynam się niepokoić.Całe szczęście wizytę mam pojutrze:tak:

Justynka super że kredyt Wam przynali...teraz szybko remoncik zrobicie i będziecie mieli nowe mieszkanko
misialina dom,nie mieszkanko- dom;-)
Jutro mam wizytę u gina- 3majcie kciuki!
Muszę się dowiedzieć co noszę w brzuszku- czy to na pewno Marysia?! :sorry2:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zebrra tak myślałam o Tobie dzisiaj,przykro mi,że jeszcze się nie wyklarowało z chorobami.trzymam &,żeby sie szybko skończyło;-)

byłam dziś na basenie,trochę popływałam,trochę sie pomasowałam,nie jest źle.
jutro się chyba zabiorę za pranie maluszkowych rzeczy,bo jak mam się do taty przeprowadzić,to on nie ma programu dodatkowego płukania w pralce.ale ciągle myślę,czy prac na 40 czy na 60 mimo wszystko.koleżanka mówi,że ona pierze na 90:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry