reklama

Czerwiec 2011

Kurcze poleżałam troszkę i ból nie przeszedł.Mała dzisiaj rano strasznie się wierciła - a jak mnie to bolało!!:szok:I tak teraz wpadłam na pomysł ,że ona może siedzi teraz dupką a główke ma w górze bo czuję smyranie w górnej części brzucha a tak czułam na dole koło kości łonowej.Sama już nie wiem.Dzień do d... ogólnie i czuję się zle tak ogólnie.Miałam włosy farbować bo wczoraj kupiłam sobie szampon koloryzujący ale mi się odechciało od tych bóli...

mrsmoon nie przeszło mi po godzince :(Napewno zdecydowanie mniej odczuwam ten ucisk jak leżę na boku lub siedzę-wystarczy ,ze się wyprostuję lub stoję i strasznie boli :(

reklama
Doris dobrze, że wszystko u Was ok, bo trochę mnie przestraszyłaś tym szpitalem! Wracajcie szybciutko do domu i czekajcie na termin w spokoju!
Kuma z Allegro nie ma zabawy - dobrze, że ten towar miałaś za stosunkowo małą kasę, więc na szczęście rozejdzie się po kosciach :-)
Anapi STO LAT!!
Katamisz nie marw się - ja ostatnio mam codziennie takie bóle, do tego napięcie brzucha i odczucie w dole jak na okres. Nie przejmuję się tym specjalnie tylko kładę się gdy już boli mocno i staram się to przeczekać. Mam nadzieję że u Ciebie to nic poważnego tylko takie naturalne bóle przepowiadające.

Co do pogody to u mnie dziś 2 stopnie i śnieg!! Masakra! 3 maja!!

Anapi- i Ja się dołaczam dla Ciebe do życzeń Jubilatk!!!! :) wszystkiego co najlepsze życzę!!!!
Doris- niech dni szybko zlecą i zaraz bedziesz w domku-najwazniejsze, że maluszkiem all OK!
Katamisz-
odpoczywaj,odpoczywaj i jescze raz odpoczywaj..póki jeszcze możesz:) a żebra to mnie tez kłują..raz z jednej raz z drugiej..najwięcej z prawej strony,wtedy mąż mnie masuje -Polecam ;-)

Kobietki czy Wasze maluchy też tak często mają czkawki??? bo moj synuś co chwilę..chyba chce się szybko nauczyc oddychac i dlatego o te 3 tyg do przodu się rozwinął ;-)
..chciałam się też spytać czy macie jakiś dobry polecenia żel na opuchniete stopy???

A ja pospałam prawie 2 godzinki i jestem nie do życia. Muszę teraz dojść do siebie. Ciekawe jak mi pójdzie nocne zasypianie.

Katamisz
, mam nadzieję, że malutka jutro będzie bardziej łaskawa dla mamy i ból przejdzie. A jak nie, to może dla spokoju podjechać do szpitala.

czesc
ja tak w doskoku
moje dwa trole sie kapia ;-) wiec mam chwilke dla siebie ;-)
kurde dziecko z nowu mi kaszlecx zaczyna nie wiem czy do lekarza czy do przedszkola go jutro puszczac :dry: masakra z tymi chorobami.
Kurde te co mieszkaja tam gdzie sniegi to WSPOLCZUJE :baffled: Wlasnie sluchalam w tv co sie dzieje :baffled:

ANAPI 1000 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci, szczesliwego, szybkiego rozwiazania :tak:
Niech pięknie śpiewa dziś swe trele skowronek,
bo oto nadszedł Twych urodzin dzionek.
Przyjmij życzenia z serca prosto płynące,
gorące i ciepłe jak letnie słońce.
Życzę Ci zdrowia, wszelkiej radości,
stu lat życia oraz bezkresnej miłości.
Niech wszystkie plany Ci się zawsze spełniają,
wszyscy chłopcy niech się w Twej urodzie kochają.
Szczęście niech Ci towarzyszy w życiu trwale,
trafne zrządzenia losu niech Cię wspierają stale.
Wszystkie marzenia niech się spełnią co do jednego,
a na zakończenie coś tradycyjnego: wszystkiego najlepszego.

Czesc dziewczyny.

Ja tylko na chwile znow... Wrocilam do domu rano, ale leze cały czas... Mam dzis takie bole, skurcze, i przy tym krzyz uciskajacy ze to sie nie dzieje... Wzielam druga nospe w ciagu 2h (pierwsza srednio pomogla) i czekam czy to cos pomoze, jak nie, to torbe do szpitala mam juz gotowa w aucie :/ martwi mnie to ze brzuch juz mi sie dosc wyraznie obnizyl... Ale jeszcze odczekam troche :/

Przepraszam z tak ni z tego ni z owego się odzywam, ale po prostu chciałam dac znac co u mnie... Buziaki dla Was, 3majcie kciuki za mnie i Olcię :*

heja wpadlam na chwilke...nie nadrobie postow bo mi historie usuneło i nie wiem gdzie skończyłam czytać :-)

byłam rano w ambulatorium z tym swędzeniem bo już rycze po nocach :( Wg lekarki hiperwitaminoza...mam odstawić witaminy i magnez na 4 dni i się zobaczy...ciekawe co na to moja ginekolog? A jutro kolejny rajd po lekarzach tym razem dermatolog... niech zobaczy te krotki i się wypowie...póki co kąpię się z płynie do mycia Benka i nawet troszke lepiej się czuję...troszkę zmniejsza swędzenie...rany powoli się goją, ale i tak musze chodzić poobklejana plastrami :-(

A dzisiaj założyłam z miśkiem takie coś :-)

Kuchnia Niedoskonała

Witajcie brzuszki! Wróciłam wczoraj od siostry ! Było super ale bardzo się za Wami stęskniłam!
Dziś od rana skorzystaliśmy z m z tego że pogoda brzydka i wolny dzionek, pomalowaliśmy kącik dla malutkiej. Jutro postaram się pokazać jak to wszystko wyszło.
Postaram się wszystko nadrobić ! buziaki wielkie!

Marta moja mała też ma często czkawkę ale nie jest to dla mnie jakoś specjalnie kłopotliwe.
Doggi spokojnie - pisałam już do Katamisz - takie bóle mam codziennie od ponad tygodnia. Nic się nie dzieje, trzeba po prostu leżeć i odpoczywać. No ale jak bardzo Cię to niepokoi to oczywiście jedź i sprawdź.
Ironia biedna jesteś z tym swędzeniem. Ale najważniejsze, że to nic groźnego dla dzidzi.

reklama
witam Was cieplutko po długiej nieobecności, niedawno wróciłam z nad morza pogoda była piękna - słonecznie ale troszkę zimny wiatr, wypoczęłam na maksa, relaks pełną parą było super :-)
a tu widzę że mam całkiem sporo do nadrabiania ;-) no to zabieram się za tekturkę :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry