Witajcie
wczoraj był masakryczny dzień z tym bólem głowy, nawet wzięłam ten paracetamol i nic, dopiero jak poszłam spać (choć nie bardzo umiałam zasnąć) to nie czułam tego bólu. Ale rano wstałam i ok, choć w nocy 4 razy na siku!!!!!!
Aaga rozglądamy sie za jakimś wiekszym bo mój miał 3 drzwi (ford fiesta). A teraz podoba nam sie kilka tylko czekamy na dobrą oferte, np. nissan almera, mazda 323 (co mi Misialina polecała), honda civic, albo jakiś focus, vectra. Coś w tym stylu.
Tylko że właśnie pada u nas deszcz ze śniegiem i nigdzie nie pojechaliśmy...
Traschka ja mam to samo jak oglądam zdjecia z przed ciąży
Katamisz współczuję bólu. A te sny właśnie o zdradzie to ponoć normalka w 3 trymestrze ciąży - czytałam ostatnio w gazecie dzieciowej :-)
Misialina dobrze, że wyniki lepsze ja ide oddać mocz jutro bo w poniedziałek zapomniałam

, a sen masakra. A moja torba też ani nie ruszona...
Agata ty też miałąś ale sen - masakra. A jak tam twoja "szynka"?
Anapi NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE :-) KOCHANA SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA I O CZASIE :-)
Doris trzymaj sie jakoś i widzisz nie taka straszna pępowina a Julcia naprawdę duża dziewczynka :-)
Marta bidulko, współczuje a te głupki sobie myślą, ze mogą nam powiedzieć co sie im podoba i nie zważają, ze może to nas urazić a te hormony nasze mają to gdzieś...
Acha i już wiem co to bóle jak na @ i bóle w pachwinach... masakra jakaś, ani porządnie sie obrócić nie można...