• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

dagamit mam tylko nadzieje ze jak nie będe drapać to przejdzie zagoi się odpadnie sama nie wiem.... :(

witam wszystkie mamusie które wróciły z majówek :)

lece oglądać na wspólnej i cichutko siedzieć bo udało mi się M wygonić do pisania magisterki :-)

reklama
Mamusia, a gdzie byłaś nad morzem?
Ironia, mam nadzieję, że przejdzie swędzenie. Mnie jak trochę poswędzi brzuch to kota dostaję i tylko się orcuję, a brzuch cały czerwony.
Doggi, zaciskaj nogi jeszcze troszkę.
Cinamon, hej hej :) super że wypad się udał :)

Doggi
- uważaj na siebie i na brzuszek, dużo odpoczywaj i się nie stresuj za bardzo, trzymam mocno kciuki - zobaczysz wszystko będzie dobrze

Ironia - bardzo Ci współczuję tego swędzenia i mam nadzieję że to szybko Ci przejdzie

Katamisz - bidulka, musisz dużo leżeć i odpoczywać, jeśli długo taki silny ból będzie Ci się utrzymywać to jedz na IP, trzymam kciuki za Ciebie

Doris - wracaj szybko do domku, czekamy na Ciebie :tak:

Kuma - dobrze że masz już tą przygodę z allegro za sobą no i podkłady masz już zakupione :-)

Witajcie pomajówkowo!!!
Ale pogoda nam się zrobiła... teraz to śnieg za oknem pada.. dobrze, że się rozpuszcza na trawie... przynajmniej tyle, że bałwana lepić nie będziemy ;-)
A my z Krzysiem sie wybyczyliśmy na wsi, nasiąknęliśmy słońcem ile się dało :) przywieźliśmy 3kopy jajek od szczęśliwej kurki i 6 litrów super tłustego mleka prosto od krowy... :):) szkoda tylko, ze nie mogę się raczyć takim świeżym niegotowanym mlekiem... i na zsiadłe to tylko mogę popatrzyć... :( ale i tak jest pycha :) Jak spróbowałam dziś takiego UHT z kartonu to ostro jedzie proszkiem ... brr.. a przed wyjazdem mi smakowało... ;-)

Dobrej nocki dziewczynki!

Doggi - trzymam za Was kciukasy!
Cinamon - czekamy na fotki :)

Hej Brzuszki
Wpadam tylko powiedzieć, że jest u mnie mama od poniedziałku i troszkę Was zaniedbam przez tydzień.
Powoli kończę kompletować wyprawkę, jutro pewnie będzie prasowanie i pakowanie toreb. Czekam na moje zamówione koszulki do szpitala i wszystko będzie naszykowane.
Dobrej nocki Kochane

Wpadłam na wątek smsowy - &&&&& za Doris i Julcię!

Wpadłam się tylko z Wami wieczorowo przywitać :-)
Niestety nie zdążę teraz nadrobić dzisiejszego dnia... Jutro się postaram z rana :-)
Byłam dzisiaj u teściów, a później u koleżanki pooglądać Maluszka. Jest cudowny, aż chciałam się do Niego przytulić... A tu do terminu jeszcze tak daleko :-(
Trzymajcie się i życzę przespania całej nocy :-)
Dobranoc

reklama
Hej
U nas tez dzis pogoda do bani, cały dzien nic tylko ziewałam. Praktycznie cały dzien nuda, jedyną atrakcją był wyjazd na kulki z Julą coby sie troche pobawiła:-)
Anapi sto lat kochana, a przede wszystim szczesliwego dotrwania do terminu, a pożniej szybkiego i bezbolesnego porodu
Doggi trzymam za was kciuki
Doris pewnie Cie w takim razie wypuszcza skoro okazało sie ze nic niepokojacego sie nie dzieje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry