reklama

Czerwiec 2011

dagamit mam tylko nadzieje ze jak nie będe drapać to przejdzie zagoi się odpadnie sama nie wiem.... :(

witam wszystkie mamusie które wróciły z majówek :)

lece oglądać na wspólnej i cichutko siedzieć bo udało mi się M wygonić do pisania magisterki :-)

reklama
Mamusia, a gdzie byłaś nad morzem?
Ironia, mam nadzieję, że przejdzie swędzenie. Mnie jak trochę poswędzi brzuch to kota dostaję i tylko się orcuję, a brzuch cały czerwony.
Doggi, zaciskaj nogi jeszcze troszkę.
Cinamon, hej hej :) super że wypad się udał :)

Doggi
- uważaj na siebie i na brzuszek, dużo odpoczywaj i się nie stresuj za bardzo, trzymam mocno kciuki - zobaczysz wszystko będzie dobrze

Ironia - bardzo Ci współczuję tego swędzenia i mam nadzieję że to szybko Ci przejdzie

Katamisz - bidulka, musisz dużo leżeć i odpoczywać, jeśli długo taki silny ból będzie Ci się utrzymywać to jedz na IP, trzymam kciuki za Ciebie

Doris - wracaj szybko do domku, czekamy na Ciebie :tak:

Kuma - dobrze że masz już tą przygodę z allegro za sobą no i podkłady masz już zakupione :-)

Witajcie pomajówkowo!!!
Ale pogoda nam się zrobiła... teraz to śnieg za oknem pada.. dobrze, że się rozpuszcza na trawie... przynajmniej tyle, że bałwana lepić nie będziemy ;-)
A my z Krzysiem sie wybyczyliśmy na wsi, nasiąknęliśmy słońcem ile się dało :) przywieźliśmy 3kopy jajek od szczęśliwej kurki i 6 litrów super tłustego mleka prosto od krowy... :):) szkoda tylko, ze nie mogę się raczyć takim świeżym niegotowanym mlekiem... i na zsiadłe to tylko mogę popatrzyć... :( ale i tak jest pycha :) Jak spróbowałam dziś takiego UHT z kartonu to ostro jedzie proszkiem ... brr.. a przed wyjazdem mi smakowało... ;-)

Dobrej nocki dziewczynki!

Doggi - trzymam za Was kciukasy!
Cinamon - czekamy na fotki :)

Hej Brzuszki
Wpadam tylko powiedzieć, że jest u mnie mama od poniedziałku i troszkę Was zaniedbam przez tydzień.
Powoli kończę kompletować wyprawkę, jutro pewnie będzie prasowanie i pakowanie toreb. Czekam na moje zamówione koszulki do szpitala i wszystko będzie naszykowane.
Dobrej nocki Kochane

Wpadłam na wątek smsowy - &&&&& za Doris i Julcię!

Wpadłam się tylko z Wami wieczorowo przywitać :-)
Niestety nie zdążę teraz nadrobić dzisiejszego dnia... Jutro się postaram z rana :-)
Byłam dzisiaj u teściów, a później u koleżanki pooglądać Maluszka. Jest cudowny, aż chciałam się do Niego przytulić... A tu do terminu jeszcze tak daleko :-(
Trzymajcie się i życzę przespania całej nocy :-)
Dobranoc

reklama
Hej
U nas tez dzis pogoda do bani, cały dzien nic tylko ziewałam. Praktycznie cały dzien nuda, jedyną atrakcją był wyjazd na kulki z Julą coby sie troche pobawiła:-)
Anapi sto lat kochana, a przede wszystim szczesliwego dotrwania do terminu, a pożniej szybkiego i bezbolesnego porodu
Doggi trzymam za was kciuki
Doris pewnie Cie w takim razie wypuszcza skoro okazało sie ze nic niepokojacego sie nie dzieje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry