reklama

Czerwiec 2011

Anapi zdrówka, szczęścia pomyślności i szybkiego porodu :)

Doris kochana zmartwiłam się wczoraj troszkę jak przeczytałam sms-a od misialiny na wątku sms-owym.Teraz całe szczęście uspokoiłaś mnie swoim postem.Dobrze ,że to owinięcie to tylko 1 raz i że masz tak dobrą opiekę w szpitalu.Napewno wszystko będzie dobrze a Juleczka to duża dziewczyneczka juz!!Super.Trzymam mocno kciuki za Was abyście za długo nie siedziały w tym szpitalu.

reklama
witajcie dziewczyny
dopiero dzis tu zajrzalam ale cos mi net pada i nie moge poczytac co u was:-(
u nas dzis slonce ale chyba zimno....
wczoraj sie tak pok......alam z K ze takiej awantury to u nas dawno nie było, zaczeło sie od glupiego zartu mojego meza a ja ja w taki amok wpadłam z nerwow ze nie bylam w stanie mowic, brzuch automatycznie twardy jak glaz a dodam ze bylismy u znajomych....generalnie glupio wyszlo ale po prostu maz wyprowadzil mnie totalnie z rownowagi i nic nie bylo mnie w stanie uspokoic.......a dzis mam totalnego dola, glowa boli mnie od rana i nie wiem co mam ze soba zrobic.....

marta wspolczuje serdecznie - bolu glowy, a przede wszystkim klotni. Chyba te hormony w nas buzuja i wszystko nas wyprowadza z rownowagi, bo klotni coraz wiecej. U nas na szczescie kryzys minal i w tym momencie sielankowo, mam nadzieje, ze u was tez szybko wroci spokoj.

Anapi, wszystkiego najlepszego i udanego świętowania :)

Doris, super, że Julcia nie jest mocno zamotana pępowinką :) Trzymam kciuki żebyś szybciutko wyszła do domku :)

Misialina
, daj znać co tam gin powiedział/a :)

Martuś
, ściskam!!!

Katamisz, śnieg? Tylko go tu nie podsyłaj czasem ;)

Cześć mamuśki :) Ha ha mamy śnieg w maju:szok:

Wczoraj udało mi się zrobić zakupy wyprawkowe dla mnie i dla młodego, pozostało tylko parę rzeczy kupić w rossmannie, aptece i jakieś koszule dla mnie do karmienia, wanienkę i będzie wsio. Wczoraj przyszedł wózek i jest super, M od razu go zmontował i jaki dumny był z tym wózkiem:-D Czekamy jeszcze na łóżeczko.

Dziewczyny, które znaja moją pierwszą allegrową przygodę słuchajcie!! Napisałam do tej babki z allegro prośbę o anulowanie tego zamówienia, a ona, że nie i mam napisac do allegro. Allegro też napisało, że nie i mam napisać do sprzedającego:wściekła/y: Jeden zganiał podjęcie decyzji na drugiego więc można widocznie jakoś to załatwić. Popłakałam się i przyznałam mężowy do mojej głupoty, a on się ze mnie śmiał:-( Kurde w końcu dałam sobie spokój i kupiłam te podkłady za 7,99 +9,50 za przesyłkę, niech się babsko cieszy.

Dziewczynki bez kitu śnieg sypie jak szalony!!!!!!!!!!!!!:szok:
Jak tak dalej będzie sypało to pójdę z Igorem rzucać się kulkami!!!!!!!

Masakra maj i śnieg????!!!:szok:

Zdjęcia sprzed 3 minut
DSC00110.jpgDSC00109.jpg

:szok::szok::szok:

:szok: ale numer

Ja właśnie leżakuję, coś mnie prawa noga pobolewa jakbym z 5 godzin łaziła. Wszystkich oddelegowałam na spacer i w końcu chwila wytchnienia, już się chyba nie nadaję na zbyt długie wizytacje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej.u mnie właśnie pada,ale na szczęście tylko deszcz.poza tym szwankuje mi bb,teraz piszę na stronie w wersji html:baffled:

oskrobałam już ziemniaki,utłukłam chyba z 20 kotletów schabowych-tyle mi wyszło,a D. robi sałatkę.jeszcze tylko smażenie:nerd:

kati wczoraj był taki dzień,mnie też za dobrze nie było.

wieczorem byliśmy u znajomych,ale moje dziecko za chiny ludowe nie mogło się z ich dziećmi dogadać,mimo,że się znają dobrze,ciągle tylko płacz i wycie i wkórzona ubrałam go o 21.00 wróciłam do domu z nim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry