reklama

Czerwiec 2011

no ja przedwczoraj byłam u lekarki po L4 i ona mówi "no i jak się czujemy" a ja mowie mam skurcze i zamierzam rodzic dziś :P (oczywiście nie udało się :P) a lekarka mówi "paaaaniiii Dagmaro 1 czerwca pani urodzi ;) Nie dośc, że dzień dziecka to jeszcze dokładnie tydzień przed terminem :) " a ja powiedziałam "nie dziekuję ja chce dziś :P" się pośmiałysmy troszkę i pojechałam :P

reklama
Witam! Wreszcie dczytalam, na odpisywanie nie mam jednak sily. Nocka koszmarna, mloda prawie cala przeplakala - bol ucha, glowy, temperatura. Jestem padnieta, ona teraz przysypia, ale temp sie utrzymuje. Oby tylko mlody nie mial ochoty sie urodzic teraz. Kawy mi trzeba, tylko kawusia mnie uratuje!

hejka,u nas ok,mialam wizyte,zaraz opisze.
remontu cd,kładą się płytki ,pokoje od poniedziałku malowane,na razie tylko u góry się coś dzieje....
bałagan niesamowity.
mi jest strasznie nie wygodnie na gorze u taty,bo kanapa na ktorej spie a w zasadzie moja połówka jest strasznie twarda,,,zaczęło mnie wszystko denerwować,lodówka,że za głośno chodzi,ojciec,z jak wstaje to wszystko słyszę....zrobiłam się straszna.....
nie wyobrażam sobie gdzie teraz jeszcze upchnę łóżeczko i jedno dziecko.

to tyle,jak dojdę znowu do neta to sie odezwę

p.s.larvuniu ja do tej pory za zus jeszcze nie dostałam:wściekła/y:

Anapi głowa do góry... przejdzie małej... biedna, ja pamiętam jak ja bylam mała dla mnie największym koszmarem zawsze był ból ucha i zęba, jak to mnie dopadało to już nawet nie miałam sił psocic ii robic rodzicom na złosc... (taaak byłam milusią kochaniusią córeczką, która tylk opatrzyła co nabroic :D)

..ale tu się dzieje...mam jakieś przeczucie,że do poniedziałku znów się ktoraś rozpakuje :-) a i pomyślalam,że nie wymieniłam się z zadną z Was nr tel.na priv a jak mnei wezmie to moze i wy bedziecie chcialy wiedziec;-)to moze najlepiej z tą z Was,która ma termin zblizony do mojego...bo te co urodzą nie będa miec zcasu wklepywac newsow z porodowek;-)

Hej, wow, dzidziusie wyskakują jak grzyby po deszczu:)))) Super!
Dziewczyny, pamiętacie nasze początki na tym forum? Jej, nie wierzyłyśmy, że to tak szybko zleci!
U nas ciężka noc- tzn. ciężka jak na Mieszka, bo wcześniej spał jak suseł a dziś dokazywał. Za to teraz już tak długo śpi, ze chyba muszę go zaraz budzić na karmienie...

Aestima wyobraziłam sobie tego Twoje szkraba jak dokazuje w nocy i macha radośnie nóżkami i lapkami i AŻ WYŚCISKAC SIĘ CHCE taką małą pierdołeczkę !! Jaaaaa ale ja się tkliwa zrobiłam ;) JA CHCĘ OLĘ !!! !!! !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry