reklama

Czerwiec 2011

No to ja dzisiaj ją szacham i jade z koksem :-D Może po piłce się małej zechce wyjść:)Teraz popijam liście malin a co ;-)

Tylko muszę ją podpompować co by pod taką krową nie pękła bo dziecko moje by się zapłakało :szok:

reklama
Ja mam w pracy taką piłkę, w różnych rozmiarach, dodatkowo z wypustkami i jestem wprawiona w ćwiczeniach. Moje dzieciaki je uwielbiają. Odkąd mi się zaczęły kłopoty z kręgosłupem w ciąży tez sobie ja kupiłam, ale z ćwiczeniami na niej w domu kiepsko, bo nie zawsze mi się chce. Ale muszę się zmotywowac i zacząć ćwiczyć :tak:

hyhyhyhy laki dej tudej :D sasasasasas :D Cóż zrobic, no trza drugiego loda zjeśc :D

Ironia ja to nie mówię, co czuje z moim dupalkiem.... kazdy skurcz czuje jakby mała cisnęła równocześnie na krocze i na dupalka... jakby nie wiedziała którędy iśc :P chyba musze jej do brzucha wysłac instrukcję obsługi maminych narządów i otworów bo kurcze mała nie czai bazy ;) :P

hej kobietki,
wchodzę a tu juz7str.do czytania..popatrzę co u was,jak nocka,a póki co sie witam!!!
własnie sie dowiedziałam,ze kati na porodówce...ale szok!!!&&&&za nia!!!który ona miała tc??

reklama
Hello ja również się witam sobotnio,
u nas tak pochmurno i smętnie że można tylko spać i spać
Widze że akcja z dzidziolkami nam się ruszyła hihi Ja już od dzisiaj odstawiłam magnez żeby ew nie hamowac skurczy - wg zaleceń ;))

Mnie to dzidziol tak ciśnie w kroku ze jak wstałam to myśłałm że mma jakiś kołek między nogami :-) moze też chce zrobić HELLO na dzień dziecka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry