reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam brzuchatki i te juz rozpakowane również:tak:
Na esemeskowym widze, ze dzis nikt nam niespodzianki nie zrobił, lae to dopiero początek dnia

Witam się i ja porannie,
na polku słonko ślicznie świeci więc dzień zapowiada się optymistycznie tylko te upały..... a jutro ma być z 30 stopni a ja o 14 jadę do lekarza ... masakra... chyba się rozpłynę:-)

Nocka była całkiem niezła oprócz bóli brzucha jak na @ co się przełożyło na sen że właśnie rodzę, że ochodzą mi czopy krwiste i bujałam się na piłce a jak się obudziłam to mała dawała czadu w brzuszku

Zaraz idę sobie zrobić śniadanko

Marta - jak tam u ciebie z opuchlizną dłoni, znalazłaś coś na to? Bo ja dzisiaj nie mogę ścisnąć jednej dłoni, normalnie się blokuje w połowie :/ I widze że z dnia na dzień jest gorzej...

Doggi Również mocno ściskam bo chyba przez wczorajsze rozmowy całą noc mi się śniły porody

asinka współczuje nocki i zaskoczyłąś mnie z tym czopem bo dopiero masz 36 tydzień czyli troszkę czasu do wyjścia dzidzia ci zostało a u mnie jeszcze się nie ruszyło :-) chyba ze nie zauważyłam że wypadł a z tym gwizdkiem to całkiem niezly pomysł :)))
katamisz poodpoczywaj sobie teraz żeby organizm miał siły na poród

tusen ja na szczęscie wstaje max 2 razy bo unikam picia wieczorem
Zołza - To moze dzisiaj u Ciebie coś się ruszy bo czasami i jeden dzień przed terminem samo rusza :-)

Niestety nie mam piłki w domku do bujania więc muszę sobie jakieś zajęcia znaleść, coś posprzątać poodkurzać pranie zrobić bo ja już mam 39 tydzien a czopu jak nie widziałam tak nie widzę

ivona ja czopu nie widzialam do konca bedac w ciazy z synkiem ;-) Teraz tez jeszcze nie zaaobserwowalam ;-)
Chyba psa wcisne dzis do tesciowej (niech mezus zawiezie jadac do pracy) bo nie mam ochoty dzis wylazic z psem w obiad w ten upal :baffled:

Ivonka, to już 4 część z czopa, która zauważyłam. Pierwsza odeszła na następny dzień jak mnie wypisali ze szpitala, czyli w 34 tyg. Dlatego muszę się jutro dowiedzieć czy coś mi tam jeszcze zostało :-p A teściowa ze szwagierką tak mi wczoraj krakały przez cały dzień, że 1 czerwca urodzę :-) Zobaczymy czy się im spełni. A teściowa ponoć żonie od kuzyna tak przepowiedziała... 1 listopada Ania była u nich i teściowa jej mówi: Ty się już zbieraj do porodu i następny dzień jechali na porodówkę, bo jej wody odeszły :-D

Asinka i tu się sprawdza przysłowie"czego oczy nie widzą,temu sercu nie żal";-)
zołzik moj lek.powiedział,ze koniecznie jest po 30tc.usg a pozniej to juz ważne ktg bo maluch ma tak ciasno,ze to wystarczy
Ivonko wiec ja dzis mam tak smao z prawą dłonią..chciałąm sprawdzić ile spuchła i obraczke wkladam tylko do polozy,nawet 1/3palca...makabra az mnie kostki w plauszkach bolą..a za to stopa to lewa bardziej puchnie....myślę własnie co ubrać bo taki upał a mam w planach wyjsc....
witaj aaga!

Haha, masz rację "Ciociu Dobra Rada", ale ja to ciekawska jestem :-p
Zołza, to dziwne z tym usg. Ja praktycznie co wizytę miałam. Może ze 2 razy się zdarzyło, że tylko serduszka słuchaliśmy... Co gin to inaczej...

Marta, mnie też bolą paluchy - zwłaszcza lewa dłoń. Tzn. bolą obie, ale prawej w ciągu dnia przechodzi, a lewa boli non stop - i z dnia na dzień coraz bardziej. K. dziś się śmiał, że paluszki wiedzą, że niedługo to się skończy, więc bolą, póki mogą ;-)

Asinka, moja gin nie robiła usg, tylko dawała skierowanie. Głupia byłam, że nie uparłam się przy ostatnim, no ale już po ptokach. Mam prywatne usg, a i w szpitalu mi zrobią.

Mnie tak tylko stopy bolą i coraz bardziej puchną :dry: A ból jest taki, jakby mnie coś od środka paliło, piekło i mam wrażenie jakbym miała całe gorące stopy... Co do rąk, to na szczęście takich objawów jak Wy nie mam, ale za to często drętwieją, mimo, że magnez jem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry