reklama

Czerwiec 2011

Doggi, prawie sie posikałam czytając o Twojej wizycie na IP :-D:rofl::-D [błogosławione ćwiczenia mięśni Kegla ;-)]

Setana,
a daj spokój, tyle nas jest, że nie sposób spamiętać, co u kogo i kiedy, i w ogóle! Ja muszę się poważnie zastanowić, żeby sobie przypomnieć, kto juz urodził :sorry:

Ironia, Lisek Zwisek super :-D:-D:-D

reklama
Doggi moją też. Ja też taką sytuację miałam na usg 4D. Gin się mnie pyta o datę urodzenia, a ja do Niego: Czyją?? Moją czy Małego?? :-D:-D Sz.to miał taką pompę ze mnie, tak jak i gin (a to było w 30 tyg.ciąży)

asinka mój mąż, juz nie zwraca uwagi na to co ja pieprze od rzeczy, bo za dużo tego :P I dla niego to już norma gadane gUpoty przeze mnie :P Ale czasem to aż sama siebie umiem zadziwic :P

Mój już też się przyzwyczaja :-p Ale mi tak głupio :sorry2: Wczoraj dałam Sz.ambitne zajęcie, bo kupiłam ostatnio młynek do pieprzu, żeby mi nasypał pieprzu do środka, ale trzeba było się przy tym nakombinować, bo nigdzie nie dało się do odkręcić, tylko odgiąć górę i wsypywać po 1-2 ziarenka. Oczywiście, tak tylko mi się wydawało i Sz.od razu znalazł śrubkę do odkręcenia, a ja się kilka dni wcześniej męczyłam wsypując po 1 ziarenku... No masakra :zawstydzona/y: A młynek wygląda mniej więcej tak :
mlynek-do-pieprzu_582.jpgi ta śrubka na górze to do odkręcenia...

hehe, mnie w ciąży taki młynek akurat by nie zaskoczył :D (ale tylko dlatego, że wczesniej miałam doczynienia z tym dziadoswem... ile ja sie naprzeklinałam, oj oj oj :P )

Larvunia, u mnie póki co czopa nie widać, a może nam wypadły tylko o tym nie wiemy ;)
Katamisz, iii tam, pewnie nie ma co się stresować, kiedyś w końcu urodzić musimy :)
Zołza, ale Ci fajnie, że na dniach Edgarka utulisz :)
Marta6, kciuki za ktg, dopytaj lekarza, po co się bez sensu kłócić o to z mężem :) A z wagą maluszka tak nie panikuj, może przystopował i wcale taką kluchą nie będzie :) A Ty łykasz może żelazo? Może stąd problemy z załatwianiem.
Aaga, jak dziś samopoczucie?
Hej Ivonka, Evka, Setana :)
Ironia, trzymam kciuki za jutro :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry