reklama

Czerwiec 2011

Ironia, ja ostatnio trochę panikuję, że jeszcze to i to trzeba zrobić, że przecież D.sam z Jaśkiem zostanie, że im tu wszystko przygotować. I co? I idzie mi to wszystko jak krew z nosa. Normalnie zazdroszczę tu dziewczynom takiej werwy do sprzątania i w ogóle :sorry2:

reklama
ja dzis bede nie delikatna... sraka mnie meczy od rana :dry::dry::dry: i te bole jak przy @ MASAKRA!

noooo to sobie ponazekalam ide dalej pranie rozwieszac ;-)

larvuniu ja srake mam od 2 tyg :D tak co drugi dzień mnie dopada... choc teraz mam od 3ech dni bez przerwy, zaczynam się bac że się odwodnie wiec pije hektolitry wody (albo i więcej :) ) i bóle też znam, też ale wiadomo jak to u mnie jest :P

Ty lalka masz już ładne rozwarcie, więc kto wie może Michalinka już nadchodzi :D

cinamonku eee nie sadze, no bo te @ pobolewania mam dzis 5 dzien... No ale mowia ze organizm czasami sam sie oczyszcza przed porodem.
Nie robcie mi nadzieji :sorry2: Doggi !!!! Oby po terminie nie wylazla czasem ;p

Blusia normalnie to co synek jem. Synkowi nic nie jest :dry: Rano kielbaska na cieplo (wiedenska z lidla) + kawa + bula z serkiem. Niedawno wafelek princessa + herbatka. Bylam grzeczna, nic wiecej nie wpierniczalam dzis jeszcze ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry