reklama

Czerwiec 2011

reklama
Trasiu ssij cały dzień ząbek czosnku !! Wiem że nie jest to jakas rewelacja i zapaszek będzie też niczego sobie, ale pomaga bardzo... jak jeden wyżujesz, biez nastepny... powinno pomóc... ja tak zawsze robie...
asinka hahahaha na 8 objawów ja mam dokładnie.... 8 !! :P I to już long long tajm :P więc ściemniają :P
Marta24 kciuki za CIebie kochana !! Maluszek już się zbliża :D

Ja to znowu bez czosnku żyć nie mogę :-) Edward by mnie nie pokochał :-D Ale na szczęście mój Luby jest czosnkolubny jak ja, więc nie zabijamy się zapachami ;-)

hehehehehe ja tylko filmy z wampirami lubie ;-) ludzi wampirow energetycznych to nie nie nie ja podziekuje ;-):-D
Doggi zadna wampijerka z Ciebie ;-):-D chcialabys :-p;-):-)
asinka a fuj :-p:-D
wole pic syrop z cebuli ;-)

larvuniu mój były dziad był takim wampirem energetycznym... coś strasznego... wysysał ze mnie całe życie i próbował poddac niewoli... ale ja sie nie dałam... hmmmm to moze jestem łerłolfką (wilkołaczką) a nie wampajerką skoro poradzilam se z wampajerem :D :P

A ja sobie pospałam jeszcze:-)I się właśnie wykapałam,ale jestem padnięta po tej kąpieli jakbym conajmniej po robocie wróciła.

Trasia Ty nie możesz chorować teraz :no::no::no:
Marta24 wkońcu bidula się doczekała ,&&&&&&za cc

Ja też czosnek uwielbiam i pojadłaby ,ale jak sobie pomyśle że wkażdej chwili mogę rodzić to odpuszczam bo chyba na odziale pozabijałabym swoim wydechem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry