reklama

Czerwiec 2011

dzieki :*** Doggi, asinka
Jeszcze ostatnia tu zostane nie rozpakowana i co w tedy :sorry2:

Marta6 ja truskawek od piatku dostac nei moge :baffled::dry: A tobie tu wybieraja najwieksze :-D;-)

reklama
hehe to i ja sie do ciebie doggi bede dobijać jutro jak padne z nudów i bólu :-)

marta - i co wybrał tej babce te truskawki hihi? :D musze sobie dziś jakies dobre zażyczyć :-) chętnie sama bym poszła ale moje nogi również nie chcą wspołpracować :)

idę zmierzyć to body dla Bartusia zeberki - a co jak sie okaze że są za krótkie? może chociaz sie uda odciąc nożki? :-) chodzi mi o śpioszki? :-D bo bartuś jakiś taki duży :-)

siedze wieć, nogi na podusi,wietrze się i stopy też..zaraz truskawki wpałaszuję a teraz odpisuję;-)bo poczytałam troszkę:-)udało mi sie mimo upału;-)

Blusia
nie łykam żelaza tylko witaminki Prenatal DHA..a jak ide do WC do zasze z przerażeniem jak tym razem sobie poradzę:-( z tym ktg to boje sie, że lekarz powie,ze dzis ostatnie i wiesz mąz powie"a nie mówiłem??" a mi chodzi o kontrole maluszka,skoro moje kolezanki mialy pod koniec ciazy wszystki jak pytam to czesciej a nie ze sie urwało i finito!
Larvunia
ja dzis bede nie delikatna... sraka mnie meczy od rana
dry.gif
dry.gif
dry.gif
i Doggi
ja srake mam od 2 tyg :D tak co drugi dzień mnie dopada...
i Asinka
Mnie też zaczęła sraka męczyć od wczoraj...
ale się usmiałam....a ja mam na odwrót i własnie z rana o tym pisałam..aż mi się cisnie na usta JAK NIE UROK TO SRACZKA:-D;-):-D
Asinka ty sie zdecyduj to kupa czy czosnek???
Kupa czosnku. Mi pomogło, tylko, że ja wszędzie dawałam, łącznie z kanapkami :-)
Trasiu a Ty nie masz co robic tylko chorować Ci sie zachciało???wracaj do zdrówka Droga Nasz Koleżanko..ciesz się,że nie masz "sraki" (sorry za wyrażenie ale ja tylko cytuje nasze kolezanki:tak::-D)tylko zatoki
Cinamonku
nie pędz tak z datą do przodu choć w sumie tez bym juz chciała 6czerwca:tak:Ty swój piknik a ja 10dni do CC..to pewnie przez ten upał takie zaćmienie;-)
Ironia a no wybrał,bo to zawsze klient..jkaby pomarudził to pewnie by obrazona stara baba sobie poszła...a Ty odpoczywaj-jutro wielki Twoj dzionek...a po truskawki wyslij męzulka;-)w końcu od czegoś oni są:tak::-D

Cinamonku bez spiny :D Przeczytaj co opowiadałam na ip :D poza tym wiecznie wkładam do lodówki pranie :D wczoraj np moje majtki zamiast do kosza na brudy wrzuciłam do kibelka a cooo, dobrze, że nie splukałam :P nam ciężarnym tak się dzieje i inni MUSZĄ to zrozumiec :) A przynajmiej jest powód do śmiania :)

Witam, po weekendzie wysyp dzieciaczków jak grzybów po deszczu, a u nas cisza żadnych skurczy, brzuch dalej wysoko, czopa nie widać, nawet mężowe specyfiki gó...no dają więc larvunia nie bój się ostatnia nie będziesz:tak:Ostatnie miejsce zarezerwowane jest dla mnie:-D
Pogoda w IRL jak zwykle do bani więc dzień znów będzie się wlekł niesamowicie....ech
Śmigam na kawkę

zobaczcie co piszą w WIKIPEDII

Poród – Wikipedia, wolna encyklopedia

OBJAWY ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ PORODU
OBJAWY OGÓLNE:
• czasem występujące kołatania serca,
• bóle głowy,
• ogólny niepokój,
• uderzenia krwi do głowy,
• uczucie gorąca,
• nerwobóle uciskowe (najczęściej w okolicy nerwu kulszowego, ale także w obrębie miednicy mniejszej).
• Występowanie nawracających bólów okolicy krzyżowej.
• Zmniejszenie masy ciała w ciągu ostatnich dni przed porodem, wynoszące '/2 - l kg (powodem tego jest nagłe zwiększenie się diurezy, co jest oznaką zbliżającego się porodu).
OBJAWY ZE STRONY PRZEWODU POKARMOWEGO:
• wymioty,
• biegunka,
• brak łaknienia,
• wzdęcia na krótko przed porodem,
• parcie na odbytnicę.

reklama
zobaczcie co piszą w WIKIPEDII

Poród – Wikipedia, wolna encyklopedia

OBJAWY ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ PORODU
OBJAWY OGÓLNE:
• czasem występujące kołatania serca,
• bóle głowy,
• ogólny niepokój,
• uderzenia krwi do głowy,
• uczucie gorąca,
• nerwobóle uciskowe (najczęściej w okolicy nerwu kulszowego, ale także w obrębie miednicy mniejszej).
• Występowanie nawracających bólów okolicy krzyżowej.
• Zmniejszenie masy ciała w ciągu ostatnich dni przed porodem, wynoszące '/2 - l kg (powodem tego jest nagłe zwiększenie się diurezy, co jest oznaką zbliżającego się porodu).
OBJAWY ZE STRONY PRZEWODU POKARMOWEGO:
• wymioty,
• biegunka,
• brak łaknienia,
• wzdęcia na krótko przed porodem,
• parcie na odbytnicę.

bla bla bla... jak już mówiłam... MAM TO :D Od 3tyg jakoś wszystko się pojawia :D hahahaahh no dosłownie wszystko :D :P I kurde mała jak się kryła tak się kryje dalej w maminym brzuchu :P Jak dla mnie zwiastuny porodów to byzydury !! :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry