reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam, po weekendzie wysyp dzieciaczków jak grzybów po deszczu, a u nas cisza żadnych skurczy, brzuch dalej wysoko, czopa nie widać, nawet mężowe specyfiki gó...no dają więc larvunia nie bój się ostatnia nie będziesz:tak:Ostatnie miejsce zarezerwowane jest dla mnie:-D
Pogoda w IRL jak zwykle do bani więc dzień znów będzie się wlekł niesamowicie....ech
Śmigam na kawkę
Dziewczyny! Ja też dołączam do grona późniejszych porodów. Tak jak u was brak jakichkolwiek objawów: żadnego czopa, żadnych skurczybyków. A jest mi już tak ciężko a termin na 13go. Za dwa dni idę na pierwsze KTG.

Dziewczyny! Ja też dołączam do grona późniejszych porodów. Tak jak u was brak jakichkolwiek objawów: żadnego czopa, żadnych skurczybyków. A jest mi już tak ciężko a termin na 13go. Za dwa dni idę na pierwsze KTG.

puki co przewaga rozpakowujących jest tych, które wlasnie nie miały za bardzo obajwów :) :P Więc wisz... kto to wie :D :P

larvunia my to tak w zasadzie razem, z tym że jak ja widziałąm zdjęcia Twojego brzuszka tuż przy kolanach;-)to ja chyba urodzę za pól roku:-)
Ja mam numer w telefonie do Ciebie ,Zebrry i izy może mi sie uda którąś złapać jak stękać będe.
Ale znowu jak będę miała same numery tych rozpakowanych to pewnie nie każdej się bedzie chciało informować na bb ,bo będą zajęte dzieciaczkami to myśle że muszę poszukać jakiejś z odleglejszym terminem.
A propos telefonów,to mam Was wpisane po loginach BB i mój mąż szukał kiedyś czegoś i sie mocno zastanawiał,bo nie słyszał żebym kiedykolwiek miała jakąś koleżankę o imieniu larvunia(myślał że to jakieś norweskie imie):-)

Doggi jestem zaaaaaaaaa!!!!!!!a nawet przeciw gdyż jeśli Ty bedziesz się objadać do końca dnia to ja też będę mieć na to ochote...no i może w koncu i ;-)ja z tą bieguką wyląduje w wc..ja poki nie zjem wszystkich nie jestem soba.nie umie sie oapnować:zawstydzona/y:najpierw porcj ze smietana i cukrem rozgnieciona,a pozniej same takie żywe;-)
Asinka dzieki za linka dot.objawow.ja zanim spojrzałam ze dałas tez dałam a szukałam jak czesto ktg;-)

...ide chyba zaraz sie zdrzemnąć bo nie nauczona jestem tak wczesnie wstawac jak dzis..jakos 8h to normalniejsza pora dla mnie.choc marze by pospac kiedys do 10h jak za dawnych czasów:tak:

reklama
larvunia my to tak w zasadzie razem, z tym że jak ja widziałąm zdjęcia Twojego brzuszka tuż przy kolanach;-)to ja chyba urodzę za pól roku:-)
Ja mam numer w telefonie do Ciebie ,Zebrry i izy może mi sie uda którąś złapać jak stękać będe.
Ale znowu jak będę miała same numery tych rozpakowanych to pewnie nie każdej się bedzie chciało informować na bb ,bo będą zajęte dzieciaczkami to myśle że muszę poszukać jakiejś z odleglejszym terminem.
A propos telefonów,to mam Was wpisane po loginach BB i mój mąż szukał kiedyś czegoś i sie mocno zastanawiał,bo nie słyszał żebym kiedykolwiek miała jakąś koleżankę o imieniu larvunia(myślał że to jakieś norweskie imie):-)
heheheheh dobre :-p:-D

ja zawsze odpisuje, ja jak Doggi maniaczka jestem i z mloda na cycku bede pewnie przy lapku siedziec jak urodze (oj nadzieja matka glupich) wczesniej ;-) Wiec do mnie moze kazda pisac, no chyba ze bede w szpitalu to nie ebde miala jak.
Tusen ja Twoj tez mam w tel jakby co ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry