Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny! Ja też dołączam do grona późniejszych porodów. Tak jak u was brak jakichkolwiek objawów: żadnego czopa, żadnych skurczybyków. A jest mi już tak ciężko a termin na 13go. Za dwa dni idę na pierwsze KTG.Witam, po weekendzie wysyp dzieciaczków jak grzybów po deszczu, a u nas cisza żadnych skurczy, brzuch dalej wysoko, czopa nie widać, nawet mężowe specyfiki gó...no dają więc larvunia nie bój się ostatnia nie będzieszOstatnie miejsce zarezerwowane jest dla mnie
Pogoda w IRL jak zwykle do bani więc dzień znów będzie się wlekł niesamowicie....ech
Śmigam na kawkę
Dziewczyny! Ja też dołączam do grona późniejszych porodów. Tak jak u was brak jakichkolwiek objawów: żadnego czopa, żadnych skurczybyków. A jest mi już tak ciężko a termin na 13go. Za dwa dni idę na pierwsze KTG.
nie czekajcie wiec na objawy tylko szorujcie do sklepu po truskawki bo ja sie wlasnie objadam i są mega smaczne.....mmmmm:-)
najpierw porcj ze smietana i cukrem rozgnieciona,a pozniej same takie żywe;-)
heheheheh dobrelarvunia my to tak w zasadzie razem, z tym że jak ja widziałąm zdjęcia Twojego brzuszka tuż przy kolanach;-)to ja chyba urodzę za pól roku:-)
Ja mam numer w telefonie do Ciebie ,Zebrry i izy może mi sie uda którąś złapać jak stękać będe.
Ale znowu jak będę miała same numery tych rozpakowanych to pewnie nie każdej się bedzie chciało informować na bb ,bo będą zajęte dzieciaczkami to myśle że muszę poszukać jakiejś z odleglejszym terminem.
A propos telefonów,to mam Was wpisane po loginach BB i mój mąż szukał kiedyś czegoś i sie mocno zastanawiał,bo nie słyszał żebym kiedykolwiek miała jakąś koleżankę o imieniu larvunia(myślał że to jakieś norweskie imie):-)