Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
cześc Brzuszki :-)
Jestem i ja :-). Oczywiście w dwupaku i dalej liczę dni :-). Jeszcze tylko 4 do powitania Julci, 3 do pójścia do szpitala, 2 dni do wizyty u gina :-).
Widzę, że piszecie jak mróweczki!!!!
Nic jeszcze nie przeczytałam, zaraz będę nadrabiać, weszłam tylko na wątek sms i widzę, że tam coraz więcej smsków.
Doris ja sie tak zastanawiam, ze jak Ciebie wezma i juz bedziesz PO a mnie chwyci to komu jak napisze esa ze rodze jak bedziesz zajeta
Moze przyfile inna mamuske coooo.. co by CI glowy nie zawracac
własnie wróciłam..padam na ryjek!!!!!!!!!!! upoał niemiłosierny..stopy odpowiadają mi posłuszeństwa..nie chciały iść ze mną:-( ale kupiłam bodziaki bo tam taki wybór duzy i ceny super...a po drodze truskawki po 8zł(a po domem maja po 10zł złodzieje) i Pan wybierał specjalnie najwieksze pojedynczo bo zobaczył z brzuszkiem mniei go koledzy podpuscili....są więc plusy bycia w ciąży...a za mną stała taka babka starsza i ona sobie też zarzyczyła wybrac po sztuce najwieksze bo widziała, ż emi tak wybieral...
Doggi Ty to mas zprzeboje..ale z wiekiem to tak bywa ja tez kiedys podałam 25 a mam 29
A ja dziś totalne bezmuzgowie, odwiozłam Jaśka do przedszkola i mówię że o 15 sie zobaczymy bo przyjadę do niego bo ma piknik w przedszkolu......Pani na mnie patrzy zdziwiona i mówi....Pani Iwonko a mnie to się wydawało że 6 czerwiec to za tydzień........no masakra, cały weekend zastanawiałam się co na siebie założe a teraz siedzę i czekam na następny poniedziałek! wrrr
larvuniu if you want, możesz pisac do mnie... ja jestem prawie 24/7 przy kompie jak mogłyście zauważyc.. a ze u mnie nic sie nie wydarzy jeszcze długo długo, to piszcie śmialo, Doggi chętnie esemeski przyjmuje i chetnie odpisuje