reklama

Czerwiec 2011

reklama
cześc Brzuszki :-)
Jestem i ja :-). Oczywiście w dwupaku i dalej liczę dni :-). Jeszcze tylko 4 do powitania Julci, 3 do pójścia do szpitala, 2 dni do wizyty u gina :-).
Widzę, że piszecie jak mróweczki!!!!
Nic jeszcze nie przeczytałam, zaraz będę nadrabiać, weszłam tylko na wątek sms i widzę, że tam coraz więcej smsków.

Doris ja sie tak zastanawiam, ze jak Ciebie wezma i juz bedziesz PO a mnie chwyci to komu jak napisze esa ze rodze jak bedziesz zajeta :shocked2::dry:
Moze przyfile inna mamuske coooo.. co by CI glowy nie zawracac :sorry:

własnie wróciłam..padam na ryjek!!!!!!!!!!! upoał niemiłosierny..stopy odpowiadają mi posłuszeństwa..nie chciały iść ze mną:-( ale kupiłam bodziaki bo tam taki wybór duzy i ceny super...a po drodze truskawki po 8zł(a po domem maja po 10zł złodzieje) i Pan wybierał specjalnie najwieksze pojedynczo bo zobaczył z brzuszkiem mnie:)i go koledzy podpuscili....są więc plusy bycia w ciąży...a za mną stała taka babka starsza i ona sobie też zarzyczyła wybrac po sztuce najwieksze bo widziała, ż emi tak wybieral...

Doggi Ty to mas zprzeboje..ale z wiekiem to tak bywa ja tez kiedys podałam 25 a mam 29 :)

A ja dziś totalne bezmuzgowie, odwiozłam Jaśka do przedszkola i mówię że o 15 sie zobaczymy bo przyjadę do niego bo ma piknik w przedszkolu......Pani na mnie patrzy zdziwiona i mówi....Pani Iwonko a mnie to się wydawało że 6 czerwiec to za tydzień........no masakra, cały weekend zastanawiałam się co na siebie założe a teraz siedzę i czekam na następny poniedziałek! wrrr

reklama
ok lasencje... ja spadywuję, będę L8er... Jedziemy na łajzy ze starym... tzn LOOODDDDDYYYY ! ! ! ! ! :D sasasassassasaa to co Dagmarki lubią najbardziej :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry