Witajcie

Od wczorajszego ranka dopiero teraz mam chwilkę żeby coś podczytać i skrobnąć...
Wczoraj mój mężulek miał urodzinki w związku z tym i wczoraj i dzisiaj mieliśmy gości, roboty i szykowania było co nie miara a Majka przechodziła samą siebie - oba dni bez spania, jedynie 5-minutowe drzemki i jedna godzina z zegarkiem w ręku snu na spacerze po czym wrzask na całe osiedle a tak to noszenie na rękach na przemian z cyckaniem...
Mój biedny i strasznie kochany mąż praktycznie wszystko musiał zrobić sam - upiec tort, muffinki, zrobić sałatki... Orobił się strasznie ale wszystko było przepyszne
Oboje po tym weekendzie padamy na ryjki - nogi ręce, kręgosłup - wszystko boli... do tego jeszcze ten upał... koszmar...
Nie mam pojęcia czemu Mała taka marudna - z brzuszkiem ok, załatwia się normalnie... mam nadzieję że to chwilowy kryzys bo na dłuższą metę nie wyobrażam sobie takiego funkcjonowania...
Silva bardzo się cieszę że wyniki okazały się pomyślne i z Szymusiem jest wszystko dobrze
Traschka mówisz że Marysia usypia sama w łóżeczku tylko wieczorem - Majce nigdy jeszcze się to nie zdarzyło, mało tego - odłożona do łóżeczka, kołyski czy wózka automatycznie przybiera buraczany kolor na buzi i drze się wniebogłosy... przez taką jej reakcję wyjście na spacer może odbyć się tylko jak juz zaśnie, na rękach oczywiście i na śpiocha jest wkładana do wózka... jak podczas spaceru nie daj boże się obudzi to po grzybach i musze wracać do domu bo uspokoi się tylko przy cycu i tylko jak obie leżymy (jak ją karmię na siedząco to też jest wrzask)...
mamusiacóreczki moja po kąpieli też się uaktywnia jeszcze bardziej i tak jak u Ciebie nie zaśnie aż do 23 czasem nawet do północy... a na początku zasypiała od razu, to było piękne

przestawiło jej się jak miała ok 3 tyg i teraz już nie ma mowy o spaniu...
agatkaT gratuluję rocznicy!!!!!
Lecę spać bo w końcu ta moja mała maruda zasnęła - tatuś ululał Ją w foteliku samochodowym bo jest tak wyprofilowany od spodu że się buja i Małej nawet się to podoba

A Tomek dostał z okazji urodzin m.in. huśtawkę Bright Starts (takie miał życzenie) więc Małej powinna przypaść do gustu patrząc na upodobanie fotelika, okaże się jutro bo jeszcze nie złożona.
Dobrej nocki