Cześć kobitki moje

Ale mi wstyd strasznie ,że tak zaniedbałam to forum

Kurcze nadrobiłam ostatnie pięć dni bo więcej nie dałam rady(nie było mnie tu chyba z 3 tygodnie)Przede wszystkim to bardzo za Wami tęskniłam
Doris, Zeberka- mojej małej też chyba powolutku jakieś ziąby idą bo strasznie mnie gryzie po policzkach z taką wśieklizną w oczach

, ze widać jak bardzo ją swędzą te dziąsełka. Na razie nic jej nie smaruję bo zastanawiałam się czy to możliwe żeby tak szybko ząbki szły.Mój Igor miał 8 mies jak miał dwa naraz
Mysia szok z tymi plakatami przed kościołem.Daj znać czy mężowi udało się coś z tym proboszczem ustalić.Nie dziwię się ,że Twój synek to tak przeżył w końcu to już nie małe dziecko i rozumie pewne rzeczy.
Ironia kurcze jak czytam co ten Twój Benio już zajada to sobie myślę ,że jestem daleko w tyle...Moja też na MM ale my jemy tylko mleczko

Nawet nie próbowałam jej jeszcze zagęszczać bo wydaje mi się ,że jest jeszcze za mała.Z drugiej strony ona już waży 7,5 kg więc boję się ,że zacznie mi przybierać więcej.
Trasiu trzymam kciuki aby kryzys szybko minął i abyś w tym wytrwała jak najdłużej.Ja się poddałam i powiem ,że często żałuję
Anapi trzymam kciuki za wycenę
Kurcze nie pamiętam już komu co chciałam napisać.
Może teraz dwa zdania co u nas.Mała z dnia na dzień mam wrażenie ,że potrafi coraz więcej a każdy dzień to zagadka.Jednego dnia jest złota a następnego maruda straszna.Przesypia od miesiąca całe noce-20-5 i wstaje z podwójnym apetytem.Ogólnie straszny z niej śmieszek i gadulińska.Mój Igor poszedł do 1 klasy i ma już trzy 5

Taka jestem z niego dumna

Nie zaglądałam do Was bo ciągle miałam coś do zrobienia i tak naprawdę wydaje mi się ,że na wszystko brakuje mi czasu.No ale ogarnęłam się i już jest dużo lepiej.Jak Igor jest w szkole mam chwilę żeby odsapnąć.
Dziewczynki ile Wasze pociechy ważą bo moja przybiera w zastraszającym tempie i nie wiem czy to przez mleko?Ważyła 1,5 tyg temu u lekarki 7560.A ciuszki nosimy już 68-74 od 6-9 mies.MASAKRA trochę bo skończyła dopiero 3