Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A może masz tak jak ja? Małego nakarmię, ok, ale odciągnąć mogę max 30 ml...:-( Czyli nie mogę za cholerę go zostawić, bo mleka odciągnąć nie cholery nie mogę:-(
Aestima chyba nie, bo zakłądam że Mieszko nie krzyczy z głodu po karmieniu. Marysia może trochę nie dojadać i znaku nie da po sobie znać, cierpliwa jest. Ale jak to trwa dłużej to i ona się poddaje. Ogólnie po karmieniu z obu piersi płacze (tylko wtedy w zasadzie), krzyczy, szuka cyca, cokolwiek dotknie jej policzka ona rzuca się na to z otwartą buzią. Więc zakłądam, że jest dalej głodna. Z butelki zjada potem 100ml
Mój też czasami tak ma ale tylko czasami. I przybiera nieźle. Ale ostatnio budzi sięw nocy kilka razy na karmienie, więc może mu mało. Piersi mam ostatnio jakieś takie puste... Kiedyś nie budził się wcale.. Dzis położyłam go o 19:50 i już dwa razy się budził i dojadał
Traschka, no my jestesmy z Lübeck, to nad morzem, daaaaleko. Ale mamy tu slynna szkole muzyczna i sale muzyczo-kongresowa wiec kto wie, moze Cie kiedys przywieje.
Może, oby... A może on się z innych przyczyn budzi, bo w dzień nie mam wrażenia, że nienajedzony... On jest taki ostatnio w nocy niespokojny, że już nie wiem co zrobić:-(
Jeśli pozwolimy niemowlęciu jeść wtedy, kiedy jest głodne, okaże się, że w dzień zjada tylko nieco więcej niż połowę porcji - resztę otrzyma w nocy. Pokarm nocny zawiera więcej tłuszczu, sodu, potasu i żelaza.