reklama

Czerwiec 2011

reklama
Marta, heheh kiedyś na promocjach stałam, ale to zamierzchłe czasy ;) Kto by tam emerytkę chciał ;)

Aestima, kup, kup - warto :)

Doris, cieszę się, że kremik Ci pomógł, ja mam to samo z dłońmi i mediderm bardzo mi pomógł.

A ja wreszcie usiadłam.. jestem zmęczona... zaraz chyba sie wykąpię i idę do łózia ;) Muszę szybko zasnąć, bo Olaf na mnie poluje ;)

Zebra:-D:-D:-D Mój też poluje a ja od kilku dni się nie daję upolować:-D Może jak mi w końcu przejdą bóle, to łatwiejszą będę zwierzyną do upolowania:-)

Pochwalę się- Mieszko zasnął sam w łóżeczku:happy:

Zołzik, ja się zapisałam do przychodni co ma w tytule wielospecjalistyczna i warto było bo i ekg mi zrobili i kardiolog też u nich i nawet zabiegi będę u nich miała:) I ginekologa. Wszystko mam na miejscu. A najwyżej zrób prywatnie, to chyba niedrogie?? Lepiej dmuchać na zimne, no nie?
Ja idę chyba jutro do rodzinnego i michał do jakiegoś dra rehabilitacji mnie jutro ma zapisac prywatnie ( 50 zł w naszej przychodni)

witam sie wieczorkie i bez głosoweo :-)

zaraz przyjdzie kolacja, włączymy familu guya i zamierzam robić słodkie NIC !!! :tak: praca mi się już unormowała i ogarnełam większosć roboty - teraz taki szał bo kolega podpisał dużą umowe i firme wchłonie jakas wieksza - i pozniej sie unormuje - ciekawe jak bedziemy sie dogadywac z tym rekinem:-)

jakoś pomimo choroby, marudzenia benia bo ząbek drugi idzie według zeznań taty :) mam super humor...w sobote moze wpadnie nasza niania-paula z moim krzyśkiem (w sumie to już jej ale dalej on mój!! moja wielka miłosc jak miałam 6 lat haha) :-D i zrobimy podwójne urodziny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry