reklama

Czerwiec 2011

była u mnie mama, zabawiała Marysię a potem wzięła mnie na zakupy. Kupiła Marysi dwie śliczne bluzeczki i tą zabawkę o której pisałyście. Taka do przewlekania "koralików" drewnianych po druciku. Ale kupiłyśmy takie w smyku bardzo ładne, drewniane koraliczki mają różne kszałty biedronki, pszczółki itp i kosztowało 25 zŁ:-)

reklama
hej:) ja dzis w ramach odstresowania bo kolejnym dniu zamknietym w domu z dziecmi poszlam do mamy jej posprzaatac, jak mi bylo dobrze, nikt nic ode mnie nie chcial ech...tez jestem padnieta i wypilam piwo i tez mnie zmiotlo hahhaha wiec witajc w klubie mamusia:-)
aestima dzis norbert tez sam usnal w lozeczku, ale swieto...:-)ale bidak chory coraz bardziej, jutro idziemy do lekarza:-(
no krystian codziennie na mnie polujeha hahahahaha ostatnio sie dawalam ale dzis nie wiem czy sie dam tak łatwo:cool:

A kupiłaś coś słodkiego?:-) Ja właśnie czekam na M. i marzę, że mi coś malutkiego kupi...:-D

hahaha:-D nie musiałam, Marcin kupił mi pełno ciastek :) A mama jeszcze sernik przywiozła... rany siedzę i jem i tak co wieczór. A brzuch mam już taki ogromny, dramat no. Przez cały dzień sobie obiecuję że wieczorem nic nie zjem a jak przychodzi wieczór to stwerdzam, że od jutra:-D

Trasia, znajdź tą zabawkę w necie i zapodaj link, co??? plisss... A te mamy kochane, moja dziś multum rzeczy kupiła Miesiowi i przywiezie:)) Najbardziej cieszę się z kaszek holle, bo tu nie ma... I od babci bodziaki przywiezie:-)

Leeeeeeeeeee dziewczynki, wy tu o ciastkach, a mnie tak nosi. Zjadlabym cos slodkiego. Wczesniej skonczylam galaretke i rogalika i juz nic nie ma ciekawego. Moze dorwe sie do domku z piernika Eleny, mam nadzieje, ze nie zauwazy ze brakuje tylnej sciany:zawstydzona/y:

kurde a mi sie na noc zawsze chce cos na ostrowiec czsonek poszedl w ruch i do tego kanapki ech....

zegnam sie z wami kochane i mowie :dobrej nocy

Widzę, że nie tylko ja jestem wieczornym łasuchem......
Dzis zrobiłam pączki bo za dwa tygodnie tłusty czwartek...2 godziny roboty, 20szt, zostało tylko 7 i już mnie korci żeby iść po jednego....:zawstydzona/y:
Zawsze mam wyrzuty jak sie objem słodyczami na noc, ale ja uwielbiam wcinać cos słodkiego do filmu, albo popcorn, albo paluszki, albo przysmak świętokrzyski......o właśnie idę usmażyć miseczkę:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry