• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Hej

mrs moon
nooo coś w tym jest, Ola ma diete cud :P Ale humorek ma, bbiega jak szalona, jak są igrzyska i jest gimnastyka artystyczna, próbuje nasladować te panie w sensie jakie obroty wokół własnej osi, kulanie po podłodze i rzucani ena kolana hahahaha a raz przyuważyła ze one na zakończenie rękę podnoszą to też podniosłahahahah urocze to było :) wiec chora na szczęście nie jest :) po prostu ma wkręt w nijedzenie :P

mama Matiego buty rewelka !! Kocham high hills :D

doris zazdroszczę wam waszych wyjazdów :) Miło że jesteście :)

forever jak ja byłam nad morzem to cie nie pociesze, ale było od cholery !! Nawet mojego T gryzły a jego NIGDY nie gryzą !!

soksy biedny piesiaczek :( tak mi żal takich futrzaczków !!

marta24 nie martw się ty wstałaś lewą nogą a ja mam dziś taki dzień że śpię na stojąco zawieszam sie co chwile, zaczynają sie skurcze w nogach i rękach,a poza tym dziś jeden wielki nieogar, dobrze że prowadze w domu akcje "oglądamy Walta Disneya" bo Ola przynajmniej grzecznie oglądała króla lwa i robiła co chwila "miauuuuu" jak widziała simbę :P

Dziś nic o sobie nie piszę bo szkoda gadać, złyyy dzień !!

reklama
marta wspólczuję zepsutych planów, ale ja bym i tak poszła przynajmniej po to żeby się odstresować i zalać robaka;-)
ironia fajnie to musiało wyglądać:-)ja mam o tyle dobrze, że jak Asia robi coś niedozwolonego to Emilka mnie woła, więc dziś w trakcie ich zabawy na podwórku ugotowałam obiad bez pośpiechu:szok:;-)

Dziś po kąpieli, dostałam szału czesąc Emilkę i........ściełam jej włosy:happy2:zrobiłam jej boba i wygląda słodko:tak:
JA na dziś kończę, dobrej nocy wszystkim

wróciłam z Zumby mega zmeczona ale bardzo zadowolona :) na pewno an jednych zajeciach sie nie skonczy :)
marta tez bym sie wkurzyla... trzymam kciuki zby nastepnym razem sie udalo i zebys sobie odpbial :)
wszyskim co mieli dzis zly dzien albo cos nie tak przeylam dobre fluidy na jutro ja potej zumbie jestem bardzo optymistycznie naladowana :) ale mega zmeczona wic lece spac
dobrej nocy

Witam się sobotnio.
Pogoda ponura. Moje dziecko się gdzieś przeziębiło, chrypkę ma okropną :( Całe szczęście, ze gorączki nie ma.
Nie lubie takich dni jak dzisiejszy, jakiegoś doła wtedy łapię.

Pomimo wszystko miłego dnia Wam życzę.

reklama
Hej dziewczyny

Moja Gracjana też od wczoraj w nocy gorączkuje bidulka:zawstydzona/y:Tylko u nas dodatkowo czerwone gardełko zauważyłam rano.Nic nie chce mi jeść i marudzi strasznie.Jak myślicie czy Hasco Sept to dobry pomysł dla takiego malucha??Bo myślę czy nie kupić na to gardełko.Igorowi mojemu zawsze b. pomagał ale był troszkę starszy i nie wiem czy ona sobie da to w ogóle zaaplikować do buzi:-(Próbowałyście??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry