Doggi
Fanka BB :)
Hej
mrs moon nooo coś w tym jest, Ola ma diete cud
Ale humorek ma, bbiega jak szalona, jak są igrzyska i jest gimnastyka artystyczna, próbuje nasladować te panie w sensie jakie obroty wokół własnej osi, kulanie po podłodze i rzucani ena kolana hahahaha a raz przyuważyła ze one na zakończenie rękę podnoszą to też podniosłahahahah urocze to było
wiec chora na szczęście nie jest
po prostu ma wkręt w nijedzenie 
mama Matiego buty rewelka !! Kocham high hills
doris zazdroszczę wam waszych wyjazdów
Miło że jesteście 
forever jak ja byłam nad morzem to cie nie pociesze, ale było od cholery !! Nawet mojego T gryzły a jego NIGDY nie gryzą !!
soksy biedny piesiaczek
tak mi żal takich futrzaczków !!
marta24 nie martw się ty wstałaś lewą nogą a ja mam dziś taki dzień że śpię na stojąco zawieszam sie co chwile, zaczynają sie skurcze w nogach i rękach,a poza tym dziś jeden wielki nieogar, dobrze że prowadze w domu akcje "oglądamy Walta Disneya" bo Ola przynajmniej grzecznie oglądała króla lwa i robiła co chwila "miauuuuu" jak widziała simbę
Dziś nic o sobie nie piszę bo szkoda gadać, złyyy dzień !!
mrs moon nooo coś w tym jest, Ola ma diete cud
mama Matiego buty rewelka !! Kocham high hills
doris zazdroszczę wam waszych wyjazdów
forever jak ja byłam nad morzem to cie nie pociesze, ale było od cholery !! Nawet mojego T gryzły a jego NIGDY nie gryzą !!
soksy biedny piesiaczek
marta24 nie martw się ty wstałaś lewą nogą a ja mam dziś taki dzień że śpię na stojąco zawieszam sie co chwile, zaczynają sie skurcze w nogach i rękach,a poza tym dziś jeden wielki nieogar, dobrze że prowadze w domu akcje "oglądamy Walta Disneya" bo Ola przynajmniej grzecznie oglądała króla lwa i robiła co chwila "miauuuuu" jak widziała simbę
Dziś nic o sobie nie piszę bo szkoda gadać, złyyy dzień !!
;-)
zrobiłam jej boba i wygląda słodko

Tylko u nas dodatkowo czerwone gardełko zauważyłam rano.Nic nie chce mi jeść i marudzi strasznie.Jak myślicie czy Hasco Sept to dobry pomysł dla takiego malucha??Bo myślę czy nie kupić na to gardełko.Igorowi mojemu zawsze b. pomagał ale był troszkę starszy i nie wiem czy ona sobie da to w ogóle zaaplikować do buzi:-(Próbowałyście??