• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

hej.

ja oczywiście na szybko bo Ola poszła spać, więc skorzystam i tez się prześpię.

doris szalona jesteś z tymi ogóami... ja stwierdziłam że nic nie robie i w d**** mam, brzoskwinie wszystkie na ciasta poszły, a śliwki na knedle :P ogórków nie lubie-nie robie :P a co do suwaczka jeszcze nie robie i nikomu nie mówię (jak pisałam na początku) puki od lekarza nie bedzie potwierdzenia i dowodu w postaci usg!! Testy wyszły pozytywne, ale bez lekarza nie euforjuje sie tym i nikt poza wami nie wie (i T) tak więc czekam do next week na lekarza i wtedy się okaże

reklama
Mrsmoon - ruszamy w poniedziałek, jutro urodziny z teatrzykiem i grami oraz zabawami.
Doris : - ) - Gdańsk - mam nadzieję się z Blusią zobaczyć jak w zeszłym roku :happy: - motylka mam dla Ciebie od czasu jakiegoś gotowego. Ale miałaś wenę z tymi ogórkami. Ja nieprzetworowa poza tym i kiedy :baffled:
U nas dżdżysto i zimno, pozadrawiam wszystkie chore.
Kot mi wyciął numer :angry::wściekła/y:, jak go chciałam zabrać na obcięcie pazurów przepadł jak kamień w wodę i nie pojechliśmy bo się skończyły godziny wizyty ... A wszystko podrapane.... Jeśli znacie kogoś kto weźmie niszczycielskiego i niezrównoważaonego kota to będę zobowiązana za info - mam już po prostu dość sierściucha...

Cześć babeczki :)
Melduję się z cywilizowanego świata - z Ełku, wczoraj wyjechaliśmy z domku który wynajęliśmy na tydzień mimo iż mieliśmy zabukowany do dziś, ale.... cały czas lało, zadupie takie że szkoda gadać, nigdy nie sądziłam że Biedronka będzie dla mnie oznaką cywilizacji, a jednak...no urlop bez sensu, kasa w plecy a zmęczona jestem jak nigdy bo w taką pogodę Maja cały czas w domku i albo życzyła sobie prowadzania za rękę albo noszenia...
Jak zajechaliśmy tam (Ryn- wiocha między Giżyckiem a Mikołajkami) w sobotę to słońce było tylko w niedzielę i poniedziałkowy ranek, potem burza z gradem wielkości piłek do golfa i ratowanie samochodów żeby nie obtłukło i kolejne dni były już zimne i niemal całe deszczowe... nie wytrzymaliśmy i uciekliśmy do Ełku, tu mieszka babcia i wujek T. Wjeżdżając do miasta poczuliśmy psychiczną ulgę że w końcu jesteśmy wśród ludzi :)
Do domu będziemy wracać pewnie w poniedziałek po południu i chyba dopiero wtedy wrócę do Was tak na dobre bo teraz trochę mi głupio tak siedzieć przy kompie, teraz korzystam póki Maja śpi.

Pisałam smsy z Kati która wczasuje się nad morzem - z urlopu zadowolona bo zwiedzają sobie nadmorskie miejscowości ale bidula dostała zapalenia piersi po 2 tyg od odstawienia Matiego i jest na antybiotyku...

Zmykam tymczasem ale najpierw napiszę jeszcze że BARDZO MI WAS BRAKOWAŁO!!!! :*:*:*:*

Zo - dobrze ze humor juz lepszy i wszysko ok :tak: .. nie byliscie gotowi na drugie wiec taki los .. poza tym tak naprawde to nigdy sie nie dowiemy ile razy moglismy byc w ciazy bo pewnie kazdej kiedys sie zdarzyło/zdarzy wypuscic niezagnieżdżone jajeczko - taki life :tak:

ja wiedzac ze raczej drugiego dziecka miec nie bede nie poweim troche szkoda..ale z drugiej strony co mam marudzić ;-) przynajmniej wiem ze bez żalu zrobie sobie zmniejszanie piersi i nie bede pluła sobie w brode ze nie moge karmic piersią :-D:-D

u nas dzień tragiczny - zęby idą Beni wkurzony, nie chce jeść, spać nie może, brzuszek go boli :eek: a sasiadka jeszcze wczoraj żelke mu dała :crazy: przy tym ze pół dnia nic nie jadł bo nie chciał to całkiem go to rozregulowało pierdział, marudził i musiałam dać espumisan :baffled:

/doh - wolałabym dać dziecku czekolade niż żelka bo przecież to sama chemia - ale nie miałam serca mu odbierać bo płacz by był skoro ich dzieci to jedzą...:wściekła/y:

Ironia - sama doświadczyłam tego co Ja - Zołza tylko mniej boleśnie fizycznie napewno....Jak się wkrótce okazało i dobrze się stało, że akurat wtedy nie wyszło.....:-(
"Mądra" sąsiadka... Dobrze, że Młoda nic z ręki nie bierze :-D, trochę jak dobrze wyszkolony pies. :-p

Witam sie dziś pierwsza widze... a co tu tak pusto ??:eek:

ironia no to ładnie urzadziła Benia sasiadka a jak maly teraz?
madziolka współczuje niedanej pogody na urlopie :no: ale tak to jest z pogada trzeba mieć szczęście trzyma kciuki zeby te ostatnie dni wam lepiej mineły :)

safi dubeltówka katamisz jak wasze dzieciaczki goraczka przeszła

zolzik <tulam>

mama matiego o tak zolza zostala wpisana w moj staly rozklad zajec :) jak po weselu?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry