Doggi
Fanka BB :)
hej.
ja oczywiście na szybko bo Ola poszła spać, więc skorzystam i tez się prześpię.
doris szalona jesteś z tymi ogóami... ja stwierdziłam że nic nie robie i w d**** mam, brzoskwinie wszystkie na ciasta poszły, a śliwki na knedle
ogórków nie lubie-nie robie
a co do suwaczka jeszcze nie robie i nikomu nie mówię (jak pisałam na początku) puki od lekarza nie bedzie potwierdzenia i dowodu w postaci usg!! Testy wyszły pozytywne, ale bez lekarza nie euforjuje sie tym i nikt poza wami nie wie (i T) tak więc czekam do next week na lekarza i wtedy się okaże
ja oczywiście na szybko bo Ola poszła spać, więc skorzystam i tez się prześpię.
doris szalona jesteś z tymi ogóami... ja stwierdziłam że nic nie robie i w d**** mam, brzoskwinie wszystkie na ciasta poszły, a śliwki na knedle
- motylka mam dla Ciebie od czasu jakiegoś gotowego. Ale miałaś wenę z tymi ogórkami. Ja nieprzetworowa poza tym i kiedy 

, jak go chciałam zabrać na obcięcie pazurów przepadł jak kamień w wodę i nie pojechliśmy bo się skończyły godziny wizyty ... A wszystko podrapane.... Jeśli znacie kogoś kto weźmie niszczycielskiego i niezrównoważaonego kota to będę zobowiązana za info - mam już po prostu dość sierściucha...
.. nie byliscie gotowi na drugie wiec taki los .. poza tym tak naprawde to nigdy sie nie dowiemy ile razy moglismy byc w ciazy bo pewnie kazdej kiedys sie zdarzyło/zdarzy wypuscic niezagnieżdżone jajeczko - taki life 
a sasiadka jeszcze wczoraj żelke mu dała
przy tym ze pół dnia nic nie jadł bo nie chciał to całkiem go to rozregulowało pierdział, marudził i musiałam dać espumisan 
ale tak to jest z pogada trzeba mieć szczęście trzyma kciuki zeby te ostatnie dni wam lepiej mineły