reklama
hej
ja jeszcze nad morzem i mamy neta :-)
dziewczyny nie jestem w stanie was nadrobić, ale strasznie mi was brakuje...:-(
poczytałam tylko troche.
Nie wiem skąd mi sie przypałętało to zapalenie, odstawilam Mateusza bez problemu 2 tyg wcześniej i nie było nic. A to w niedziele wieczorem takie kulki że płakac mi sie z bólu chciało. Musiałam to rozmasować i wycisnąć. A że nie mialam laktatora to robiłam to ręcznie - MASAKRA!!!
Przy okazji super pogody (czyt. wieje jak cholera i zimno) mam zatkane zatoki i mega katar. Ale nie poddaje sie urlop uważam na razie za udany :-) grunt to pozytywne myślenie :-)
wczoraj rozłożyliśmy parawany na plaży i nawet sie leciutko opaliłam :-)
Pozdrawiam was serdecznie :-)
ja jeszcze nad morzem i mamy neta :-)
dziewczyny nie jestem w stanie was nadrobić, ale strasznie mi was brakuje...:-(
poczytałam tylko troche.
Nie wiem skąd mi sie przypałętało to zapalenie, odstawilam Mateusza bez problemu 2 tyg wcześniej i nie było nic. A to w niedziele wieczorem takie kulki że płakac mi sie z bólu chciało. Musiałam to rozmasować i wycisnąć. A że nie mialam laktatora to robiłam to ręcznie - MASAKRA!!!
Przy okazji super pogody (czyt. wieje jak cholera i zimno) mam zatkane zatoki i mega katar. Ale nie poddaje sie urlop uważam na razie za udany :-) grunt to pozytywne myślenie :-)
wczoraj rozłożyliśmy parawany na plaży i nawet sie leciutko opaliłam :-)
Pozdrawiam was serdecznie :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kati83 - bidulko... :-(
Ja pakuję się drugi dzień i jeszcze nie koniec ....
Dziś byłyśmy na urodzinach 2 letniej Helenki w klubiku, były dwie panie animatorki no i przez 2,5 h podczas których trwalo przyjęcie zajmowały się dziećmi non stop - moim zdaniem trochę zbyt intensywnie w tym sensie, że maluchy by zachęcone same się ze sobą bawiły, na co niestety szansy nie miały :-( A Młoda jak zwykle - siedziała i obserwowała długi czas, jak się rozkręciła to była końcówka imprezy.
Ja pakuję się drugi dzień i jeszcze nie koniec ....
Dziś byłyśmy na urodzinach 2 letniej Helenki w klubiku, były dwie panie animatorki no i przez 2,5 h podczas których trwalo przyjęcie zajmowały się dziećmi non stop - moim zdaniem trochę zbyt intensywnie w tym sensie, że maluchy by zachęcone same się ze sobą bawiły, na co niestety szansy nie miały :-( A Młoda jak zwykle - siedziała i obserwowała długi czas, jak się rozkręciła to była końcówka imprezy.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Hejka, troszkę nadrobiłam ten mój tydzień nieobecności ale niewiele już pamiętam...
Przede wszystkim Zołzik bardzo Cię tulam, tak widocznie miało być i tego się trzymaj choć pewnie różne myśli się kłębią :*:*:*:*
My jutro wracamy w końcu do domu, tęsknię jak nigdy, nie chcę już myśleć o tym wyjeździe bo czasu nie cofnę, niepotrzebnie się tylko z T wkręcamy w doła a jesteśmy mądrzejsi o tyle, że urlopu w Polsce nigdy więcej i tyle... oczywiście nie zrobię z dziecka kaleki i Bałtyk zobaczy ale na pewno nie na "głównym" urlopie tylko przejazdem i tyle w tym temacie ;-) teraz tylko na solarium muszę skoczyć bo sama przed sobą nie chcę wyglądać po wakacjach jak personalna z młyna (Kati boski tekst)
Kati ale jest jakaś poprawa z zapaleniem????
Forever i Zołza życzę udanego urlopu
i reszcie urlopujących (chyba Katamisz z tego co pamiętam) i planujących urlop (Martadelka) też, żebyście odpoczęły na tyle na ile się da i nabrały nowych sił... mi niestety nie było to dane w tym roku ale trudno, może jesienią jeszcze gdzieś pojedziemy, polecimy... zobaczymy...
To na innych wątkach jakiś rozruch??? zaraz lecę
Miłego wieczoru
Przede wszystkim Zołzik bardzo Cię tulam, tak widocznie miało być i tego się trzymaj choć pewnie różne myśli się kłębią :*:*:*:*
My jutro wracamy w końcu do domu, tęsknię jak nigdy, nie chcę już myśleć o tym wyjeździe bo czasu nie cofnę, niepotrzebnie się tylko z T wkręcamy w doła a jesteśmy mądrzejsi o tyle, że urlopu w Polsce nigdy więcej i tyle... oczywiście nie zrobię z dziecka kaleki i Bałtyk zobaczy ale na pewno nie na "głównym" urlopie tylko przejazdem i tyle w tym temacie ;-) teraz tylko na solarium muszę skoczyć bo sama przed sobą nie chcę wyglądać po wakacjach jak personalna z młyna (Kati boski tekst)
Kati ale jest jakaś poprawa z zapaleniem????
Forever i Zołza życzę udanego urlopu
To na innych wątkach jakiś rozruch??? zaraz lecę
Miłego wieczoru
katamisz
Fanka BB :)
Hej dziewczynki wpadam tylko się zameldować.U nas ciąg dalszy gorączki.Gracjana cały dzień na mnie wisi już nie mam sił chwilami.Jak kładę ją spać to nie ma opcji żebym na chwilę mogła wyjść z pokoju.Co gorsza w swoim łóżeczku nie zaśnie, musi to być koniecznie moje łóżko i musi mieć moje towarzystwo.Usypianie trwa jakąś godzinę więc w efekcie sama usypiam
Przed chwilą mój D mnie obudził.Masakra...nie mam na nic siły i spadam z powrotem spać.Jutro jeśli się uda pójdę z Gracją do lekarza bo coś tu mi się nie podoba jej gorączkowanie.
Jak tam u Majeczki (mrsmoon) dzisiaj żadnych poszczepiennych już nie było ekscesów??
Madzioolka dzięki u nas też urlop tegoroczny nie wypalił ale też kiedyś sobie to odbijemy.Szkoda ,że Wam też nie do końca wyszło z wyjazdem ale zawsze o jakieś doświadczenie jesteście mądrzejsi.
Kati współczuję ogromnie zapalenia piersi wiem co to znaczy bo miałam też stan zapalny lecz u mnie się jakoś udało bez antybiotyków.Pochwalisz się opalenizną nadmorską co??
zolzik udanego urlopu i nie zadręczaj sie widocznie tak miało być i już.Następnym razem się uda;-)
forever miłego urlopowania...zazdroszczę i trzymam kciuki za pogodę
Przepraszam jeśli o kimś zapomniałam.Całuję Was wszystkie mocno i jutro zajrzę na dłużej o ile mi moja małpa mała pozwoli.
Dobranoc
Przed chwilą mój D mnie obudził.Masakra...nie mam na nic siły i spadam z powrotem spać.Jutro jeśli się uda pójdę z Gracją do lekarza bo coś tu mi się nie podoba jej gorączkowanie.Jak tam u Majeczki (mrsmoon) dzisiaj żadnych poszczepiennych już nie było ekscesów??
Madzioolka dzięki u nas też urlop tegoroczny nie wypalił ale też kiedyś sobie to odbijemy.Szkoda ,że Wam też nie do końca wyszło z wyjazdem ale zawsze o jakieś doświadczenie jesteście mądrzejsi.
Kati współczuję ogromnie zapalenia piersi wiem co to znaczy bo miałam też stan zapalny lecz u mnie się jakoś udało bez antybiotyków.Pochwalisz się opalenizną nadmorską co??
zolzik udanego urlopu i nie zadręczaj sie widocznie tak miało być i już.Następnym razem się uda;-)
forever miłego urlopowania...zazdroszczę i trzymam kciuki za pogodę

Przepraszam jeśli o kimś zapomniałam.Całuję Was wszystkie mocno i jutro zajrzę na dłużej o ile mi moja małpa mała pozwoli.
Dobranoc
Hej, Maja wstała o 6 a zasnęła wczoraj o 21.30...nie wyrabiam...
Madzioolka, ironia ja też też się do Was przyłączam - Polska to nie miejsce na wakacje
my pewnie w maju dopiero polecimy, ale dobre i to. Tegorocny Bałtyk był niewypałem pod wzgl. pogody za to ryb się objadłam
katamisz idź idź do lekarza koniecznie, niech obejrzy i zbada Grację. Daj znać po
kati mam nadzieję, że u Ciebie lepiej, tulam:*
larvunia hej! jak samopoczucie?
Madzioolka, ironia ja też też się do Was przyłączam - Polska to nie miejsce na wakacje
my pewnie w maju dopiero polecimy, ale dobre i to. Tegorocny Bałtyk był niewypałem pod wzgl. pogody za to ryb się objadłamkatamisz idź idź do lekarza koniecznie, niech obejrzy i zbada Grację. Daj znać po
kati mam nadzieję, że u Ciebie lepiej, tulam:*
larvunia hej! jak samopoczucie?
reklama
humor?? a tak sobie... dzieki ze pytasz...
musze do g-wa jechac z mlodym do lekarza bo mu oczka ropieja.. i ma przekrwione , nie na reke mi ten wyjazd... znowu kasa kasa kasa...
a ogolnie chyba jakos leci ;-)
musze do g-wa jechac z mlodym do lekarza bo mu oczka ropieja.. i ma przekrwione , nie na reke mi ten wyjazd... znowu kasa kasa kasa...
a ogolnie chyba jakos leci ;-)