mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
martadelka, katamisz współczuje marudzenia i fazy na "mama" trzymam &&&&&&&& aby sie poprawiło
katamisz, larvunia czekam na relacje po wizycie u lekarza, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i skonczy sie na strachu
ironia balowałas wczoraj ze takiego kaca masz?
Doggi, Asinka, traschka jak sie czuja przyszłe mamusie?
traschka jak u ciebie po weselu bo chyba tez miałas w ten weekend?
forever fotki moze jakies wrzuce jak kolezanka (dziennikarka z dobrym aparatem) mi przesle na poczte, bo w koncu nie bralismy swojego aparatu
Madzioolka nie fajnie ze urlop nie wypalił, ale jeszcze sobie odbijecie, tez mam ochote na solarium, ale ciagle brak czasu i chodze blada jak córka młynarza
kati jak tam jak tam zapalenie? antybiotyk działa?
martadelka, forever udanego urlopu i dobrej pogody, zeby była taka jaka chcecie :-)
katamisz, larvunia czekam na relacje po wizycie u lekarza, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i skonczy sie na strachu
ironia balowałas wczoraj ze takiego kaca masz?
Doggi, Asinka, traschka jak sie czuja przyszłe mamusie?
traschka jak u ciebie po weselu bo chyba tez miałas w ten weekend?
forever fotki moze jakies wrzuce jak kolezanka (dziennikarka z dobrym aparatem) mi przesle na poczte, bo w koncu nie bralismy swojego aparatu
Madzioolka nie fajnie ze urlop nie wypalił, ale jeszcze sobie odbijecie, tez mam ochote na solarium, ale ciagle brak czasu i chodze blada jak córka młynarza
kati jak tam jak tam zapalenie? antybiotyk działa?
martadelka, forever udanego urlopu i dobrej pogody, zeby była taka jaka chcecie :-)
jak dobrze, że wróciłaś do nas
). Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że wakacje tak udane, że mama Ci tak pomogła, że Maryś zadowolona, no i przede wszystkim, że Fasolinka daje Ci znaki, że JEST i czy mi się wydaje, czy 'złe' myśli poszły precz?
a masz drukniete usg? pokażesz nam Małego Ktosia
o matko! biedny Norbert a jak Dominika się miewa? Córa teraz do zerówki idzie, tak? tulam mocno
) i coś mnie tknęło, że na wszelkie wypadek posmaruję jej dziąsła żelem (akurat grzebała palcem po lewej stronie) a na wszystkie jej 9 zębów to jeszcze nawet połowy tubki Dentinoxu nie zużyłam i ja tu smaru-smaru a tu: lewa czwórka!!! Także mam odpowiedź na jej zmniejszony apetyt i kiepskie nocki (oby to było to). Brałam pod uwagę zęby ale nic nie widziałam... Także Emilka ma 10 ząbków:-)