reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
nocka kiepska, Marysia już o 23 z mega histeria skończyła w moim łóżku. Teraz usypiałam ja przez godzine bo obok jest generalny remont który pewnie potrwa pół roku. Zaczął się wczoraj... Dziś wierca w ścianach, walą tynki, w mieszkaniu mam pelno pyłu, nie mówiąc o masakrycznym hałasie. Szlag mnie trafi. Pisze z tel więc na razie tyle.

Cześć,
ja już wróciłam do pracy, dobrze że tylko 2 dni i weekend to się nie przepracuję :p ale mam tone rzeczy do nadrobienia i 200 maili do przeczytania... to jednyny minus urlopu :p
Miłego dnia babeczki :*

cześć wszystkim
my dopiero niedawno weszlismy do domu, bo od 8 bylismy na zakupach z Matim - Tesco, Intermarche, Biedronka, Empik i CCC - w 3 godziny oblicielismy wszystko i zakupy zrobione, niestety nie odebrałam ksiegi dzwieków bo chyba dopiero jutro bedzie dostarczona :sorry: musze drugi raz jechac...
na szczescie Mati na zakupach grzeczny jak aniołek, tylko pod koniec lekko sie znudził i prawie padł w samochodzie
Madzioolka lekkiego powrotu do pracy, bez traumy pourlopowej
traschka współczuje dzisiejszej nocy i kolejnych skoro Marysia kiepsko ostatnio sypiała a teraz jeszcze urlop to za miło pewnie nie bedziesz mieć; Mati dzis wyjatkowo 2 pobudki miał (najpierw ja go obudziłam bo biegałam po pokoju goniac komary, potem sasiad wyjezdzajacy do pracy w nocy), za 1 razem smok w buzke i go połozyłam po 5 minutach zasnął, za 2 razem musiałam przytulic na kolankach ale pospał do 6
Asinka czekamy na wiesci po wizycie,a czemu az 4 godziny musisz czekac? no i korzystaj poki mame masz, Twój Tymek i tak niezle wstaje skoro o 8 a teraz o 7, ciesz sie ze nie tak jak mój o 5 pobudke ma...
martadelka współczuje paskudnego wczorajszego dnia, ale mysl optymistycznie - ten dzien juz minął i dzis napewno bedzie lepiej no i urlop przed toba, wiec ciesz sie wolnym od pracy
dobrze pamietasz moj G. na wyjezdzie w pracy jak co tydzien, tym razem jest w holandii, ale juz sie zbiera dzis do kraju i jutro wieczorem lub w sobote rano bedzie w domu, szkoda ze nie dzis bo dzis mamy 4 rocznice ślubu, no bez wspólnego swietowania
forever miłego dalszego wypoczywania

miłego dzionka kobietki :-)

Hej dziewczynki piszę z Gracką na kolanach więc średnia przyjemność:sorry:

andariel cześć kochana jak tam impreza urodzinowa Ninki??Gratulacje dla sis:-):-)Działania lekarzy pozostawię bez komentarzy:wściekła/y:Tak właśnie działa nasza służba zdrowia...Dięki bogu wszystko zakończyło się sukcesem ale czyim kosztem?

trasia bidulo &&&& Marysia ma pewnie stan przejściowy tak jak reszta innych nieznośnych bąbli.Co druga teraz narzeka na swoje maluchy ,że jeść nie chcą czy spać.Musimy przeczekać.Remontów nie zazdroszczę też miałam ostatnio za ścianą remont i szlag mnie trafiał bo co dziecko ululałam to zaczynał wiercić i wiercił do wieczora.&&& oby szybko skończyli.

martadelka współczuję wczorajszego dnia.Ja też wczoraj jakaś łaziłam nie tomna, niby łeb nie bolał ale do niczego dzień.Ty mnie lepiej nie strasz z tym wyganianiem do lekarza:sorry:Ja się tak boję ,że będę łysa.Dzisiaj znowu trauma mycie głowy i garść włosów z cebulkami!!U kati to pewnie po porodowe wypadanie włosów a u mnie co to może być??Przecież nie poporodowe po 14-tu mies...:crazy::eek::eek:Boję się strasznie!!
Co do wyjazdu to stwierdziliśmy ,że jedziemy nad morze:tak::tak:Na tyle na ile nas stać ale zawsze to jodu nawdychamy!!Już domek kempingowy zarezerwowany dzisiaj w nocy ( w zasadzie nad ranem) wyruszamy a ja nie spakowana nic:szok::szok::szok:jedziemy pt-sob-niedz do Międzywodzia.Wracamy w poniedziałek do domku więc nie będzie mnie chwilę.Chyba ,że znajdę czas żeby podczytać Was na kom.

asinka kciuki za wizytę &&& i czekamy na zdjęcia i recenzję z wizyty:-)

Dzień dobry
Dziś z humorem trochę lepiej (brat przeprosił)i pobudka dopiero po 9 więc żyć nie umierać:tak:
andariel heloł po przerwie, Ninka już trzylatka kawał kobietki;-)gratulacje dla siostry, Emilka słodziutka (widziałam na FB) niech się zdrowo chowa
martadelka, katamisz ja za złe samopoczucie obwiniam zawsze pogodę, ale u Was chyba słonecznie?
trasia zapewniam Cię, że spanie Marysi z Wami jest w pełni uzasadnione, ja Was bardzo podziwiam że tak świetnie sobie radzicie, w życiu bym nie dała rady gdybym była teraz w ciąży, a co do remontów to jak byłam u mamy to remontowali klatki....Asia przez pierwsze 2-3 dni miała problem ze spaniem bo wiercili, ale później sie przyzwyczaiła i nic jej nie budziło
Asinka kciuki za wizytę, i czekam na relację ja już wrócisz
mamaM ja z dziećmi nie bardzo lubię po sklepach chodzić, Asia szybko sie nudzi i zaczyna jęczeć, a Emilka chce żeby jej wszystko kupować....najlepiej jak zostawię dziewczyny z D i idę sama:tak:
katamisz, martadelka udanych urlopów życzę, wspaniałej pogody i grzecznych dzieciaczków

Wiecie co, miałam dziś fajny sen....mianowicie zostałam mistrzynią olimpijską w biegu na 100m:-)a najlepsze jest to że jak przebierałam się w szatni to nie miałam gdzie wózka Asi zostawić:-D

Ja się już witam, bo oczywiście o 11 godzinie kolejka :szok:
MamaM 4 godziny, bo gin przyjmuje dopiero od 15, od 13 otwierają poczekalnie. Jakbym była pierwsza, to wtedy 4 godziny, a ja przychodzę o 11, a tu 4 babki przede mną. Wyszłabym stamtąd przed 18, a od 11 do 18 nie będę tam siedzieć :wściekła/y::wściekła/y: Masakra!! A najlepsze jest, to że przychodzą tam stare baby o 8 rano, żeby siedzieć w kolejce córce, siostrze czy komuś innemu, a kobiety w ciąży muszą przez nie jeszcze dłużej siedzieć... Szkoda gadać!! I tak się dziwię, że prywatnie i zapisów tel nie ma. Także pojadę w nocy jak zwykle :dry:

reklama
MamaM lekarz pewnie wychodzi z założenia, że po co zapisywać jak i tak przyjmuję do ostatniej pacjentki. Nie raz sama od niego wracałam o 1.30 w nocy :szok: no ale bez przesady!! A tak to jakby zapisywał, to co: "niech pani przyjdzie na 24" ?? Ciężko, ale najtańszy w okolicy i najważniejszy, że dobry!!

Do góry