andariel
mama super dwójki :]
asinka to kciuki za wizytę i raportuj PO 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

musze drugi raz jechac...
Tak właśnie działa nasza służba zdrowia...Dięki bogu wszystko zakończyło się sukcesem ale czyim kosztem?
Ja się tak boję ,że będę łysa.Dzisiaj znowu trauma mycie głowy i garść włosów z cebulkami!!U kati to pewnie po porodowe wypadanie włosów a u mnie co to może być??Przecież nie poporodowe po 14-tu mies...

Boję się strasznie!!
Na tyle na ile nas stać ale zawsze to jodu nawdychamy!!Już domek kempingowy zarezerwowany dzisiaj w nocy ( w zasadzie nad ranem) wyruszamy a ja nie spakowana nic

jedziemy pt-sob-niedz do Międzywodzia.Wracamy w poniedziałek do domku więc nie będzie mnie chwilę.Chyba ,że znajdę czas żeby podczytać Was na kom.Ja też wczoraj jakaś łaziłam nie tomna, niby łeb nie bolał ale do niczego dzień.

Masakra!! A najlepsze jest, to że przychodzą tam stare baby o 8 rano, żeby siedzieć w kolejce córce, siostrze czy komuś innemu, a kobiety w ciąży muszą przez nie jeszcze dłużej siedzieć... Szkoda gadać!! I tak się dziwię, że prywatnie i zapisów tel nie ma. Także pojadę w nocy jak zwykle 
no ale bez przesady!! A tak to jakby zapisywał, to co: "niech pani przyjdzie na 24" ?? Ciężko, ale najtańszy w okolicy i najważniejszy, że dobry!!