reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie
My znów nad jeziorem i u nas pogoda PIĘKNA!!!!
Martadelka, Larvunia...czy wy do Pobierowa się wybieracie? Kiedy???? Ja tez jadę jutro i będę w przyszłym tygodniu po Dominikę .
Trasia, Asinka, Doggi...buziaki dla brzuszków!
Dubeltowka, Ironia, Moon, mama M, Madzioolka, Katamisz...z Wami również się witam i przepraszam zęnie odpiszę wszystkim ale tata już mnie woła żeby iść na grzyby :-)
My znów nad jeziorem i u nas pogoda PIĘKNA!!!!
Martadelka, Larvunia...czy wy do Pobierowa się wybieracie? Kiedy???? Ja tez jadę jutro i będę w przyszłym tygodniu po Dominikę .
Trasia, Asinka, Doggi...buziaki dla brzuszków!
Dubeltowka, Ironia, Moon, mama M, Madzioolka, Katamisz...z Wami również się witam i przepraszam zęnie odpiszę wszystkim ale tata już mnie woła żeby iść na grzyby :-)
Byłam wczoraj z Olim w pokoju, Amela poszła siusiu - zalała cała łazienke i przedpokuj oraz psa bo : (tu cytat) "chciałm umyci Gie" (naszego labradora).
Dzisiaj wlala mu wode z mydłem w płynie do miski.
Niech juz bedzie 3 wrzesnia i pojdzie do przedszkola.
Witajcie wszystkie, przepraszam, ze tak urywkowo pisze ale ledwo wyskubie troche czasu by na chwile neta odpalic.
Pozdrowionka
Dzisiaj wlala mu wode z mydłem w płynie do miski.
Niech juz bedzie 3 wrzesnia i pojdzie do przedszkola.
Witajcie wszystkie, przepraszam, ze tak urywkowo pisze ale ledwo wyskubie troche czasu by na chwile neta odpalic.
Pozdrowionka
hej dziewczyny jestem ale ogarniam wszystko (góóóóra prania) itp.
jak będę jutro miała chwilkę to opiszę wam mój urlop z przygodami ;-)
piersi już ok, antybiotyk jeszcze 2 dni ale podziałał i na zatoki
buziaki
przeczytałam tylko że Trasiowa fasolinka już buszuje
jejkuuuu ale fajnie ale ci zazdroszczę uwielbiałam to uczucie:-):-):-)
jak będę jutro miała chwilkę to opiszę wam mój urlop z przygodami ;-)
piersi już ok, antybiotyk jeszcze 2 dni ale podziałał i na zatoki
buziaki
przeczytałam tylko że Trasiowa fasolinka już buszuje
jejkuuuu ale fajnie ale ci zazdroszczę uwielbiałam to uczucie:-):-):-)forever_young
Niemłoda mama Młodej
Hejka,pisze z tel wiec krotko.W miare ogarniete jestemy,srednio przyjemnie mi było przy tachaniu gratow-nie tylko fizycznie-ale to na spokojnie opisze,mimo wyladowanego auta zapomnialam pare waznych i niezbednych rzeczy np.ladowarki do tel.Dziś dzien w Sopocie,wialo,było pochmurnie ale nie padalo-temp.ok.20 st.Jutro azymut na zoo i Park Oliwski.
Dzieki za mile urlopowe zyczenia.Mloda jak zwykle czyli niezatapialna.
Dzieki za mile urlopowe zyczenia.Mloda jak zwykle czyli niezatapialna.
Hej kochane,
My dziś same - A. w pracy:-( Mai weszło w nawyk chodzenie spać ok. 21 i wstawanie po 6:-( a zawsze jeszcze koło 6 była butla i spanie do 8
Chyba przegapiłam posta trasi, ale czytam, że już buszuje! trasia gratulacje!!! ale Ci zazdroszczę tych kopniaczków
W ogóle kochana wyglądasz kwitnąco
dubeltówka jak Asia? nie zdradzisz planów po powrocie?
mamoM ja Ci się bez wstydu przyznam, że jak Maja zostaje na noc czy w dzień z moją Mamą, to w ogóle się nie martwię i nie myślę pół imprezy czy wszystko ok. Wiem, że Mama daje sobie doskonale radę, a jakby coś było nie tak, to przecież by zadzwoniła. Za to z kim innym w życiu bym Mai nie zostawiła
martadelka u nas ka-ka to właśnie kwa-kwa, ew. kaszka jak się nie przyłoży do mówienia;-) ale pupka to już zaawansowane słowo
pięknie!
asinka, martadelka nie piszcie tak o tej ciąży, bo normalnie zazdroszczę tego stanu naszym zafasolkowanym
A ja muszę popracować z rok conajmniej żeby mieć gdzie wrócić
Doris hej! jak tam przygotowania do żłobka?
mgordon nie wiadomo czy się śmiać czy płakać w takiej sytuacji
kati hej! wyobraź sobie, że ja wczoraj rozpakowałam moją walizkę z Wisły, a wróciliśmy 10 dni temu...
forever oby cały pobyt okazał się wart noszenia tylu gratów
larvunia hej! miłego wypoczynku. U nas szaro i buro
My dziś same - A. w pracy:-( Mai weszło w nawyk chodzenie spać ok. 21 i wstawanie po 6:-( a zawsze jeszcze koło 6 była butla i spanie do 8
Chyba przegapiłam posta trasi, ale czytam, że już buszuje! trasia gratulacje!!! ale Ci zazdroszczę tych kopniaczków
W ogóle kochana wyglądasz kwitnąco
dubeltówka jak Asia? nie zdradzisz planów po powrocie?
mamoM ja Ci się bez wstydu przyznam, że jak Maja zostaje na noc czy w dzień z moją Mamą, to w ogóle się nie martwię i nie myślę pół imprezy czy wszystko ok. Wiem, że Mama daje sobie doskonale radę, a jakby coś było nie tak, to przecież by zadzwoniła. Za to z kim innym w życiu bym Mai nie zostawiła
martadelka u nas ka-ka to właśnie kwa-kwa, ew. kaszka jak się nie przyłoży do mówienia;-) ale pupka to już zaawansowane słowo
pięknie!asinka, martadelka nie piszcie tak o tej ciąży, bo normalnie zazdroszczę tego stanu naszym zafasolkowanym
A ja muszę popracować z rok conajmniej żeby mieć gdzie wrócićDoris hej! jak tam przygotowania do żłobka?
mgordon nie wiadomo czy się śmiać czy płakać w takiej sytuacji

kati hej! wyobraź sobie, że ja wczoraj rozpakowałam moją walizkę z Wisły, a wróciliśmy 10 dni temu...
forever oby cały pobyt okazał się wart noszenia tylu gratów

larvunia hej! miłego wypoczynku. U nas szaro i buro
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
czesc wszystkim obecnym
u nas okropnie na dworzu, szaro, padało w nocy i jest niemiło, az mi sie z łóżka wstac nie chciało
forever miłego dalszego urlopowania
larvunia zazdroszcze ładnej pogody
mrsmoon u nas to normalka ze Mati usypia o 21 a budzi sie ostatnio o 5 i jeszcze dosypiamy a je o 7 dopiero, nie wiem co mu sie porobiło ze codzień budzi sie o 5:05 lub 5:10
u nas tez kiedys było tak ze Mati jadł przed 6 a potem jeszcze sobie spalismy, ale te czasy mineły bezpowrotnie
co do zostawiania Matiego z kims to w sobote to był pierwszy raz kiedy z kims zostawał i dlatego sie przejmowałam, mysle ze nastepnym razem bedzie juz inaczej i bezstresowo sie obejdzie
ps. ja oprócz mamy i siostry nikomu innemu nie powierzyłabym Matiego
u nas okropnie na dworzu, szaro, padało w nocy i jest niemiło, az mi sie z łóżka wstac nie chciało
forever miłego dalszego urlopowania
larvunia zazdroszcze ładnej pogody
mrsmoon u nas to normalka ze Mati usypia o 21 a budzi sie ostatnio o 5 i jeszcze dosypiamy a je o 7 dopiero, nie wiem co mu sie porobiło ze codzień budzi sie o 5:05 lub 5:10

u nas tez kiedys było tak ze Mati jadł przed 6 a potem jeszcze sobie spalismy, ale te czasy mineły bezpowrotnie

co do zostawiania Matiego z kims to w sobote to był pierwszy raz kiedy z kims zostawał i dlatego sie przejmowałam, mysle ze nastepnym razem bedzie juz inaczej i bezstresowo sie obejdzie
ps. ja oprócz mamy i siostry nikomu innemu nie powierzyłabym Matiego
reklama
katamisz
Fanka BB :)
czesc
Witam się z Wami i ja po przespanej nocy.Choć znowu w szerwszym składzie spałam ale tym razem czuję się wyspana.Muszę iść zrobić jakieś badania sobie bo od około 2 mies strasznie lecą mi włosy i aż boję się czesać po umyciu bo jest ich całe mnóstwo
Do tego wszystkiego jeszcze jakaś taka ciągle śpiąca chodzę.Aż się boję co mi tam może wyjść po tych badaniach...
Wczoraj położyłam się z Gracjaną do łóżka żeby tylko przeczekać aż zaśnie u mojego boku i następnie miałam w planie przełożyć ją do łóżeczka i co??Rano obudziłam się w makijażu wczorajszym, ciuchach i nie wykąpana
Strasznie się czułam z tym.
Dziewczynki powiedzcie bo od rana szukam natchnienia...Gdzie w Polsce jest coś ciekawego do zobaczenia głównie pytam o miejsca gdzie można uderzyć z dziećmi(żeby się tam nie ponudziły nami)Szukam od rana i nic nie mogę sensownego znaleźć.
moon nie martw się Gracja odkąd pamiętam ma taki nawyk idzie spać ok 21 a wstaje z kurami bo raptem po 5-6.Dzisiaj wstała o 6,20 no a teraz drzemie od 9,30.Co do zostawiania Maji z mama zazdroszczę szczerze.Moje dziecko złośliwe jak tylko przekroczę próg budzi się i odstawia sceny histerii mojej mamie więc chyba muszę się przyzwyczaić że bez Gracki ani rusz
larvunia u nas też piękna pogoda.Miłego dnia.
Witam się z Wami i ja po przespanej nocy.Choć znowu w szerwszym składzie spałam ale tym razem czuję się wyspana.Muszę iść zrobić jakieś badania sobie bo od około 2 mies strasznie lecą mi włosy i aż boję się czesać po umyciu bo jest ich całe mnóstwo
Do tego wszystkiego jeszcze jakaś taka ciągle śpiąca chodzę.Aż się boję co mi tam może wyjść po tych badaniach...Wczoraj położyłam się z Gracjaną do łóżka żeby tylko przeczekać aż zaśnie u mojego boku i następnie miałam w planie przełożyć ją do łóżeczka i co??Rano obudziłam się w makijażu wczorajszym, ciuchach i nie wykąpana

Strasznie się czułam z tym.Dziewczynki powiedzcie bo od rana szukam natchnienia...Gdzie w Polsce jest coś ciekawego do zobaczenia głównie pytam o miejsca gdzie można uderzyć z dziećmi(żeby się tam nie ponudziły nami)Szukam od rana i nic nie mogę sensownego znaleźć.
moon nie martw się Gracja odkąd pamiętam ma taki nawyk idzie spać ok 21 a wstaje z kurami bo raptem po 5-6.Dzisiaj wstała o 6,20 no a teraz drzemie od 9,30.Co do zostawiania Maji z mama zazdroszczę szczerze.Moje dziecko złośliwe jak tylko przekroczę próg budzi się i odstawia sceny histerii mojej mamie więc chyba muszę się przyzwyczaić że bez Gracki ani rusz

larvunia u nas też piękna pogoda.Miłego dnia.