reklama

Czerwiec 2011

Trasiu biedna Marysia!! Oby szybko przeszło i Marysia mogła iść TAM :-) Dużo zdrówka życzę!! A co do sagi Zmierzchu - seria książkowa bardzo mi się podoba, czytałam wszystkie po 4 razy i chyba znowu do niej wrócę :-) Najbardziej dłużyła mi się druga część "Księżyc w nowiu", a filmy znowu czym dalsza część, to podoba mi się jeszcze bardziej. Już nie mogę doczekać się ostatniej i na pewno wyląduje na niej w kinie, oczywiście z Sz. "Zmierzch" film nie podobał mi się w ogóle

reklama
sobotnie hej
u mnie znowu migrenowy ból głowy, nic tylko wyskoczyć przez balkon... Do tego stres - praca i jestem przed okresem, więc hormony szaleją (:-p). No i chyba muszę iść do lekarza, bo w końcu nie wiem, czy to nerki bolą czy co... Ale boli zwł wieczorem i w nocy.

katamisz DZIĘKUJĘ , kochana jesteś :*
zołzik, trasiu zdrówka dla Maluchów:*
doris, dubeltówka hej:-)
marta, kati dziękuje, że mnie zauważyłyście:-)

udanego wekendu kobitki!

aha: mamoM dzięki, że pytasz: w pracy zmiany z powodu zmiany szefostwa, zmiany w podziale obowiązku i ogólnie chyba najbardziej na ten moment żal mi atmosfery bo popsuła się, ale wierzę, że to tylko przejściowe, bo jak tak zostanie to nie za ciekawie będzie...

Ostatnia edycja:
hej wszystkim
my juz wrócilismy z zakupów, masakra, na liscie mielismy do kupienia 6 rzeczy a zrobiły sie z tego mega wielkie zakupy, oblecielismy chyba wszystkie markety w łowiczu i pędem do domu na drguie snaidanie Matiego i zeby nie zasnął w samochodie

Madzioolka ja juz sama nie wiem czy to zęby czy co, Mati bierze wszystko do buzi, ale nic nie widze u niego w paszczy nowego, narazie ma 12 zebolów i wiecej nie moge wypatrzec...
Tak sobie jeszcze mysle czy to spanie moze mu sie popsuło od przestawienia mu łóżeczka... Myslicie ze to moze miec jakis wpływ? 2 tygodnie temu zamienilismy nasze łóżka tak gdzie stało Matiego stoi nasze i odwrotnie i własnie od 2 tygodni Mati kiepsko śpi i sie budzi... Nie wiem juz sama

martadelka mam nadzieje ze atmosfera w pracy Ci sie poprawi i zmiany nie okazą sie takie złe, trzymam &&&&&

traschka, zołza oby dzieciaki sybko wróciły do zdrowia

wszystkim źle sypiajacych przez maluchy współczuje i wiem co to znaczy, Mati pierwsza pobudke miał dzis o 1:30 wziałam go i usnął ale o 3:30 to samo i G. wstał ale nie dał sie juz uśpic, wyladaował u nas i długo, długo lezał i nie spał az w koncu chyba zmeczony zasnął ale przed 6 uciakł mi do salonu, ja tam ide a on sobie lezy na takim wielkim miśku i sie śmieje....

asinka, marta, Doris, andariel, kati, ironia hej wam :-)

wszystkim miłego weekndu życze :-)

Ostatnia edycja:
hej
ja na szybko
Trasiu, Zołzik zdrówka dla maluszków :-)
Traschka no całą półkę przetworów juz w piwnicy mam :-) zapraszam to poczęstuje :-)
Asinka pogoda nie najgorsza, my mamy taki parawan na dworze więc choćby padało grilla pod parawan i hejaaaa :-) karczek sie marynuje w ziołach i czosnku a piersi z kurczaka w miodzie i sosie sojowym :-) ja Mati wstanie to jeszcze cos słodkiego musze upiec :-)
Opowiadałam dziś Mateuszowi że Tymek do niego przyjedzie a on biegnie do drzwi i pokazuje, ze niema :-D:-D:-D
tyle lece ogarnąć kuchnię

Hejka, ja po wyjeździe integracyjnym - całkiem sympatycznie poza tym, że nie wszyscy wiedzą, że nie wyłącza się w połowie piosenki przez kogoś wybranej :wściekła/y:oraz jedzenie paskudne :baffled: No i ja odpadłam o północy a koleżanki balowały do 4 i to ja przysypiałam w drodze powrotnej w autokarze:eek: Podrinkowałam całkiem solidnie, ale bez sensacji - śmiesznie bo dziewczyny degustowały przed kolacją w pokoju z jednym panem, a reszta poszła na spacer -taka rzekła by się zmiana ról.
A Młoda przyniosła wczoraj ze żłobka przezroczysty katar, obudziła się w nocy z zatkanym nosem więc jeśli sytuacja się nie poprawi to cały poniedziałek spędzi z Tatą... Co dalej to się okaże. Szamię kanapki i zmykam do roboty.

ojej, forever - do roboty? w sensie: prac domowych? czy zawodowych?
trasiu pewnie, że dobrze, że kaszelek mokry:tak:już z górki będzie!

nie odpiszę każdej bo się w ogól skupić nie mogę; "idę" szukać w necie wskazówek dot. profesjonalnego cv, bo to moje chyba jednak przedpotopowe, a przyda się wkrótce...

Zo Forever - zdrówka dla maluchów :)

forever - ja tez chce podrinkować:-D

andariel - jak chcesz jakies wzory CV albo ebooki to pisz chetnie podesle cos tam mialam :)

mamamatiego - ja zaraz na zakupy meblowe ;) i tez sie juz boje hihi

o mamie i benim bedzie potem bo pisze jednym palcem ;-)

oooo, ironia, pewnie, że poproszę: aklysz@op.pl :tak:wypadłam zupełnie z tego rytmu:no: chociaż, czy to powrót do dotychczasowej czy szukanie zupełnie nowej pracy, po ponad 3 latach zajmowania się dziećmi na jedno wychodzi...

Andariel - tym razem zawodowych w domu no i choć brudne rzeczy ogarnąć musiałam.... Nadchodzący tydzień zapowiada się masakrycznie :szok: Ale i tak przedrzemałam 2 ha a teraz jadę po Młodą.
Dobra wiadomość to taka, że ex-opiekunka Krysi przyjedzie w środę trochę posprzatać - robi to idealnie :tak: Nie wiem czy zamiast sprzątania nie będzie miała Młodej do opieki jak gluciarstwo nie zniknie :baffled:
Ironia - no nieźle dałam czadu nawet jak na przeddzieciowe czasy ale tłuste jedzenie zagłuszyło wszystko :-p Ciekawe co Młoda na to :laugh2:

reklama
Hej wieczorową porą
Asinka z rodzinką swoja pojechała jakąś godzinkę temu. ale było fajnie ją gościć :-)
Tymek to taka pogodna dusza :-) aż Mateusz zamilkł na początku :-D mamy fajne zdjatka w aucie aż wam wrzucę na odpowiedni wątek :-)
Szymon taki spokojny, a z Aśką to miałam wrażenie ze znamy sie od wieków :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry