hej wszystkim
my juz wrócilismy z zakupów, masakra, na liscie mielismy do kupienia 6 rzeczy a zrobiły sie z tego mega wielkie zakupy, oblecielismy chyba wszystkie markety w łowiczu i pędem do domu na drguie snaidanie Matiego i zeby nie zasnął w samochodie
Madzioolka ja juz sama nie wiem czy to zęby czy co, Mati bierze wszystko do buzi, ale nic nie widze u niego w paszczy nowego, narazie ma 12 zebolów i wiecej nie moge wypatrzec...
Tak sobie jeszcze mysle czy to spanie moze mu sie popsuło od przestawienia mu łóżeczka... Myslicie ze to moze miec jakis wpływ? 2 tygodnie temu zamienilismy nasze łóżka tak gdzie stało Matiego stoi nasze i odwrotnie i własnie od 2 tygodni Mati kiepsko śpi i sie budzi... Nie wiem juz sama
martadelka mam nadzieje ze atmosfera w pracy Ci sie poprawi i zmiany nie okazą sie takie złe, trzymam &&&&&
traschka, zołza oby dzieciaki sybko wróciły do zdrowia
wszystkim źle sypiajacych przez maluchy współczuje i wiem co to znaczy, Mati pierwsza pobudke miał dzis o 1:30 wziałam go i usnął ale o 3:30 to samo i G. wstał ale nie dał sie juz uśpic, wyladaował u nas i długo, długo lezał i nie spał az w koncu chyba zmeczony zasnął ale przed 6 uciakł mi do salonu, ja tam ide a on sobie lezy na takim wielkim miśku i sie śmieje....
asinka, marta, Doris, andariel, kati, ironia hej wam :-)
wszystkim miłego weekndu życze :-)