dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Asinka zuch dziewczyna, tak trzymaj. Jak już tyle dałaś radę to szkoda by zmarnować zszargane nerwy i dać smoka. Będzie dobrze, zobaczysz tylko nie ulegaj

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie koniecznie od razu z N.i L., zresztą nie mieszkasz w Wawie tylko pod - u Ciebie lajcikowo jest w porównaniu ze stolicą, gdzie Pruszkowowi do Gorzowa...
Zresztą ja dziś miałam parę nieciekawych akcji komunikacyjnych ehh... szkoda gadać :-(
Oby udało się przesunąć termin operacji i doczekać go w domu przez Twoją Mamę - po pobycie w szpitalu człowiek wychodzi bardziej chory niż był gdy do niego szedł, psyche siada szczególnie na takim oddziale. :-(
Metoda podobnież sprawdzona - ucinać po trochu codziennie, że smok znika... 

, mało przyjemne to już teraz.

ja nie znałam

Ja też nie znałam słowa "pedodonta" no ale chrzestna Młodej która ma prawie 3 latkę jest na czasie.
- ale służy on tylko do wkładania i wyjmowania zabawek, więc niechrześcijańsko pomyślałam, że skoro żłobek ma to w planach to bardzo proszę
2. jeszcze Lovela ale pewnie do skończenia torebek 3. zimno to dopiero będzie
, jakiegoś uniwersalnego dla dzieci, Pat & Rub to chała choć fajnie wygląda, zbyt gęsty na tłoczek i dozownik z pompką 
No aż zdębiałam, zaczęłam bić brawo ale później było tylko... gorzej
Trochę jeszcze pojadła, ale w kaszce było wszystko wokoło, a potem w miseczce znalazły się też małe paluszki.... Zastanawiam się czy to głód Młodą zmusił do samoobsługi czy podpatrzone żłobkowo.
Ale on na jurka pewnie nigdy się nie zgodzi....
Prędzej na Klarę bądź Miłka. Maćka nie żałuj, bo znam samych błaznów o tym imieniu. Faceci którzy nie dorastają, taki Piotruś Pan.