katamisz
Fanka BB :)
andariel co do tarczycy to u mnie TSH w normie więc chyba wizyta u endokrynologa bez sensu.A Ty miałaś problemy z tarczycą??Ja miałam bad w kier tarczycy właśnie + morfologia z rozmazem. i wsio u mnie git.Jeszcze czytałam ,że włosy wyłażą przy chorobach jajników a tego dawno nie badałam
Ogólnie u mnie problem też ze skórą głowy bo przetłuszcza się maksymalnie i co drugi dzień muszę myć a przy myciu płaczę bo włosy lecą...
U mnie to już trwa od ok 4 mies to wypadanie intensywne.
Co do wyrzutów to też je mam jak mi Gracjana jakieś sceny robi a ja po pracy zmęczona czasem nie mam do niej sił naprawdę i krzyknę albo podniosę głos a pózniej ona zaśnie a mnie męczą wyrzuty.No ale mądry Polak po szkodzie...Emocje biorą jednak górę.
kati to cisnij tak swojego męża co on sobie myśli ;-) &&&&żeby się udało!!
aestima,asinka szacun za tego smoka.U nas jeszcze nie czas.Muszę przeczekać bo nie jestem na to gotowa ani ja ani Gracjana
Ogólnie u mnie problem też ze skórą głowy bo przetłuszcza się maksymalnie i co drugi dzień muszę myć a przy myciu płaczę bo włosy lecą...
U mnie to już trwa od ok 4 mies to wypadanie intensywne.Co do wyrzutów to też je mam jak mi Gracjana jakieś sceny robi a ja po pracy zmęczona czasem nie mam do niej sił naprawdę i krzyknę albo podniosę głos a pózniej ona zaśnie a mnie męczą wyrzuty.No ale mądry Polak po szkodzie...Emocje biorą jednak górę.
kati to cisnij tak swojego męża co on sobie myśli ;-) &&&&żeby się udało!!
aestima,asinka szacun za tego smoka.U nas jeszcze nie czas.Muszę przeczekać bo nie jestem na to gotowa ani ja ani Gracjana

) to zazdroszczę tych emocji i wzruszeń przy usg 
jak włączyłam mozillę to włączył mi ją od razu po 12 razy 
Obydwie mi bliskie przyjaciółki są daleko...jedna w Norwegii a druga w Szkocji:-(Nie mamy już tak częstych kontaktów jak dawniej i smutno mi.W pracy mam dziewczyny ale wiadomo jak to w pracy zero przyjazni.Musimy się spotkać koniecznie muszę Was poznać