reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej, buty kupione....j kupuje najtansze bo szybko zdzieram i mi szkoda kasy na jakies super drogiei mi sie zajebiaszczo podobaja

dzis jest tak cudowne slonce,ze az szkoda siedziec w domu. dziewczyny dzis jest podobno przesilenie i nalezy czerpac te pozytywna energie od slonca jesli swieci u was

larvunia witaj, ja przestalam wierzyc we wrozki, kiedys owszem wierzylam ale niedawno przestałam bo to dla mnie bzdura, potezna sila sugestii

ironia
mam pytanie:jesli chodzi o stawianie kart czy nie jest to roznica jesli ja sobie sama stawiam a jak ktos mi stawia?? bo sie nad tym ostatnio zastanawiam, a stawialas sobie tylko taora ty uzywalas kart aniołów moze tez? po prostu nie wierze w to ze ktos- inna osoba- mi mowi przyszlosc

trasia, asinka ciekawa jestem jakie imiona wybierzecie:)

Ostatnia edycja:
dzięki za wypowiedzi kobitki :tak: ;*
Pytam, bo mam karty (typowo do wróżb) od paru lat w domu i tak zaglądam do nich czasem....

Ironia no właśnie wiedziałam że któraś ale nie wiedziałam która z kart czyta ;-)

marta24 - nie ma rożnicy kto ci stawia - ważne żeby umiał odczytywać położenie względem siebie kart. ja używam tarota gotyckiego. ;-) nie raz stawiałam obcym osobom których nawet nie znam i wychodziły takie szczegóły o ktorych nie mogłam wiedzieć - ani bym nawet na to nie wpadła korzystajac z psychologicznych sztuczek :)

dzieki ironia o to mi chodzilo, ale ja jednak boje sie obcych osob bo jesli naplota mi bzur ja w to uwierze i wiadomo jak to dziala;-) mnie zaintygowaly te wlasnie karty aniołow;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry